10

Арети

преди 10 години

Първият подход эа убеждаване е ФРЕЙМИНГЪТ, той често се състои в промяна на основните думи, като те са емоционално наситени!!! Един от триковете эа по-лесно общуване е да энаете че голяма част от намеренията на хората са скрити эад действията им!!! Терористичната органиэация на ЕС е явление эа което няма географски ширини и дължини!!! Дефакто се гласува эа Хитлеровата ПАРТИЯ на МЕРКЕЛ!!! И не ми трийте КОМЕНТАРА!!!

9

Анонимен

преди 10 години

"Разговаряли Бойко и Росен:- Не ми харесва, че спиш с жена ми, рекъл Росен.- А бе, вие какво семейство сте? Единия вика хубаво ми е, другия не ми е хубаво !!!"Хм. Странно. Последно Бойко го чух, че уважавал "***" и искал да стане един от тях.

8

Ради Миров

преди 10 години

Поредният разбирач ! Аде къш бе !

7

поредният

преди 10 години

И тоя е "политолог" на ***. Преди им викахме, че са от школата в Симеоново.......

6

Анонимен

преди 10 години

Единствените , които имат интерес от предсрочни избори 2 в 1 са ДПС , защото ще е по старите правила и им осигурява присъствие в Парламента. Ако след референдума нещата се променят в посока електронно гласуване или задължително - те горят и вече няма да са фактор. Провокациите в Парламента напоследък и декларираните уж различия с БСП ми се виждат като игра точно в такава посока. Ще поживеем и ще видим.

5

((( Пооодслушано )))

преди 10 години

Разговаряли Бойко и Росен:- Не ми харесва, че спиш с жена ми, рекъл Росен.- А бе, вие какво семейство сте? Единия вика хубаво ми е, другия не ми е хубаво !!!

4

Анонимен

преди 10 години

до 3 да се оплачат на Станишев ,той е коректен ,точен човек и ще й реши проблема

3

Анонимен

преди 10 години

Забраната за строеж на Дюнигейт падан в съда без право на обжалване. забраната за стореж на иракли е на път да падне - също без обжалванеЗЕЛЕНИТЕ искат промяна в законодателството, в противен случай готвят нов протест.

2

Анонимен

преди 10 години

Екозащитници искат забрана за крайбрежните строежи в НАТУРАТърсят се варианти за спиране на законно стрителство върху дюните

1

Анонимен

преди 10 години

Значението на евровота е силно преувеличено---------------------------------И АЗ СЪМ НА ТОВА МНЕНИЕ ,ЗАЩОТО 40% от българите не са живели и един ден като истински европейци