19

До 123

преди 10 години

А то пък ВАК като че ли не беше една манипулирана административна структура с вредно монополно поведение.

18

123

преди 10 години

***-политици закриха ВАК и настъпи анархия! Сега всяко висше учебно заведение си създава професори и доценти!

17

Анонимна

преди 10 години

С въвеждането на делегираните бюджети след учителската стачка,настана хаос в образованието.Промените са неефективни,а учениците все по-незаинтересовани.Учителят е подлаган на унижения ,които е принуден да търпи ,защото всеки ученик се чувства като цар -неговото изключване от училище ,особено в провинцията е невъзможно,дори и при тежки провинения,защото той носи приходи в обеднелите училища.

16

Кирил Йорданов

преди 10 години

До проф. Даниел Вълчев! Внимавай Вълчев! Знам какво направи миналото лято..!

15

Анонимен

преди 10 години

видели ли сте някога някой да застане в институция СРЕЩУ началника си?познава директиро изкарали по четири мандата на определени институти без да са кадърни - просот хората ги е било страх че може да стане по-зле.

14

Анонимен

преди 10 години

а що не може да е президент ако е кадъре- роналд рейгът как не го избраах трети път?за да станеш директор трябав да имаш 40 години (най-малко доцент и определин посдтижения), после още 8 - дав мандата и на 50 вече те гони деменцията, а ако си жена - и проклетията. жениет над50 и мъжете над 60 трябав да ги разстрелват. И какво - ще стане като във Ватикана и БПЦ - ония се напишкват, и им сменят памперсите но са несменяеми

13

Анонимен

преди 10 години

браво бе - БАН направиха огтраничение от два мандата, а за университетите ще ги махат...много демократично.

12

ехе-й

преди 10 години

като се четат коментарите навяват усещане, че тук май всичките коментатори са действащи в момента ректори.

11

Анонимен

преди 10 години

А АЗ МИСЛЯ ЧЕ, И НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПО-ВЕЧЕ ОТ 2 МАНДАТА В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ СИ МЕРАКЛИЯ ОТНОВО ДА УПРАВЛЯВАШ. ЗАЩОТО АКО НЕ СЕ СЛУЧАТ НЕЩАТА В РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК ТО ЩЕ Е ЗАРАДИ ВЕЧНИТЕ МЕРАКЛИИ ДА УПРАВЛЯВАТ КАТО ДАНИЕЛ ВЕЛЧЕВ,МИГЛЕНА КУНЕВА И НЯКОИ ОТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА КОСТОВ !

10

?????

преди 10 години

А КОГА ЩЕ СЕ ВЪВЕДЕ МАНДАТНОСТ НА ДЛЪЖНОСТТА "ДИРЕКТОР" В УЧИЛИЩАТА?НЯКОИ СЕ РАЗПАСАХА ОТДАВНА, НАПРАВИХА ОТ УЧИЛИЩАТА БАЩИНИИ, КОЛЯТ И БЕСЯТ, УРЕЖДАТ ВРЪЗКАРИ И УНИЩОЖАВАТ СМИСЪЛА НА ОБРАЗОВАНИЕТО.

9

Анонимен

преди 10 години

Тази шушумига Даниел Вълчев да си гледа седянката, за друго не става, защото е некадърен.

8

Г-н Амзел

преди 10 години

Учудващо е бездействието на г-н Цацаров по отношение на лицето Даниел Вълчев и шайката му за периода от началото на прехода до днес. Иначе казано - очертават се необятни възможности за щателни разследвания и грандиозни разкрития по отношение на споменатото лице. Като за начало в трудова колония добре ще му се отрази на Даниел Вълчев!!!

7

St. John Red

преди 10 години

Това л.ке професор по незнайно какво удобно е обслужващ политически бо.лук без значение на цвят през целият преход... такива ни управ.я..т

6

tt2

преди 10 години

деформаторсороските *** пак ръсят умнотии - и що да ме може някой да е повече от два мандата ректор или декан ако е кадърен - това са изборни длъжности смешници такива. Червените *** само гледат как да съсишват държавата

5

Анонимен

преди 10 години

Средното образование също трябва да е изцяло платено. Българските данъкоплатци трябва да бъдат уважавани, а не да издържат неблагодарници, които после отиват да учат и работят в чужбина.

4

Анонимен

преди 10 години

Искаме такова положение и за депутати, кметове и други директорски постове. Максимум по 3 години мандат и само 1 преизбиране.

3

Анонимен

преди 10 години

Отпадането на ограничението за два последователни мандата за ректори, декани и други позиции е покана за доживотно управление. Това заяви зам.-председателят на Движение България на гражданите проф. Даниел Вълчев на пресконференция за бъдещето на висшето образование.Абе *** ти къде спа бе? Колко време бяхте на власт?? Колко време ти беше министър на образованието ,*** ?? Ся тръгнал да ми прави политики ,а е си еви майката е ....*** нещастен...

2

унсс0

преди 10 години

пЕЧАТНИЦА ЗА ПАРИ СА МАГИСТРАТУРИТЕ ИМ.БЕЗ СЕДМИЧНА ПРОГРАМА,САМО ДАТИ. НА ЕДИН СТУДЕНТ ЕДНА ЛЕКЦИЯ МУ СТРУВА 30лвЕРОПЕЙСИТЕ ВУЗОВЕ ДА ДОЙДАТ ДА ВИДЯТ КАК СЕ ОБУЧАВАТ МАГИСТРИТЕ.

1

Бивш учител

преди 10 години

На снимката в ляво виждате езин от убийците на Българското средно образование.Втория убиец днес се изживява като министър-председател.