144

брей

преди 10 години

Много фашаги, много нещо. Май е дошло време да ви смачкаме *** тикви.

143

bg maika

преди 10 години

takiva kato bastata stanisev,kakvi li ne zarvuli-1944-god-zakopa bg.hiliadi hora v lageri,unistojiha zveta i elita na bg, prosti milizioneri s 4-klas,

142

Анонимен

преди 10 години

Фашагите от ГЕРБ как само тънко настройват народа и го подкокуросват с тоя Луковмарш. Май са решили да извадят и етническата карта като поселдна стъпка от дестабилизирането на държавата, което вече половин година се опитват да направят.

141

Анонимен

преди 10 години

Защо забраниха марша???? Защото обединява, обединява и прави единство личността на генерала е само повод за честване и единение което е най-необходимо за един народ. Забележете кои поискаха забрана ДПС тези които са в основата на разединението и обслужват интересите на чужда държава. За времето от първото провеждане до сега тази проява събира хората с идеи без да им плаща за автобуси и да им дава кебапчета и бира, а само почит към честа на личност допринесла за бъдещето на България.

140

евреин-хомосексуалис

преди 10 години

Трябва да бъдем толерантни към евреите, хомосексуалистите, *** и всички, които са различни от болшинството нормални хора. А нормалните хора, трябва да бъдат забранени. Към тях само нулева толерантност. Шалом!

139

Анонимен

преди 10 години

А митингът в подкрепа на правителството организиран от сергей и лютфи,където в София дойдоха хиляди етнически турци и *** не знаещи дори кой е премиер и за чии са доведени,защо го разрешиха?

138

Анонимен

преди 10 години

Основен организатор на Луковмарш е Български национален съюз (БНС-Гвардия), известен в общественото пространство като проводник на неофашистки, неонацистки, расистки и хомофобски идеи. Ако ти трябва повече информация за БНС, има предостатъчно в интернет.

137

Анонимен

преди 10 години

Въпросът е - защо Фандъкова един път казва следното: "Младите хора са активни, протестите са процес, който не може и не бива да бъде спиран със забрани", коментира пред журналисти във вторник столичният кмет Йорданка Фандъкова по повод окупацията на университети като форма на протест срещу правителството. И защо днес забранява шествието независимо от кого е организирано?

136

Шоп

преди 10 години

Национализъм върви заедно с капитализъм, а тези са леви марксисти,поклонници на диктатурата. Национализма по определение е демократична идеология и идеология на свободата, а не на лагерите с прасета. Идеологията на Левски няма нищо общо с фашизма и бранниците.

135

dragko

преди 10 години

За долупишещите неграмотници:Отворете уикипедията и прочетете кой е и какъв е бил Генерал Луков!И направете сравнение между неговите заслуги към Отечеството и на сегашните политици!Колкото до снимката-не виждам нищо общо!И Луков и Левски и Ботев са мнооого далеч от мисленето на днешния Българин!Ако бяха близо България щеше да отстоява интересите си и нямаше да бъде без жалост ограбвана!Това е!

134

dragko

преди 10 години

Ето още едно доказателство че България се управлява от предатели и парвенюта!Щом се навеждат и угодничат пред чужди,и плюят върху голям патриот и родолюбец....какво повече от това?

133

Анонимен

преди 10 години

Вандали и бръснати глави, мерси това ако е национализъм... това си е анархия направо, а национализъм не е едно и също с анархия така че този марш е пълна простотия. Отново промити мозъци на някои хора. И няма нужда евреите да ни казват какво да става и какво не, след като те са едни от най-големите националисти и смятащи се за богоизбрания народ.

132

дааа

преди 10 години

Затова ПЪК си имаме гей паради....

131

bh

преди 10 години

Убийтсвото на Луков комунистите са превърнали в героична легенда от инак в реалност терористичната им дейност против българската държава ... Случая на убийството на Луков ако не се лъжа дори е възвеличен от соцялистичеката ни псевдокултурта във филма Черните ангели, в главните роли Стефан Данаилов, Иосиф Сърчаджиев , Виолета Гиндева , жената на Стефан Цанев , как и беше името че (тя и само за това е актриса щото я уреждат с роли по роднинска линия ) инак баси актрисата ... срам! Комунистически ***!

130

Здравко Скаларов

преди 10 години

Предлагам Луковият марш да се проведе около паметника на съветският воин,формата е с каменарски чукове и кирки,вместо факли !

129

St. John Red

преди 10 години

Мда... аз си купувам български продукти, когато е възможно... това е национализъм......а кръвта на всички е червена! Религиозни и други безмозъчни има навсякъде... за справка погледни снимката....

128

Анонимен

преди 10 години

Следващия път вместо Левски вземете плакат на Илия Луков, *** такива.

127

Анонимен

преди 10 години

Лебедовата песен на един умиращ етнос.

126

Анонимен

преди 10 години

Българи - ***, националисти ще ми играете.Тези болести ходят по белите хора, *** като вас на арийци ли ще ми се правят?

125

Анонимен

преди 10 години

Обаче забележете колко бързо уж политически противници се обединяват като получат команда от Израел - Фандъкова изпълни заръката на Кадиев и Местан. Подобно нещо стана и в Украйна - нещо позаглъхна майдана след като от Израел възроптаха срещу нацистите. Там май САЩ предаде щафетата на съюзника си Русия, че последната може по изкъсо да следи нацитата