181

ама че народ

преди 10 години

До 11Брех, тая следобедна дрямка ! Янукович върху огнедишащ змей-горянин не ти ли се присъни да трепе мирни хора за удоволствие ?!?

180

11

преди 10 години

От 14:30 обявяват извънредно положение в Киев. Дават 1 час на хората да се приберат от работа. Продоволствието и без това нямаше, сега съвсем оставят града без храна и вода. Водата от крана там не се пие. В банкоматите няма пари. В бензиностанциите горивото свършва, има по 70 коли на опашки. Спряха мобилните връзки. Интернета се очаква да го спрат довечера.Милицията е разстреляла мирни хора от една маршрутка.

179

ама че народ

преди 10 години

До 11Като гледам и останалите новини ... ония *** от белият дом дават зор за милитаристична интервенция за подпомагане възстановяването на мира. Точно както те си знаят. Ако Украинската нео-фашистка група не се справи, те най-лесно ще внесът обучени и тренирани опозиционери в страната, да не говорим за бойни средства. И тогава разлика между Сирия и Украйна няма да има. И понеже искате промяна - те ще Ви дадът такава, че да я помните поне 50г. още !!!

178

11

преди 10 години

Алекс, давам си сметка за това, но не се сдържах, много мои близки хора са там.А хората са поставени в ситуация на информационно затъмнение.Харесаха ми репортажите на Богдана Костюк, украинка, която представя ситуацията от страната си, без манипулации.bnt.bg/file/2014/02/psn180214_22_bogdana_kostjuk_priako_ot_Kiev_x264.mp4

177

ама че народ

преди 10 години

До 11Значи Вие можете да ме охактеризирате, а аз Вас не така ли ? Уроци от Обама ?!?От всички новини, само 1 Ви хареса така ли ? Да познаваш гледната точка на радикалисти, не е точно да познаваш проблема. А проблема е много по-голям от птоста смяна на правителството. Ама твоите приятелчета от Украйна (да са живи и здрави), са не по-умни от нашите протести. Моментума е такъв, затова така се говори. Свидетели сме на това явление вече 24 години все пак.

176

11

преди 10 години

помолих да не ме охарактеризирате, защото все не познавате.И не ми плащат за да пиша, като на вас.Аз имам реални приятели украинци. Показвам тяхната гледна точка. Затова и коментирам точно в тази тема, където нападнахте момичето от видеоклипа. От всички новини, които гледах вчера само Канал 1 имаше кореспондент от Киев, възрастна дама, която каза истината за това, което се случва там. Даже се очудих!

175

ама че народ

преди 10 години

До ама че народСамо не разбирам, как можеш да се радваш на това което се случва и да се само-успокояваш, че е за добро. Ти си сбъркан емоционално и духовно. Не ти ли стига това което се случва на останалите места с диктатори след агресивна намеса ??? Сляп ли си, глупав ли си, какъв си ... ако народът на Украйна подкрепя протестите, значи цяла една нация е паднала в капана на про-радикалните настроения, които все повече завладяват света. В момента това се смята за героизъм. Прости им ...

174

Алекс

преди 10 години

до 11:безмислено е да се пънеш да обясняваш. Основното качество на българина е да е прав. Дали това има някакво покритие с реалния сват е много далечна и не заслужаваща внимание тема. Отделно всеки който се опитва да направи нещо за себе си автоматично се гледа с подозрение, на БГ-тата им дай само гърч, ракия и маса дето да си изплакват неволите неволите.

173

ама че народ

преди 10 години

До 11Ресурсите на Украйна ... та какво по-точно има на запад от Киев, г-н Прочетох си памфлета ? Народ от националисти нямаше да стреля по своите, ни най-малко. Още повече, че правителството има всички доказателства за това какво ще се случи след едно евентуално присъединяване на Украйна в ЕС и НАТО. И противно на очакванията ти, искат да спасят народа си от безумие. Но както в Сирия, както в Египет и други места, най-лесно е да демонизираш човека отговарящ за управлението и да искаш смяна

172

11

преди 10 години

Благодаря за портрета, който ми състави, но повече не се пробвай, не ти е силно място. Всяка дума в него е манипулаторска и няма нищо общо с мненията, които изказвам.Не са мирни протестите, никъде не говоря това. Казвам, че протестиращите имат подкрепата на украинския народ. Народ от националисти, които не искат власт на Русия или Америка над себе си. Украйна е достатъчно богата на ресурси за да се справи сама. И точно заради ресурсите й не я оставят да е независима - и Русия и САЩ, и ЕС.

