57

Пейчо Деянов

преди 10 години

До БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСПо добре ли щеше да бъде да вземе на четвърта ръка М. Янова-Йосифова- Станишева, само за да не му казват ,че е Гей?

56

Наблюдател

преди 10 години

интересно....един се определя за универсален войник друг-за тежка артилерия,трети за брат пит...имаше и една с велики географски открития...и какво ли би казал ТОЙ индира ганди за това...

55

ха-ха-ха

преди 10 години

Обикновено соросоидче - дет го пратят там прави поразии

54

писна ми

преди 10 години

Поредния службогонец! Такъв бил, онакъв бил, а той завалията *** ***.

53

Анонимен

преди 10 години

***!Омръзна ми от идиотиучили например за метачи,да се мислят заастронавти и че ще кацнат на Марс!Ама добре го е казал народа"Не е луд този който яде зелника,а този който му го дава"!

52

Анонимен

преди 10 години

Преди няколко седмици писахче скоро това перекенде ВГорановще напусне мутренската престъпна групаГерппп!Сега пиша същото за това нищожествона снимката!В скоро време и това недуразомение щее пътник!Така е в "партийките еднодневки"!Факт!

51

Анонимен

преди 10 години

Естествено, че Дончев е универсален войник! Те такива са всички дървени философи като него - с диплома по философия! Демек, стават за всичко, защото най-важното е като те изберат някъде, да започнеш да философстваш и да поддържаш илюзията, че много знаеш и си много кадърен. А Дончев е 1 в България по позьорство!

50

Див аграр

преди 10 години

Продължение. Сега ми става ясно, защо царя на времето е забранил партиите, доверил сее на шепа умни съветници, мислещи за България, и тя е преживяла тогава брлен икономически възход...Това днес е немислимо.Знаеш ли как се "Издига" депутатска кандидатура?Не от долу нагоре, а ако е наш човек, верен на партията, или ако сие купил мятото, или ако е бизнес обвързан с партията и ще носи дивиденти после на партията.За отстояването на какви национални цели да мислят, или да мислят за изгодата си?

49

анонимен

преди 10 години

Това самовлюбено даскалче не мога да го понасям.Такова самочувствие вади,че едва ли не е най умния човек в държавата,а всъщност е един самовлюбен *** който даже не се чува какво говори -завършил е май философия така че умее да опрлита хората в лъжите си.Иначе си е гола вода ла-ла-ла ,както и всички от герб.Слушах го веднъж в НС където се правеше на много умен и начетен.Излезе Орешарски и само с две думи го срина,а "умното" даскалче веднага излезе от залата,видимо засрамен.

48

Див аграр

преди 10 години

До Анонимен 50. Нашата вина е, че още ги търпим, а не им търсим сметка толкова години.През което те си разменят властта помежду им, и а се договорили да не се закачат един-други, като паднат от власт, защото утре палачинката ще се обърне. Дай пример за осъден политик, за вземани от него вредни за страната решения? Продължавам да твърдя, че листите за каквото и да е не ги реди народа, такава е системата и няма да я променят, страх ги е . Те са си направили удобна система, непробиваема.

47

Анонимен

преди 10 години

До Див аграрПочти ме цитираш с това ,което си написал с тази разлика,че ти не смяташ ,че всички ние имаме определена вина за това ,което се случваше.Според теб "Народната воля" ,която ни избира политиците е следствие на икономическите интереси и ние трябва да се примирим с това,да си плюкаме по някоя партия и да не изграждаме и толерираме качествени политици само защото сме отвратени от политиката.Помисли...

46

габровец

преди 10 години

Като го срещнете дончев по улиците, го попитайте следните неща. Кой е човекът от Габрово с инициали К. И.? Чия собственост са фирмите, изпълняващи Еодния цикъл на Габрово, подписан от него като кмет? Какво е хидроложки модел на Габрово и съгласуван ли е водния цикъл с него? А ако не е, какво е финансова корекция?

45

Див аграр

преди 10 години

До Нещастен Гербер Да, бе? По времето на Борисов фирминте на ДПС бяха пред фалит, съсипаха ги от ревизии, от данъчни проверки.Бяха най-изрядните.Даже концесиите им за всички видове минерални водиим взеха, отстраниха и назначенитепо тяхно време в горските стопанства, земеделието.Стотици са вкараните в затвора за стопански престъпления, а Доган се отърва с връщане на 2-та милиона, и условна присъда.....Мълчеше като пръднал в маршрутка бате ви Бойко тогава, и си получаваше комисионните..

44

Анонимен

преди 10 години

" Слави Бинев се търкаляше пиян в своето заведение, когато се създаваше "Атака", каза Волен Сидеров по Нова ТВ.Направо го направи на мармалад и оня другия *** Валери Симеонов днес!

43

Нещастен Гербер

преди 10 години

Бащице бате Гойко пардон бате Бойко на кого ни оставаш,кога ще доидеш пак на власт,тия ***-болшевики-националисти ни предадоха на турците да ни изтезават,то не беше турски език в у-щата,обръчи от фирми,медиини манипулации,сега е на турски да агитират покорната резана рая и то по телевизията,ех бащице на кой ни остави кучета ни яли сили не ни останаха,обират ни ограбват ни пребиват ни,а овчев вика това е статистика...

42

Анонимен

преди 10 години

Kato gledam si mislq, za6to v GERB se subra tolkova ***?Ne, 4e v BSP i DPS nqma, ima razbira se no GERB subra hora ot nai-niskoto nivo na ob6testvoto samo s edna cel, da se pod4inqvat na dvama kraino glupavi i negramotni,Borisov i Cvetanov, koito iskaha samo edno, vlast!I tozi Sorovski produkt misli za Bulgatriq?Gluposti!!Misli tolkova kolkoto Borisov i Cvetanov koito ni vurnaha s 10 godini nazad po razvitie i standart.KUde e prokuraturata, gl.prokuror da ni spasi ot tezi Narodni izednii?????

41

ДОНЧЕВ

преди 10 години

поне *** на военно някое лято, та да видиш що е пушка

40

Анонимен

преди 10 години

Жекова падна и завърши на 5 място в Сочи.

39

Анонимен

преди 10 години

Томи Философа , Дилян Хасковски , Ивайло ***, Лилето и Деси Дуловска са умовете в ГЕРБ!Те продължават делото на Искра Монтанска ,Менда Митничарска и дуета Главчев-Велчев!Какъв коктейл от титани на мисълта!

38

Див аграр

преди 10 години

До boyko_stoew За съжаление, днешната политическа класа е функция не на народната воля, не на обществото,а на икономическии други интереси. Случайни хора няма в нея, а ако има, бързо ги отстраняват. Всичко, което виждаш в парламента е там, поради някаква лична изгода.По високите постове на държавата-също.Никой не мисли за обществото.Всеки е влязъл във властта да бозае от тая държава, не да мисли за мен или за теб. Казвам го без абсолютно никакви пристрастия.