52

Глас Народен

преди 10 години

Единствената опозиция в парламента е ПП Атака и единственият казващ истината е Волен и останалите атакисти! Дори да се отнася за политическите му противници, той пак е обективен вместо да злорадства като някои други политически лидери!!!

51

Националиста

преди 10 години

Така е не е редно един депутат да влиза с една бюлетина и после да отива другаде, но коалицията ГЕРБ/БСП/ДПС гласуваха в началото на това НС политическото номадство да не отпадне, а и като гледам не са много притеснени гербавите може умишлено да са си продали депутатите за да усигоряват кворум на управляващите без да им падне рейтинга! И сигурно имат някакви задкулисни договорки между ГЕРБ/БСП и ДПС!!!

50

Владимир

преди 10 години

тятриии играеш АГА? като дойде времето за гласуване тогава ще видим къв си мъж !! Сега само тятри играеш АГА !!! Бас ловя , че като дойде време за гласуване ти и твойте национални предатели отново за сетен път ще предадете майка България!! това ви стана навик АГА!!!

49

Мирослав Недялков

преди 10 години

Атака, отървете ни от всички, онези, които имат за цел- да грабят, от нас простолюдието!!!

48

краси

преди 10 години

С тези изказвания и действия, Волен доказва, че е истински българин

47

Анонимен

преди 10 години

А ти не си ли ренегат бе ***. Къде беше в началото на 90те години бе ***.

46

ime

преди 10 години

Отново уникален в изказванията си. Подкрепяме те Сидеров.До 45-те затова са смотани всички социологически агенции, защото рядко им се сбъдват прогнозите. Атака ще бъде в следващия и по по следващия парламент и то с все по осезаемо присъствие.

45

TPE3BEH

преди 10 години

На сидер ага не му се нрави конкуренцията. Още няколко плазмодия като бъдат подкупени вече няма да има нужда от него и потокът от пари ще спре.

44

Старо куче

преди 10 години

Волен го тресе страх , че ролята му на балансьор ще отпадне !Така е Сидеров , едно куче като не знае да лае , стопанина си купува друго !Наистина ще те прецакат!!!

43

Анонимен

преди 10 години

Сидеров, бита карта си, сега си шах и мат. Ако тръгнеш с-у ДПС, правителството пада и забравяш за политиката. Дори и най смотаните социологически агенции не дават бъдеще на атака. Ако пък пак се извъртиш и минеш на страната на бсп и дпс, пак ще загубиш, народа вече те видя що за *** си

42

Лала

преди 10 години

Веднъж да кажа браво и на тебе Сидеров!

41

Анонимен

преди 10 години

Веднъж да се съглася със Сидеров - това си е постижение.

40

до 41

преди 10 години

недей да изместваш темата ,тука пишем За Волен като искаш да пишеш в подкрепа на дпс отивай в другата статия

39

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБерасти, защо гласувате заедно с ДПС?Защо? Защо? Кой?Пеевски е ваш човек, вие го назначихте, обряазани г*е8йове!!Защо гласувате с Анадолците и БСП, защо???Кой ще ми отговори, мафиоти, милиардери, мутри червени ?!?!?!?!

38

Анонимен

преди 10 години

Сидеров е от тия политици дето могат да подкрепят идеята на друга партия ,но усети ли че някой му се кача на главата откача затова и този път ще направи завой от бсп

37

Анонимен

преди 10 години

Политик номер 1 бил,държал всички партии-това за да го мислиш и напишеш ,трябва да си душевно болен,но ти най-вероятно си *** за жълтици.Просто е нервен ибрика,че превода се бави,за това изтерясва и говори глупости,утре пак като котенце ще скача да осигури кворума с пълен джоб от турски лири!

36

Анонимен

преди 10 години

Сидеров е политик 1 на България защото държи всички партии в ръцете си.помислете и ще видите ,че е 100% истина.

35

Българин

преди 10 години

Волене ,изпусна влака.Съмнявам се и в 4ти километър дали има специалисти като Теб! Но какго казват "Болката отминава , парите остават"Идва ново еничарче/ Бареков/ Той ще ти изяде хляба.

34

Анонимен

преди 10 години

Във въздухa вече смърди нa избори и дъртото болен пaк включи нa нaционaлистическa вълнa.

33

Анонимен

преди 10 години

Аз си мисля, не някой предател близо до Волен , по-нагоре в общия сценарий, го е дрогирал за да се държи агресивно. Аз се държах така, когато си вземах по 2 капсули фитнес добавки за сила, може и сам да се е прецакал така, ако си върне адекватното държание, значи се е усетил .Но май е късно за да си върне подкрепата на хората...