80

boyko_stoew

преди 10 години

Протеста в Украйна отдавна не е контролируем от опозицията!Процесите там се манипулират ,но не от Путин,Меркел или Обама...,а от икономически субекти,които искат да предизвика мащабен военен конфликт.Където и да войната-само да я има.Великите държави се опитват да създават внушения ,че става дума за принципна и последователна външна политика.Всъщност става дума за икономически и демографски проблем в световен мащаб,за чието решение човечеството пак ще бъде хвърлено във война.

79

когато започне

преди 10 години

мародерството се разбира що за лидер си , ако не можеш да го спреш 1/Или не ставаш за нищо. 2/ ИЛИ СИ И МАРОДЕР И ОСТАНАЛИТЕ РАБОТЯТ ЗА ТЕБ.

78

Анонимен

преди 10 години

Опозиционните лидери в Киев трудно контролират американските агенти и шпиони. Подстрекаващи и вършещи золуми в Киев.

77

Неправилно заглавие!

преди 10 години

"Опозиционните лидери в Киев трудно контролират протеста"НЕ Е ТАКА! ПРАВИЛНОТО Е ДА СЕ НАПИШЕ:"ОПОЗИЦИОННИТЕ ЛИДЕРИ В КИЕВ ТРУДНО КОНТРОЛИРАТ АМЕРИКАНСКАТА АГЕНТУРА!"

76

Joro

преди 10 години

Bravo na ukraincite.Trqbva sus sila da se mahnat komunistite I tehnite semeistva da se iztrebqt kakto te sa izbili inteligenciqta sled 2rata svetovna.4erveni bokluci,ubiici.

75

не син

преди 10 години

Изобщо не го контролират,не могат ! Само се възползват от него както и в България !

74

Kiev,Brussels

преди 10 години

Как украински олигарси са свързани с ЕС?Вадим Рабинович-основател на Европейския Еврейски Парламент с бюра в Киев и Брюксел.The Daily Jewish Forward" Brash Ukraine Oligarch Vadim Rabinovich Challenges Europe's Jewish Leaders"

73

Анонимен

преди 10 години

Нa всеки митинг нa Опозициятa ПЛОЩAДИТЕ В КИIВ СA КAТО СИНЬО МОРЕ ОТ ЗНAМЕНAТA НA EU, точно този ФAКТ ВИ БЪРКA У ....! Гледaйте бе, ГЛЕДAЙТЕ В ТУБAТA!!!

72

специaлист

преди 10 години

И дa блядствaте и дa турчеете нaрод Укрaiнi покaзa среден пръст нa русия и путиновaтa крaдливa олигaрхия. Сегa нa дневен ред е присъединявaнето нa Европейскa Укрaiнa към Мaйкa Европa! A вие русофили/ туркофилитици ( две aзиaтски кочини), продължaвaйте дa се пените, кaто бесни! РепубликЪ Пуйкa ще подождьот още 500 г. зa членство, хa, хa, хa, сегa фесa ще почне дa се обяснявa, че те " изобщо не искaт" в EU! хa, хa, хa ще дойде време и всички фесове ще сте aут от Европa, кaто едно време от Испaния!

71

странно...

преди 10 години

Едно от лицата на снимката-Олег Тягнибок от партия Свобода,доста легитимни партийни принципи,мистерията е КАК пресата не обелва дума ,че израелския Кнесет изпраща писмо срещу същата партия до Мартин Шулц през 2013-Voice of Russia"Israeli Knesset sign protest letter against anti-Semitism and Russophobia in Ukraine",има и други доклади от еврейски групи относно Свобода.

70

На мегдана

преди 10 години

се развяват флагове на УПА-УНА, ССА /Сирийската свободна армия/, Кавказките чеченци. Само знамето на АлКайда още не е забелязано. ЕС са много са неадекватни. Ръчкаха опозицията, докато най-накрая разбраха, че нищо не контролират. Също както в Сирия. САЩ разбутват ЕВРОПА и целия свят, защото само там е спасението на НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ДОЛАРА. Както по време на 2 Световна война. Другите се бият, а те накрая прибраха златото на света в американски трезори.

69

9667

преди 10 години

Русия е наясно, че чифуто-амриканците искат да се реваншират за неуспеха си в Сирия и Иран, пренасяйки проблемите на самата руска граница, и в дълъг срок да дестабилизират и самата Русия. Хващам се на бас, че дребосъкът Путин в момента не се занимава само с гледане на олимпийските игри по телевизията!Няма да се учудя, ако след време намерят тези лидери на опозицията гътнали се от преяждане на черешова торта ... с полониум!

68

нима е изненада?

преди 10 години

International Business Times"Ukraine Protests:Israeli Ex-Officer 'Leads Militant Group"-Украинските протести:Израелски бивш-военен води войнствена група....и"играе водеща роля в антиправителствените протести"Според съобщение на Прес тв,4 други израелци бивши военнослужещи са участвали в организираните протести,родени в Украйна,заминаващи за израел и служещи в изр.армия след което се връщат за протестите.

67

666

преди 10 години

ЦъРъУ естествено! Изпуснаха Сирия и сега са активирали наемници от Украйна и извън нея, които са прехвърлени за да причинят разпад на Украйна...

66

Тия мишоци

преди 10 години

не контролират нищо, ТЕ СА КОНТРОЛИРАНИ от УСА

65

Анонимен

преди 10 години

ха-ха, плашат ги със санкции,Белорус и пука, като също имат санкции от Европа и САЩ! Живеят си и какво, зле ли са ?който е бил там ще ви каже как живеят !!!така, че вече на никой не му е страх от санкции, минаха тия времена!

64

Румен221

преди 10 години

До SeishinBGПарите за спонтанни протестиТова го знаем у нас Тръст за гражданско общество за Централна и Източна Европа (ЦРУ), плати на демагозите:- Училище за политика - С. Безуханова - 300 000 $- Асен Генов Ф-я "14 януари" - 120 000 $- Ф-я "Риск Монитор" с близкия до Мадам Йес, Й. Грозев - 350 000 $- Институтът за развитие на публичната среда на А. Цонева - 200 000 $- Центърът за либерални стратегии на И. Кръстев - 137 000 $- Българският "Прозрачност без граници" с О. Минчев - 200 000 $И за по 30 сребърника Талибите са разбесняха.

63

Анонимен

преди 10 години

Изтриват моя коментар, не знам защо Може би защото пиша истинатаТова са терористи а не мирни протестиращи, подконтролни на ЦРУ-САЩ тези *** искат да съсипят и нашата държава.

62

SeishinBG

преди 10 години

До морскиВНИМАНИЕ! СРОЧНАЯ НОВОСТЬ! Из надежных источников поступила информация из банка ABC Privatkunden-Bank GmbH" Германия. Фридрихштрассе 194-199 1011 7 Берлин Зафиксированный транш валюты с США из двух переводов 12 млн. долларов и второй 6 млн. на счета гражданина КЛИЧКО! Пожалуйста распространите эту информацию. Пускай каждый знает.Явно добре им се плаща! :)

61

морски

преди 10 години

Кличко,гадино ***,платиха ли ти добре!!!!!!!!!