185

теди

преди 10 години

ГЕРБ са изборът на БГ!

184

Мария

преди 10 години

Нека сега някой да каже, че ГЕРБ не е първа политическа сила. За Бареков обаче съм изненадана. Не мога да повярвам, че човек като него дръпна толкова последователи. Интересно ще ми е да го наблюдавам в кампанията.

183

То

преди 10 години

За ГЕРБ съм съгласна, че водят, дори, че ще дръпнат повечв, ама кой би ще гласувал за Бареков?

182

бай кольо обутия

преди 10 години

СЪГЛАСЕН СЪМ С КАЗАНОТО ОТ КОЬЛЬО БОСИЯ В ТВ СКАТ,ЧЕ ИСТИНСКИТЕ КУКЛОВОДИ СА КРЪГА МОНТЕРЕЙ НАЧЕЛО Л.ГОЦЕВ И ПОВЕЧЕ ОТ ТРИСТА ДУШИ КОИТО ЧРЕЗ АНАЛИЗИ ОТ СПЕЦИАЛИСТИ АЗВАТ КАКВО ДА ПРАВЯТ КБ,ДПС И АТАКА.РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ КРЪГ СЪЗДАДОХА СДС/КОЕТО ПОСЛЕ УНИЩОЖИХА/СЕГА СЪЗДАВАТ ПАРТИЯТА НА БАРЕКОВ,НА МЯСТОТО НА АТАКА ПОНЕЖЕ ВОЛЕН СЕ *** НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА

181

Анонимен

преди 10 години

КООООООЙ *** БИ ГЛАСУВАЛ ЗА БАРЕКОВ? ЕЙ ТОВА СЕ ПИТАМ... И АКО НАИСТИНА ВИДЯ ТАКИВА ПРОЦЕНТИ, ЩЕ СЕ ЗАСТРЕЛЯМ..

180

Лилия

преди 10 години

Нови избори и никога повече турци в парламента!

179

Начална учителка

преди 10 години

До ТониТони, основното образование все още е безплатно. Дори повече - задължително! Върни се в училище и се научи да пишеш поне. Не срами ГЕРБ с неграмотността си, защото ако смяташ както пишеш, 51% може да се окаgат 5.1% (в математиката точкаjа не винаги е препинателен знак).

178

ТОНИ

преди 10 години

САМО СЕ НАДЯВАМ СЕГА ИМА НОВИ ИЗБОРИ ПЪК ТО ЩЕ СИ ПОКАЖЕ КОЙ КОЛКО ПРОЦЕНТА ЩЕ ИМА НО СЪС СИГОРНОСТ ЗНАМ ЧЕ ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ С 51%

177

Анонимен

преди 10 години

чудна работа ,не познавам нито един пловдивчанин,който да гласува за барека.

176

Анонимен

преди 10 години

Червените агенции дават 2% преднина на БСП а тази агенция на ГЕРБ обратно.Явно истината е някяде по средата.Но всички отчитат 6-те % на Барека и затихващите функции на т.н.Реформаторски Блок.Явно парите на КТБ и Ц.Василев и Пеевски дават резултат а тези на Прокопиев са хвърлени на вятъра.Ха да ни е честито!

175

обективен

преди 10 години

"Цоциологическо" проучване на гербаджийска ***, уволнена от АТАКА.Чак се чудя на щедростта й да им даде цели 1,8% ;)

174

обективен

преди 10 години

"Цоциологическо" проучване на гербаджийската ***, уволнена от АТАКА. Чак се чудя, че им е дала близо два процента ;)

173

Румен221

преди 10 години

А споредагенция "РУМЕН221 РИСЪРЧ , КОИТО ДОРИ ШАРЛАТАНИНА М.КОНСТОНТИНОВ НЕ ОТРИЧА, с въпрос:- Как ще гласувате, ако БСП, ДПС и Атака премахнат плоския данък, въведат МРЗ = Обществения мин. от 562лв. и Мин. пенсия 360лв. = Жизнения мин.Се получиха резултати:- БСП - 37% - ГЕРБ - 19%- Атака 12%- ДПС - 7%- Без цензура - 6%Другите са под масата с мръвките, но В щаба на ГЕРБ след преизчисляване по метода Костинброд получили:- ГЕРБ - 25%- НФСБ 20%- БСП - 12% - ДПС - 6%- Без цензура 4%.

172

Анонимен

преди 10 години

До:Георги Ценов Увеличението на дълга от правителството на узорпаторите БСП-ДПС-Атака,имаш предвид предполагам,защото това са фактите

171

Анонимен

преди 10 години

До УмеренияПровери Ю Асланов,осиновен "брат" на съсела и с извинение "социолог".Не казваш нищо за *** Буруджиева,или и тя не е началник на кабинета на плъха.Опорните точки изтекоха от вашите мейли червени *** защото нямате кадърни IT. Още преди месец предупредих че ще има изненада с анонимността на червените *** в интернет.Сега подавам още един жокер.Вече са ясни и домашните им адреси

170

Анонимен

преди 10 години

2010 г. в. Стандарт: Станишеф профука 400 млн. за ЕДИН месец!Топ 5 на скандалните договори:1. 150 необезпечени договора от 13 министерства - 2,158 млрд.лева2. БЕХ, ББР - 500 млн. лева за финансиране на АЕЦ "Белене"3. "Водно огледало" в Кърджали - 1,1 млрд. лева4. "Цанков камък" - 1 млрд. лева5. Кризисен щаб за *** на София - 1,4 млн. лв.Къса памет имаме!

169

ив!

преди 10 години

ГЕРБ са победители това е!

168

moni

преди 10 години

Борисов винаги си е бил мн пред станишко ,но този път ще го смачка както никога!

167

Георги Ценов

преди 10 години

До 100ичковА къде забравяш увеличаването на външният дълг с 5 МИЛЯРДА?

166

Георги Ценов

преди 10 години

Какви са тия глупости... Не е ли ясно на всички вече че тези "социологически проучвания" са финансирани все от някого, и отразяват неговата представа за "народното" мнение...ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, пък хората, които им вярват на тези "проучвания" (безпочвени) не знам какво съзнание трябва да имат (промито?!)