15

Анонимен

преди 10 години

И като падне Мадуро и дойдат американците, във Венецуела ще потекат мед и масло. Колкото в Мексико.

14

Анонимен

преди 10 години

Отивай във Венецуела , какво чакаш , само че доколкото знам имигрансткия поток не е натам а към Щатите включително и от венецуелци , така че споко , те отиват в Щатите а ти отиваш да клатиш Мадуро във Венецуела .

13

сектор Кабул

преди 10 години

До АнонименТрябва ли непременно да съм стъпвал в ада, за да знам какво представлява? А ти като плещиш за някакви нарушени човешки права във Венецуела, стъпвал ли си там? За твое сведение в сравнение със САЩ Венецуела си е направо образцова парламентарна демокрация с всевъзможни права и свободи, гарантирани от закона. Вкл. и правото на протести и критика срещу властта (доказателството са тъкмо тези протести). Можеш само да си мечтаеш за такава свобода в САЩ.

12

Анонимен

преди 10 години

11 едни и същи червени клишета от човек който и понятие си няма от ситуацията в Америка , да си стъпвал случайно там

11

сектор Кабул

преди 10 години

Запази загрижеността си за високия стандарт и за човешките права за политическите затворници в Америка, и за градове като Детройт, където 80% от хората са на границата на оцеляването.А иначе няма какво да я мислиш Венецуела. Фактът, че чрез инсталирана и спонсорирана от САЩ опозиция се опитват да осъществят преврат (защото знаят какво ги чака на свободни избори- пълен провал на опозицията), показва, че венецуелците са на прав път, въпреки временните трудности.

10

Анонимен

преди 10 години

7 Четвърти са , но това не пречи да са бананова република особенос този социализъм дето ги е налегнал , дефицит включително на гориво , на някой от нас ни е познато, преживяли сме купонна ситема когато даваха по един резервоар на месец и имаше черен пазар на купоните през 70-те , комунизмъм какво да му кажеш

9

Анонимен

преди 10 години

8 ходи се гръмни насред Кабул , за да отървеш човечетвото от умизмите си

8

сектор Кабул

преди 10 години

Научихме нещичко и от съществото Елко Васил (бившата *** Василева). Ще предам с няколко думи нейнОТО пледоария: На братска натовска и американска Венецуела й предстои да се избави от гадното сталинистко-маоистко-хитлеристко правителство, и с хуманитарната подкрепа на F-16, самолетоносачи, бомби, и други носители на свободата и демокрацията да се присъедини към свободните и независими колонии на България, Албания, Румъния, и прочее горди и достойни съюзници на САЩ/Израел.

7

Анонимен

преди 10 години

Веницуела е мазна хапка за USA с неините големи залежи на петрол мисля че са 5 или 6 по дабив на петрол в света

6

Анонимен

преди 10 години

5 о *** как са гащите пълни ли са с лук

5

Анонимен

преди 10 години

кво плюваш бе хамериканска ***

4

Анонимен

преди 10 години

2 Кой филм бе червена сифилистична пенюго , кой филм , хората искат свобода , кво ти пречи това бе ***

3

Анонимен

преди 10 години

Maduro rano ili kisno ste si otide. Na horata viv VENEZUELA im pisna ot mizeriyata.

2

САЩ ТЕРОРИСТ N 1

преди 10 години

Правят преврати навсякъде по света. Като не можаха с демократични средства да сложат свой човек начело сега пробват като в Украйна - с преврат. Тоя филм вече много пъти сме го гледали. Че и у нас за съжаление сработи същия сценарий. Затова сме на тоя хал.

1

Анонимен

преди 10 години

Мадуро се оля!