87

Хо-хо-хо

преди 10 години

Чиии голяма -утка е тоз.Да де: женски полов орган, по културному

86

Атакист

преди 10 години

Офшорко на конци, к,во речи за чиста и свята република че нещо не те разбрах?

85

Банкеръ

преди 10 години

Ще станем равни с другите народи,когато се появи Българският Пиночет и такива,като Вас гн Плевнелиев са разпънати на кръст или набити на кол до пътя да ви се радват хората.Друг начин няма.Вие и всички след 1989г.превърнахте България в бананова република с вносни банани.Докарахте до просешка тояга 4млн Българи а говорите за свята република апостола се е обърнал в гроба.

84

НФБ

преди 10 години

ВЗЕТА НА КОНЦЕСИЯ ЗЛАТНА МИНА ОТ ЗАПАДНА КОМПАНИЯ А ЗАЩО НЕДАВА ЗАПАДНИ ЗАПЛАТИ НА РАБОТНИЦИТЕ СЛЕД КАТО ТОЛКОВА ГОВОРЯТ ЗА БОРБА С МИЗЕРИЯТА В ТРЕТИЯ СВЯТ..СЪЩОТО Е В БЪЛГАРИЯ...АФРИКА...Ю АМЕРИКА..АЗИЯСТИГА ДЕМАГОГИЯ

83

НФБ

преди 10 години

Днес Международният валутен фонд (МВФ) предупреди отново за рисковете пред глобалния растеж заради турбуленцията на развиващите се пазари. Фондът подчерта, че някои от държавите трябва да предприемат структурни реформи и да затегнат паричната политика.КОГА АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ СПРАТ ДА ПЕЧАТАТ ХАРТИЙКИ И ДА ОБЯСНЯВАТ НА СВЕТА ЧЕ ТЕЗИ ХАРТИЙКИ СА ЦЕННИСТИГА ДЕМАГОГИЯАМЕРИКАНЦИ И ЗАПАДНЯЦИ КАТО СА ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЕДНОСТТА В СВЕТА , КАТО РАЗКРИВАТ ФИЛИАЛИ НА ФИРМИ ДА ДАВАТ И ЗАПАДНИ ЗАПЛАТИ

82

фен

преди 10 години

По *** президент от тоя не сме имали.Както знаем нашата мила родина е пълна с невероятни таланти.

81

Пешко

преди 10 години

Не сме били равни на другите европейски народи?!?! Не че сме някакви перфектни или поне голяма работа, ама собственият "президент" да каже подобно нещо е направо пълна тъпопростотия! Тоя май няма реч в която да не се е наакал. Така е с три мозъчни клетки. Една за смятане на офшорни парички, втора, за да яде и трета, за да не се блъска в касата на вратата като минава! По- позорен политик не сме имали от времето на... май не сме имали друг такъв. ПРЕЗИДЕНТ?!?! "Народе???" Е последното от Левски.

80

Анонимен

преди 10 години

Как да не сме равни дори ги превъзхождаме по бентлита яхти и мис силиконки! Е това е да ни управлява социална партия! За някои светлото комунистическо бъдеще е настояще!

79

льжата

преди 10 години

О,Майко моя.Родино ,мила.Защо ,тьй жално,тьй милно,плачеш?

78

Анонимен

преди 10 години

ТОЯ ЖАЛЪК ПЛЪХ ЩЕ ГОВОРИ НАЗИДАТЕЛНО.ТОЯ ИЗПЕЧЕН МОШЕНИК И КРАДЕЦ.НИЩОЖЕН ***.ЧЕТЕ ОТ НЯКАКВО ЛИСТЧЕ С ПИСКЛИВИЯ СИ ПЛЪХСКИ ГЛАСЕЦ.***.

77

9667

преди 10 години

До Анонимен 83Значи и дядовците ти преди столетия са били главорези, и ти днеска си главорез! Сега разбираш ли защо не сте, не сте били и никога няма да сте равни нито с юропейците, нито с азиатците. Равенството ви може да е само с танзанийските канибали!

76

Тръба

преди 10 години

41 е написал същото преди мен. Извинявам се! Прочетох коментарите след като писах.

75

Тръба

преди 10 години

Качественият оратор никога не чете. Пет изречения, се учат наизуст за минути.Отделно поводът на мероприятието, предразполага да се говори със сърцето, а не нещо заучено и редактирано сто пъти.

74

Всекиму своето

преди 10 години

Фразата е често използвана от българския революционер Васил Левски: Но и ние търсим случай да разкъсаме робските вериги, да изгоним далече от земята си турските кеседжии, да подигнем и изградим храма на първата свобода и да дадем всекиму своето[2]

73

Strict

преди 10 години

До до 78Прав си! Шопите не са българи. Те са потомци на тюркското племе печенеги.

72

Strict

преди 10 години

"Още не сме равни с другите европейските народи"Защо така г-н президент! Някои индивиди от територията наречена България,така се нагушиха, че европейските народи само може да им завиждат.

71

Анонимен

преди 10 години

Много българи са равни по ум и образование на европейските народи, че и ги превъзхождат, но дали българските политици са равни по защита на националните интереси с европейските си колеги?

70

do 80

преди 10 години

ei jid mrasen kvo delish pak horata na sofia i provincia

69

до 78

преди 10 години

предателите не са българи,а шопи Левски за туй е съден в софия щото там е имало по него време най-малко българщина

68

Такива като Плевню

преди 10 години

Офшорколиев даже са ги задминали западноевропейците