119

Анонимен

преди 10 години

Смърт на читаците и техните *** БСП!А за предателството си към своите избиратели Психоболен ще гние в ада! (н преди това в панделата)

118

plan prizemyavane

преди 10 години

hubavo e, kogato sled dobre svarshena rabota si tragva edin chovek ot edin team i e izpraten s pochit, uvajenie i blagodarnost, za da zapochne nov start drugade i da go sapatstva radost v jivota. dano da vidim poveche doistoini balgarski polititzi, koito s blagodarnost i radost ni napuskat navreme.i da ne se nalaga da gi ritame, za da si otivat.

117

Надблюдател

преди 10 години

ГЕРБ ги няма цяла година вече на власт, а тролчетата непрекъснато ги сърби някъде...И то яко...

116

Анонимен

преди 10 години

Защо медиите пропускат услуливо този факт ?Разследване на ПИК! Истината за Плевнелиев, Прокопиев и медийните им ***! Оплита ги мрежа от лъжи и офшорки!

115

Анонимен

преди 10 години

През септември 2013 г. агенция ПИК писа за тайна среща и сключване на пакт Борисов-Пеевски. Цената била Бойко да върне едни 35 млн. евро, с които Пеевски и КТБ се откупили след идването на ГЕРБ на власт през 2009 г. Пеевски пък апортирал връзките си в прокуратурата. (Цветанов не влизал в споразумението.)На 19 септември Лютви Местан каза: Разговорът за Делян Пеевски не е в полза на ГЕРБ. Ще направя кратка пауза и пак ще повторя, гледайте ме внимателно разговорът за Делян Пеевски не е в полза на ГЕРБ"И изобщо не се шегуваше.

114

nana

преди 10 години

Te si znaiat , ne sam ot tam.

113

сиси

преди 10 години

Като не закусваш и обядваш от какво си се освинил БОРИСОВ. а ти притежаваш ли висока експертиза ***?

112

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ се разпада на враждуващи кланове, които ще водят битка за политическо оцеляване

111

Анонимен

преди 10 години

През последните 20 години не е имало по - голяма порнография в управлението на държавата - и в правителството и парламента, тотална безпринципност, лицемерие, гьонсуратлък.

110

АРХИВ

преди 10 години

Така, по повод заснетата с GSM камера среща между Пеевски и Горанов в популярно столично заведение точно срещу Гергьовден, медиите зашушукаха, че тя се е състояла най-вероятно по позната им причина. А тя е, че отговорните редактори на най- големите издания в страната са отправили питане до МФ още на 22 април за това, в кои български банки са на депозит свободните парични средства на държавните предприятия. Дори в запитването се съдържат и по-детайлни въпроси какъв е размерът на влога на всяко предприятие и по какъв начин се прави наблюдение на тези влогове.

109

k5110

преди 10 години

КАКЪВ РАЗПАД,КАКВИ 5ЛВ? Я погледнете в копанката на БСП- в цели градове преминават в АБВ(СПРАВКА-МОНТАНА. ТЕ ТОВА Е РАЗПАД!!!!!!

108

Анонимен

преди 10 години

"А който ме познава, ще знае, че не закусвам и не обядвам"Негова Божественост рече и отсече!

107

АРХИВ

преди 10 години

Какво е накарало маститият млад мъж, връзкар и мамин глезанчо отвсякъде Делян Пеевски, да се дигне и да притисне на маса министър на финансите от новото правителство? И то не кого да е, а заместника на Дянков Владислав Горанов. Същият този, който беше автор на най-драстичния вариант на антикризисните мерки.

106

ДОЛУ МУТРИТЕ

преди 10 години

ПО-ГОЛЯМО ЗЛО И ПО-ГОЛЯМО ПРОКЛЯТИЕ И НАПАСТ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ВЪРХУШКАТА НА ГЕРБ НЕ Е ИМАЛО !

105

Анонимен

преди 10 години

Божеството - Тиква вече ни взе за ***! Че какво му пречеше и на тоя некадърник да бъде едновременно и депутат, и да си гледа частния бизнес?! Я се сетете сега за герберастките дупетати Емо Ротманса, Христо Пицата, Свинка Фидосова и други тям подобни уникати, все отбор юнаци! Аз имам подозренията, че тоя Горанов може и да е прогледал и да е обяснил на ***, че бюджетната политика на Орешарски е на светлинни години пред неговата отпреди година! ........ И май е разсърдил Мутрафон Велики!

104

Анонимен

преди 10 години

Въпреки желанието на тук пишещите, илюзия е да се мисли, че ГЕРБ ще се разпадне. Това са нереални представи за обстановката у нас. Коалицията не спира да се излага с решенията си в парламента и с нищоправенето като управленци. Никой не иска да общува с тях в Европа. Българите също разбират какво става и накъде вървим стремглаво. Те виждат и безпринципността, и лъжата, и наглостта в стремежа към обогатяване и неморалността с опорните точки. 20 години окопаване във властта с опората на ДС?

103

корумпирани боклуци

преди 10 години

И тоя *** са го притиснали, извадили са му далаверите, а кой знае колко се е набъркал в далаверите на господарите си. Затова са му казали - изчезвай, и се покрий, че иначе жална ти майка! Без повод никой от тия *** няма да се откаже от нищо.

102

Анонимен

преди 10 години

По паметливите си спомнят, че от години Горанов осигуряваше топлите бизнес връзки с Пеевски. Малкия е известен с далаверите си, още от времето когато го преместиха от министерство на земеделието в МФ, за да не бъде разследван за финансови машинации!

101

vesko02

преди 10 години

До АнонименПолитиците направиха политиката гнусно състезание между алчни и посредствени хора.Не си сърбал папарата на комунистите ,иначе ще мислиш по друг начин.При тях има всичко друго но не и загриженост за обикновените хора.

100

ники

преди 10 години

Горанов бяга от Титаник .