80

Анонимен

преди 10 години

Защо когато заподозрем някой,че ползва опорни точки и тролва веднага биде изтрит?

79

Анонимен

преди 10 години

До мекия на комунягитеГрубо е да пожелаваш смърт на някого! На мен лично ми омръзна от алчноста,жаждата за власт на всяка цена,арогантноста и ниската компетентност на тия,дето ни управляват. Простотията и лошотията им е НАСЛЕДСТВЕНА! Вече второ и трето поколение едни и същи....Всички те служат на Мамона...

78

Петър Илиев

преди 10 години

Ходил съм в Украйна два пъти - по времето, когато България влезе в ЕС и лятото на 2013 г. В началото бяха малко по-зле от нас, това лято, за две седмици ми направи впечатление, че в редица отношения са в пъти пред България. Нещата там изглеждаха доста по-европейски и цивилизовани от това което познаваме добре у нас. Малки окръжни градове с развит туризъм, банкови клонове, стотици майки с бебешки колички, работещи предприятия и заводи, работници :) ... Правейки съпоставяне с градове в България...

77

До 97

преди 10 години

Прехода ще приключи, едва когато твоето поколение си отиде от този свят, за съжаление. Вие просто сте прекалено обременени, вие просто не можете да живеете свободно.

76

NIKO11111

преди 10 години

ЗА ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА У НАС И В БИВШИЯ СССР ОСНОВНА ВИНА ИМА ЮДЕИСКАТА *** МИХАИЛ ГОРБАЧОВ, КОЙТО УГОВОРИ ЗА НАС ЛОШ МИР СЛЕД СТУДЕНАТА ВОИНА, КОЯТО ПОРАДИ НЕГОВАТА ТЪПОТИЯ И ПРЕДАТЕЛСТВО ТАКА И НЕ ЗАВЪРШИ ОКОНЧАТЕЛНО, КАКТО И ПРЕХОДА В БЪЛГАРИЯ

75

Пешо

преди 10 години

Очевидно се подготвя поредният босненски сценарий. Разцеплението изглежда неизбежно, след което ще се направи хлабава федерация. В Босна ситуацията е: от едната страна православното население, от другата католиците и ***. На какъв точно признак обаче ще разделят Украйна, не се наемам да гадая.

74

АЙДЕ СТИГА ТЪПИЗМИ..

преди 10 години

КОЛКОТО И ДА СИ ПИШЕТЕ С "ОПОРНИ" ТОЧКИ , КОЛЦИ и ДИРЕЦИ.......КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ СЕ СРИВА ГЕНЕРАЛНО , ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ!НЕМА КОЙ НОРМАЛЕН ДА ВИ ПОВЕРВА НА ТЪПИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИЙ....!ВИЖ ...*** МОЖЕ И ЗА 5-ЛВ ДА ГИ КУПИШ....ХА,ХА,ХАААААААААА...ТАКА ,ЧЕ .....НЕ СЕ ХАБИ !КОЛОКОТО ПОВЕЧЕ СТЕ ВЪВ ВЛАСТТА --ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВИ ЛЪЩИ ЛЪЖЛИВИЯ ЧЕРВЕН ***!

73

мекия на комунягите

преди 10 години

очевино е че тук има прекалено много платени писачи. Само ще кажа, че никой не лъже по-безочливо от ***, СМЪРТ ЗА СЕРГО И КОМУНИСТИТЕ!!!!

72

До 84

преди 10 години

Руменчо изпий си хапчетата! ЕС не е пред фалит, а процъфтява. Украйна е толкова бедна страна, че няма какво да и се вземе дори някой да искаше това. Сухата статистика сочи, че украйнците са над пъти по-бедни от нас българите! Тези хора не случайно искат промяна, не случайно искат да скъсат окончателно със соц миналото, просто виждат как от ден на ден тяхното общество деградира.

71

milen.atanasov

преди 10 години

Дори не ми се коментират тези смешни анализи. В момента в Киев са докарани с 200 автобуса протестиращи (потвърдено от свидетели, но не и отразено в която и да е българска или западна телевизия...) и сред екстремистите-провокатори има РАКЕТОМЕТИ, снайпери и автомати - това не знам просто как може някой "мирен" протестиращ да го извади... а вие?

70

Студентка в НБУ

преди 10 години

Долу комунизма!!!Комунизмът е смъртният враг на социалното неравенствои паразитизма в човешкото общество, с което комунизмъте и смъртният враг на проституцията.

