40

Таня

преди 10 години

Страхливците да си тръгват!!!

39

Тина

преди 10 години

Предател! Не искаме изменници!

38

Дея

преди 10 години

Найденов е новия гадател.. Престани да се излагаш, бе човек, до вчера друга песен пееше.

37

всеки

преди 10 години

Продажник! Не се прави много на остроумен, а кажи колко пари ти дадоха ДПС????

36

ив!

преди 10 години

Комплексиран ***! Нека отцепниците от ГЕРБ сега да си сформират една групичка и да я кръстят "Неудачник", ще им отива! ;)

35

mariq

преди 10 години

И ние очаквахме да бъдеш в затвора до сега ,но както сам виждаш не всички очаквания се сбъдват

34

ММ

преди 10 години

Говедаринът Миро Мършата беше почнал от обикновен ветеринар по селата и инжектираше крави против туберкулоза. Но явно е решил да тръгне по козята пътека и да предприема политически маньоври от възможно най-голям мащаб - мина през дпс, сдс, ндсв, абе въобще всички партии. Тя биографията му показва що за човек е и защо му е лепнат този прякор.

33

!!!

преди 10 години

Долу Герб !!!

32

вихър

преди 10 години

По-добре Горанов да захване нов бизнес и да се занимава с нещо друго отколкото да има нещо общо с партия Герб ! Борисовата престъпна организация дава гаранция на депутатите там ,че от тях ще излезнат отлични престъпници ... Дано и останалите герберски членове последват примера на Владислав Горанов !!!

31

вихър

преди 10 години

Главната причина за вандалщината в парламента и извън него са партия Герб ,които плащат на младите хора да я причиняват и да хулиганстват ...

30

иво

преди 10 години

Много ми е интересно, защо чак когато станаха в опозиция решиха да говорят, отцепват ... За всеки е сладка властта, а сега говорят безсмислици.

29

Анонимен

преди 10 години

До iсавов Марш обратно под масата атакистка плюнко при вашия пигмей и чакай заповед от господаря ви Доган преди да се изказваш

28

Анонимен

преди 10 години

Странно,намерил е "бръмбари" в кабинета си,когато е ПОСТЪПВАЛ на работа.Следователно "бръмбарите"са монтирани ПРЕДИ Миро да стане министър.Някой ще припомни ли на многоуважаемата аудитория кой беше на власт преди ГЕРБ?И по чие време избухна най-големият скамдал с незаконно подслушване в историята на България-делото"Галерия"?А верно бе,когато жалкия украински плъх бе пишман премиер

27

iсавов

преди 10 години

След като ПП Атака изхвърли от власта мутрите на ГЕРБ и не са вече на власт ГЕРБ усилено взе да се разпада

26

NORM

преди 10 години

До ЗдравкоЕх мечти,мечти.

25

NORM

преди 10 години

Преди говореше за много и ни уверяваше,че ще отидат в БАСТА,но нещо не се получава.Интересно ми е,защо прокуратурата изведнъж го забрави.

24

изнервен

преди 10 години

*** вмирисана, то стана ясно колко "самостоятелно" е решението на някои да напуснат и как са "убеждавани". К_путът "уговарял" Стефанов, на предните двама им спряха веднага делата (а единия "случайно" бил поканен на конгреса на "Анатолия с цензура"). Това е изпитан номер на ДС мафията - държи компромати за много хора и ги вади, когато им е удобно.

23

Винету

преди 10 години

Киро, ако оня *** Георги Марков е умен, халал да ви е - вземете го.

22

Здравко

преди 10 години

Разпадането на ГЕРБ е неминуемо и дано да се случи по-скоро, защото самото им присъствие в политиката е скандално и обидно за демокрацията

21

Анонимен

преди 10 години

Вие вервайте на миро слушалката... тази врачанска *** :-)))))))