171

ама че народ

преди 10 години

До 11Ти пиле продължаваш да наричаш това мирни протести. Понеже мама и татко така са ти промили мозъчето на две части - синя и червена, като синята е доброто, а червената е лошото, че твоята преценка е тотално повлияна от всичко което кажат богатите колонизатори. В твоите очи това са хора които с труд са постигнали всичко което имат. Но грам не те интересува историята. А държавност така не се създава глупчо, ама какво ти обяснявам, за тебе държава е *** дума, ти само от съюзи разбираш!

170

11

преди 10 години

Вие влязахте ли на сайта на РТ да видите какво пише? Това е официален новинарски сайт на руското правителство. Протестиращите там са представени като шепа радикали, терористи, които действат срещу народа си.Само че нещата не са точно така. Ескалацията от последните дни стана, защото Янкулович не спази условията на примирието.Хората искат старата Конституция, за нея са боевете сега, за да ограничат президентската власт. Затова не отстъпва Янукович.

169

11

преди 10 години

До ама че народ:имат пълната тотална подкрепа на украинския народ. И недей мисли, че това са американци с промити мозъци. Отлично разбират, че врагът са политиците, а не двете страни около барикадите.Няма как оръжието от обрания склад да е влязло в Киев, защото вече трети ден Киев е блокиран от милицията, даже доставките на храна са спрени. А градът е 5-6 милиона и вече има сериозна продоволствена криза. Повтарям, че когато си съставяте мнение от показаното по новините няма как то да е вярно

168

ама че народ

преди 10 години

До 11На кой народ имат подкрепата ? на Германският или на Австрийският, а може би на Американският народ ?Да обереш склад за боеприпаси, да превозиш оръжията и амунициите от западната част на Украйна до Киев, да разпоредиш стрелба на живо и в същото време да викаш колко си неоправдан - това ли са ти нормалните украинци ?Стрелят по пресата вече (екипът на РТ), не спазват примирието от снощи ... - това ли са ти нормалните хора ?!?Промити са Ви мозъците безрезервно, много тъжна гледка :(

167

11

преди 10 години

Познавам много украинци, нормални хора, със семейства и добри професии. Всички са против Янукович и подкрепят протестиращите. Това, че си съставяте мнение за ситуацията в Украйна от показаното по новините значи, че не разполагате с цялата информация и мнението ви е изкливено. Или просто платено.Казват, че на протестиращите се плаща, че са терористи и радикали.ЗАЩО ТОГАВА ИМАТ ПОДКРЕПАТА НА НАРОДА?

166

ама че народ

преди 10 години

Или на посланника в Либия беше, там за бебетата и т.н. - то човек се обърква вече с тия лъжи.

165

ама че народ

преди 10 години

Тая е бетер дъщерята на посланника на САЩ в Ирак преди време пред конгреса. Само не се знае кой и колко й е платил да прави такива лъже-пропаганди. Не сме вчерашни та като морпехите всеки дне да се събуждаме с рестартирана памет. Това сме го виждали вече много пъти. Либия, Египет, Сирия, Украйна, Венецуела ... а да не забравяме от кой е излислено (справка Operation Paperclip ЦРУ).Игнорирането на историята няма да Ви помогне, само Ви заблуждава.

164

Анонимен

преди 10 години

До ЛораАмерика са дали 20 милиона долара на опозицията в Украйна-------------- А Русия са дали само официално 15 млрд, а колко плащат на Янукович и компания, само можем да се досещаме.

163

Българин

преди 10 години

Жената от кого е платена и за кого работи ?Знам отговора, но си питам ей така...

162

Анонимен

преди 10 години

184 ТОЧНО ТАМ ТИ Е ПРОБЛЕМА , че си мислиш че всичко на тозисвят идва на готов и давайте да лапаме , за това сте и огорчени ,а всичко став с труд с много труд , качествен труд , плседователно и постепенно за 7 години България извървя много път напред , можеше да бъде и още по напред но така си гласувахте до сега , какво да ви правим , обре че от Европа ни бутат с остена та пак нещо се свърпшва иначе си ставаме такава загубена губерня , а вие ривиете ли рииете .