69

Анонимен

преди 10 години

ВНИМАНИЕ! СРОЧНАЯ НОВОСТЬ! Из надежных источников поступила информация из банка ABC Privatkunden-Bank GmbH" Германия. Фридрихштрассе 194-199 1011 7 Берлин Зафиксированный транш валюты с США из двух переводов 12 млн. долларов и второй 6 млн. на счета гражданина КЛИЧКО! Пожалуйста распространите эту информацию. Пускай каждый знает.

68

Анонимен

преди 10 години

Изтриват моя коментар, не знам защо Може би защото пиша истинатаТова са терористи а не мирни протестиращи, подконтролни на ЦРУ-САЩ тези *** искат да съсипят и нашата държава.

67

До претория ЮАР 78

преди 10 години

То се вижда кой е ***. И извинете, но тъпакън сте Вие!!! Първо не е Туркменистан, а Туркмения и второ - това е държавата, която е на четвърто място по запаси на природен газ и притежава второто по големина местонахождение в света. Там от 1993 година имат и лимити за БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ, ВОДОПОЛЗВАНЕ И ПОЛЗВАНЕ НА ГАЗ. Ти си въобразявай, че у нас е хубаво, там хората се къпят в злато. Кой сега е глупакът?

66

Румен221

преди 10 години

До Анонимен 77- Гледам приятелю, гледам..., Но не само гледам, а и преценявам, та да не се вързвам като 300 грамово шаранче на гола кукичка...ТО И В СИРИЯ КАТО СЕ КАЗА "ЗАРИН"... ВСИЧКИ ПОДСКОЧИХА, КАТО УЖИЛЕНИ, НО...ОКАЗА СЕ ЧЕ ЗАРИНА Е ИЗПОЛЗВАН ОТ АЛ,КАЙДА...И КАКВО ПРАВИМ СЕГА... ПЛЕВНЕЛИЕВ ИСКАШЕ ДА БОМБАРДИРАМЕ ДАМАСК С ТРИТЕ ИЗПРАВНИ САМОЛЕТА, НО... ГО ХВАНА АМНЕЗИЯТА....

65

Румен221

преди 10 години

До Анонимен 77,Приятелю,Не съм против Е.С., а против Европейски Шовенизъм!Наполеон бил пред банкрут (както Е.С. днес) и Генерал-интендант Шовен предложил решение:- Нападаме Ломбарците банкерите на Европа и им ОТКРАДВАМЕ ПАРИТЕ!- Така и става!ДНЕС Е.С. също е пред банкрут и прилага спрямо Украйна ШОВЕНИЗЪМ, бързат да я приемат, но само икономически, за да я ОГРАБЯТ и с ГОРЧИВИНА гледам как 2 000 МАЙКОПРОДАВЦИ им помагат- А и ние 24г. ГО духаме този Е.С. ШОВЕНИЗЪМ!!!.

64

Факти

преди 10 години

Историята е доказала, че комунисти е равно на убийци. Повече от 160 милиона са жертвите на всички комунистически режими в света. Това е два пъти повече от Първата и Втората световна война взети заедно.

63

Румен221

преди 10 години

До Анонимен 771Приятелю,- МАСКИТЕ ПАДНАХА...!!!- Откакто свят светува, в ПРЕГОВОРИ ЗА МИР участват водачите на противоборстващите страни... ВИНАГИ...!!!Цитирам:"...Министрите на външните работи на Франция, Германия и Полша и... украинския Президент Виктор Янукович..."Ха-ха-ха...- АКО ИНИЦИАТИВАТА БЕ НАИСТИНА международна, тя е работа на ООН... и ТРЯБВАШЕ ДА УЧАСТВА ШЕФА НО ООН - Бан Ки Мун...!!!.

62

Юли

преди 10 години

До 56 Анонимний, не знам, кой е *** уважаемий но сащ ни владеят вече 25 години и за това сме на тоя хал. Що съветници ни изпратиха , що чудо беше. Поне с постна пица ни нахрани един с очилца "бог да го прости" изчезна някъде, като ни стабилизира икономиката. Те не завладяват да дават драги, те завладяват да ВЗЕМАТ. Като завладяха земите на индианците, какво им дадоха. Затова имат. Защото само вземат.

61

Мануел Ферара

преди 10 години

Много са добре, за това всички нови в порното са от Русия и Украйна вече! Гаргари и всякакви експерименти за без пари!