29

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 22Какъв интелигентен език имаш. А каква логика!!! А *** по описания от теб начин ли те е раждала разчекната, или от някъде другаде те е изкарала такъв? - Немес?ен!!! Е, има време, може и да те омес-ят. Ха-ха...

28

Анонимен

преди 10 години

Napalni se s seliaci Sofia inache beshe strahoten grad.no selianite Iidvat v povecheI

27

Анонимен

преди 10 години

ДО 22 Еи противен СОФИЯ НЕ 1мил а 2 заради такива селяци като тебе и няма потенцяла да побере тебе и катуна които идва с тебе ,така че не лаи а си варви на село да береш домати а пак за Перник не разбрах какво общо има?

26

Анонимен

преди 10 години

Възстановяват стария облик на Лъвов мост -ами това е новина, не останалите помии с които ни заливат, кой какво как, аре марш. Важното е да се прави нещо.

25

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЗащото правителството на Сакскобурготски и следващото на БСП не ги е еня за това.Те не почиват на нашето море,не ходят по Софийските улици-какво им пука,а тези дето идват от село им е добре,знаеш ли каква кал е там

24

Анонимен

преди 10 години

бул. Сливница да се качи но колони над реката от Сточна гара до ул. Одрин с възможвос от 6 платна и въпроса ще бъде решен за години напред, ако има кадърно управление и добър архитект 22 милиона са достатъчни за 1 км..

23

Дядо Петър

преди 10 години

До 37: Щом не ти се седи в "соц.коптор" върни се в "китното си село".И ако това сторят още няколко стотин хиляди пришълци (още от врмето на недоразвития и развития социализъм) цена няма да има.Защото преди да се появят те София също беше китен град.

22

Анонимен

преди 10 години

През 2012 година приключиха строежа на метрото, в района, и сега ще копат отново! Защо не направиха тоя проект, заедно със строежа на метрото? Нашите властници са скъпи на триците и ефтини на брашното. Разхищават, пилеят, а народа мизерства. Некачествен материал са.

21

Дядо Петър

преди 10 години

Оставете нещастната ни Столица на мира, АЛЧНИ, НЕКАДЪРНИ И КОРУМПИРАНИ общинари!Не си ли напълнихте най-сетне гушките, лапачи гад-ни?

20

Анонимен

преди 10 години

ТАЗИ КУЧЕ ТИ ЛИ *** ? (ТОВА КУЧЕ ТВОЕ ЛИ Е?).........КЪРДЖАЛИ

19

Анонимен

преди 10 години

ТОЗ КОМПЮТЪР НЯЩО СА Е ЗАБОЗИЛ , ПОЗДРАВИ НА СТАРА ГАЗОРА

18

keepwalking

преди 10 години

До Анонимен 34Ти сериозно ли?Толкова ти е тъпо изказването, че дори няма да се занимавам да ти отговарям. Само ми уточни две неща:1. Изчерпателно ми обясни тезата "София е тумор"2. Откъде си, за да сме равнопоставени все пак. Има млЕко ама из България има и други думички

17

Анонимен

преди 10 години

Аз не съм сигурен, че в т.н. нормални държави, в големите им градове хората са такива провинциалисти като нашите софиянци. Защото в един голям количествено и качествено град хората са по-космополитни. И като видят някой че е избрал да живее в града им даже се радват. "Здравей, как си, всичко наред ли е..."Само в скапаните градове като софия (голям, но само количествено) хората са такива селски шовенисти и си разсъждават териториално, като куче, препикало градинката си. Провинциалисти сте вие.

16

keepwalking

преди 10 години

До Анонимен 31В момента, в който влезна под статия за ремонт на кръстовище в твоя роден град (примерно Симитли) и се изкажа колко е гнусно в Симитли и к'ви киртаци са хората там, тогава ела и ме наречи ***. Та кажи какво ти е мнението за реконструкцията на Лъвов мост?

15

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТова е ваша, софийска логика. Като не си от софия значи си ***... Нали това ти говоря. Което е абсолютно провинциално мислене. И следователно най-чистите провинциалисти сте точно вие, софиянците.

14

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 27"Куптор" не го знам какво е. А самата логика, че навсякъде другаде хората са нормални, а само в София не са, доказва дълбоко пасторалния свят, в който е заченато тялото и възпитано съзнанието ти. Изхождайки от горепосоченото си откровен ***. А народът ни е великолепен, независимо къде е живее

13

keepwalking

преди 10 години

До Анонимен 23Теоретизираш относно произхода ми, което е трогателно. А това, което аз казвам е факт. И честно казано все ми е тая. А във всеки град и село из БГ си изкарвам идеално и обожавам цялата си страна. Вас, селяците, ви тормози нещо София. Та кажи нещо за реконструкцията на Лъвов мост? Все пак това е темата

12

Анонимен

преди 10 години

В този отвратителен град има микроскопична прослойка свестни хора - интелигенция, събрана от цяла България. Всичко друго е пълна селяния, ***, дървени шопи, софийски копеуета и т.н. ***.

11

Анонимен

преди 10 години

До keepwalkingАми *** и баща ти от къде са дошли бе, пернишка аристокрацио. Като са взели едно кално шопско село и са го набедили за столица сте били колкото Каспичан. За сто години как станахте 1млн? Да не би месните шопкини да са разчекнали да раждат?

10

keepwalking

преди 10 години

До Анонимен 19Ха ха ха ха!!!Всички ви е срам цял живот от София ама си спомням първи курс в Техническия как всички колежки от прованса, с канибалска жажда в очите, питаха кой младеж от къде е. Някак си се радваха повечко на тия от София и никак на тези от Каспичан. Повечето от тях си преглътнаха срама и в момента са горди жители на София и говорят за "ония в провинцията"