28

гост

преди 10 години

Не е компетентен за тази длъжност..

27

Човек

преди 10 години

Отчаяни мерки на една потъваща телевизия, да си задържи и последните кадри. Аз лично го харесвам, но от 10км личи, че това момче не е за директор. Умно е, интелигентно е, но не е за директор. Да се спасява докато може, БТВ потъва с бързи темпове. Тази поръчкова телевизия не е за него.

26

Пич

преди 10 години

Бързат да го задържат, че както е тръгнало в тази смешна телевизия няма да остане никой. Но това си е закономерно, като се има предвид, че БТВ от години обслужва интересите на червените олигарси. Оказва се, че народа не е толкова ***. Следва фалит на Лафка, КТБ,медиите на Прасчо, и нещата ще си дойдат по местата. Бавно, но сигурно. и 50000 разумни и интелигентни хора да са останали в тази държава, те ще донесат промяната.

25

Анонимен

преди 10 години

Да е жив и здрав!!!

24

Анонимен

преди 10 години

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ФИЛМА НА БТВ ДОКУМЕНТИТЕ,КОЙТО РАЗКРИВА ФАКТИТЕ ОКОЛО МАКЕДОНИЯ И ИЗМИСЛЕНИЯ МАКЕДОНСКИ ЕЗИК И КУЛТУРА! ВСЕ ТАКИВА ФИЛМИ ИСКАМ ДА ПОКАЗВАТ И ИЗОБЛИЧАВАТ КОМУНИЗМА,ЗА ДА СЕ УЧИМ ОТ МИНАЛОТО! ДАНО СЕГА ПОТРЪГНАТ ПОВЕЧЕ НЕЩАТА И ДА ИМА ПОВЕЧЕ ПОКАЗВАНЕ НА ИСТИНАТА,А НЕ ИЗОПАЧАВАНЕ!

23

ддд

преди 10 години

Венелин, е най- подготвеният журналист от БТВ

22

Анонимен

преди 10 години

Той ли ще премести от БНТ в Босфор ТВ новините на турски? Редно си е преди турския сериал в 8..

21

fago

преди 10 години

Ами... добре...

20

Анонимен

преди 10 години

Кой е тоя и на кой му пука?

19

Анонимен

преди 10 години

много важна новина.

18

Байхуй

преди 10 години

До 14Ани скъпа - да млад е, хубав е енергичен е, ......ама наколенкаджия и *** е Венелинчо.

17

Кърлеж

преди 10 години

Баси... където и да кликнеш все на кутевчета и йотовчета попадаш!

16

Анонимен

преди 10 години

Жалко само, че ьТВ е такава ***... Още по-жалко, че и другите телевизии не са нещо различно. Все пак, поздравления Венелине. Поне не мъцаш в ефир като колегата ти Кадриев, пък и единствен от цялата пасмина се осмели открито да изкажеш мнение относно простотията в предаване на телевизията, в която работиш. Поздрави и за филма за "Македония". Това трябваше да е излъчвано в праймтайма, а не Бюреков и бившия сценарист на Славчо Трифоновия.

15

Анонимен

преди 10 години

ЕВАЛАРКАТА СЕЛЧО. СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ ИЗЧИСТИШ БГ ЗА 1 ЧАС ВМЕСТО ЗА ЕДИН ДЕН. А МЕЖДУ ДРУГОТО ДА ПОПИТАМ ИМАЛИ ОЩЕ ОВЦЕ ДА ГЛЕДАТ БГ ПОМИЯТА НАРЕЧЕНА ТЕЛЕ-ВИЗИЯ? МОЯТ БИВШ ТВ ОТИДЕ В КОФАТА ЗА *** ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА 90 те ГОДИНИ. НЕМОЖАХ ДА ИЗДЪРЖА НА ПРОМИВКАТА НА МОЗЪКА МИ ОТ СЕЛСКИТЕ ПРЪЧКИ И ***.АСИ КОИТО ЗАЛЯХА ТЕЛЕВИЗИИТЕ.

14

П.Петров

преди 10 години

До момента позициите му са били адекватни, но бТВ не струва - поддават се на политическо влияние. Проблемът е, че и другите медии не са стока.Истинската журналистика би трябвало да изкарва кирливите ризи на всеки в законодателната, изпълнителната и съдебната власт, щом не го прави следователно е само една го*няна машина за манипулации.

13

Бойко

преди 10 години

Браво на Венелин! Казах му аз, ако ми ду*а добре, ще го направя шеф в Босфор ТВ!

12

Ани

преди 10 години

Млад,хубав,умен,интелигентен.Добре,че не го подкупиха в бойковата телевизия-НОВА ТВ.Доста народ от БТВ се продаде.А що се отнася до турските сериали-за жалост те заливат ефира от всякъде.Но щом народа е толкова елементарен и иска да ги гледа няма спасение.

11

Kamen

преди 10 години

Как разбрахте точно, че е свестен? По суратя ли преценихте?

10

зрител

преди 10 години

Твърде тъпо се изказа за росен петров, че бил ужасен и пр. Явно е политически заслепен от сиянието на Банкянското слънце. Иначе изглежда компетентен но дано не прави партийна пропаганда вместо новини. Досега в БТВ това правеха

9

50 cent

преди 10 години

Това става когато излижеш подходящите ***! Браво чиновник! :)