21

Анонимен

преди 10 години

До 20 Polar bearИстинската свобода я има този,който държи пачките с парите и съдбите на хората!!Ако не им предложат свободен пазар,осигуряващ главозамайващи печалби тези европейски господари знаеш ли колко бързо ще започнат да плюят съдбата си!!

20

Polar bear

преди 10 години

Общото е , че всички тези държави са пропуснали Европейския Ренесанс. Идеята , че свободният и успешен гражданин, а не послушният , очакващ подаяния подданик, прави държавата силна , е чужда както на правителствата , така и на народите им. За разлика от другите България има последен шанс, защото все пак е в ЕС, но и това няма да ги спаси , ако продължат да хленчат за "безплатния руски нефт" и "световната конспирация", вместо да се преборят на станат господари на съдбата си.

19

Не питай до 20

преди 10 години

Всяка една от 8-те енергии Ки в Даоизма съответства на вещества с преобладаващи молекули, атоми и ГЛАВНО кварки. Това е отговора на въпроса на прекалено любопитните. Доказателството за религия. Ама в тази религия има прошка и прекаленото и изкривяване в християнство или мюсюманство деформира главните и принципи.Самоубийството е грях.Убийството е грях.Тези принципи са видоизменени от юдаизма, точно поради тази причина - Еврейте са прекалено любопитни. А вярата, А ?Поне така си мисля.

18

диалектика

преди 10 години

Присъединявам се към казаното от коментар 19.Мога да добавя само,че евреите не просто искат, ами направо си го правят,а овцете от споменатите кошари, блеят яростно, едни срещу други, в СТИЛ "ГОИ".

17

Анонимен

преди 10 години

pro4etete komentar 18 ..vsi4ko drugo e ala bala

16

Анонимен

преди 10 години

Общото е, че юдеите искат да командват всички гореспоменати!

15

Анонимен

преди 10 години

ааа, да имат и още нещо - имат си само по ЕДИН единствен голям град, където нещата що-годе изглеждат нормално, всичко останало е пълна мизерия и нищета.

14

Анонимен

преди 10 години

Или кое е общото между България, Гърция, Турция, Босна и Украйна = кенефът на Европа и оттам проникват всички миризми от Азия..Спокойно може да се добавят Румъния, Молдова, Албания, Косово, Сърбия и Мънкедония. Едно нещо няма наред в тези държави - крадливи, мързеливи, мразещи, нищо непроизвеждащи, циганизирани и с висока емиграция. Какво се чудите толкова?

13

jane

преди 10 години

Искам да попитам, кой каза, че приватизацията носи благоденствие за народа? Защото досега определено нямаме такъв пример на Балканите. Да продадеш нещо, което не работи добре, за да манимализираш загубите е едно. Да (раз)продадеш добре работещи отрасли, само в името на приватизацията е пълна глупост в името на сляпа идеология. В по-съвременен вариант - предприятия се докарват до пълен фалит, за да се оправае разпродаването им. Като блокирането на сметки на БДЖ, заради "вкусните" товарни превози.

12

аа

преди 10 години

Ще допълня само още нещо - разликата между нашия регион и Западна Европа е доста голяма, защото там , а и дори в северната част на Източна Европа няма мюсюлмански държави, а тук вече има 3 - Турция, Албания и Косово!!

11

аа

преди 10 години

Но е факт, че би било добре и дори необходимо да има повече разбирателство между народите тук, така както в Западна Европа.

10

аа

преди 10 години

До ИстинатаНе е съвсем така, и други са се мразили и вътрешно пак не се харесват, примерно французите не харесват немците, заради световната война, но тук при нас нещата са в повече, аз лично нямам против съседите ни освен турците, но лошото е, че има много несправедливости спрямо нашата територия и сънародници в съседните ни държави в исторически и в съвременен аспект, а и омразата и коварството към нас явно идват от съседните държави, защото ние ни ги мразим толкова, поне по мои наблюдения.

9

пловдивчанин

преди 10 години

Спрях да чета след "тоталитарното" минало на Гърция и Турция.

8

Анонимен

преди 10 години

Общото е, че в целия регион има относителна стабилност до момента, в който се намеси външна сила.

7

Анонимен

преди 10 години

между България Гърция и сега започва в Украйна има общо една сопа играеама с турция и босна ?!?

6

Истината

преди 10 години

Да си го кажем в прав текст - Балканите са изключително важно място от гео-политическа и търговска гледна точка, народи здрави и корави и много по издръжливи от ония меки китки от западна европа, НО....това е и регионът пропит с толкова много злоба, завист и гняв 4е няма как да се опише.....единственото място където съседи се мразят толкова много......кажете ми една държава която да не плюе и да не мрази дургата от нашия регион? Просто няма! За това не вървим напред а сме като спънати коне!

5

Анонимен

преди 10 години

"Или кое е общото между България, Гърция, Турция, Босна и Украйна"-Общото е, че нямат нищо общо хайде стига сме търсили под вола теле!

4

Анонимен

преди 10 години

такъв е планът за балканите на великите сили

3

Анонимен

преди 10 години

Vsichkoto dobro , ide ot kulturarata !

2

Анонимен

преди 10 години

Хафъзов, ще ти отрежа главата ве *** ***!