30

До Австралиеца

преди 10 години

АЗ искам картичка, с *** се виждаме редовно, може да я пратиш на нейния адрес.

29

Анонимен

преди 10 години

не разбрах на кого и колко е платил

28

браво

преди 10 години

Мисля че е съвсем подходящо място за заточение на българските депутати. Хаир от тях няма , барем да са атракция на туристите. След време като ритнат камбаната, предлагам да ги увисят на куки и осолят за съхраняване на свежия им вид и да ги показват за назидание на бъдещите поколения.

27

Анонимен

преди 10 години

Сигурно ще стават много побоища на този остров - селските комплексари много, мястото малко, а по-кротките в спора няма къде да се оттеглят. По-добре вместо с 3 езика, с 3 бойни изкуства да бяха наели човек.

26

Джонката

преди 10 години

а българският за език смята ли се или той не говори български, скапани необразовани жирналисти

25

шизофрения

преди 10 години

Е *** много ми е чудно защо некъв суперуспял тип от Сидни(хахаха)ще се занимава да пише кирливи коментари в някакъв долнопробен новинарски сайт, който в Австралия едва ли се отваря..вместо да се пече на терасата в имението си и манекенки да го мажат с масло докато един черен слуга му приготвя коктейла,а той през това време уговаря сделка за милиони по телефона?Единственото ми идва на ум,че е шизофреник ,застанал зад първобитен монитор в мизерната си панелка,мечтаещ за един по-здрав от Австралия

24

Snorky

преди 10 години

Сидни АвстралияАко си толкова успешен защо не почнеш да пишеш в някой австралийски форум? Или ти е слаб английския?? Те за работа в автомивка не искат добър английски! Ходи се прави някъде другаде на сноб. Знам ги такива като теб. Много са отворени и едвам успяват да спестят някой друг долар за да дойдат на почивка в БГ през лятото. А тука разправят наляво и надясно колко добре си живеят "у Австралия". Повярвай познавам много палячовци като теб!

23

То

преди 10 години

Четейки пнас чето от коментарите, си мисля, че по-недоволни хора и нещастни няма. Само се мисли как да се нагруби другя, да обидоте някой и т. н. У вас хора няма ли положителна емоция , добра дума за нещо. Какво добро направихте вие, за да стане тая държава по-добра? Ако всеки каже по една добра дума, усмихнем се на човека до нас..

22

Анонимен

преди 10 години

На острова имаше кръчма и стаи за нощувка, както и фар. Фараджията беше и кръчмар. И това беше 1998.... Все едно отиваш на хижа, но с лодка (обикновено се наемаше някоя рибарска гемия да закара компанията), самия остров се обхожда пеш за няма и 20 мин. Най интересното е че има(ше) два кладенеца със сладка (питейна) вода...

21

тн

преди 10 години

Каква истерия се вдигна около тая ***. На тоя остров може само прасета да се гледат. Ама нали кмета трябваше да си начеше крастата. Разходка с лодка до *** и обратно. Поне да бяха казали каква ще е заплатата на свинаря.

20

До 22, Австралията

преди 10 години

"Зимай" хапове най-добре. *** и комплексар.

19

Анонимен

преди 10 години

shto ne slojihte tur4in , samo tam ostana deto ne ste slojili , turski partii dps bsp i ataka

18

Snorky

преди 10 години

Сидни АвстралияОткакто те наврях на кучето в г*за преди 1 месец не съм виждал твои коментари. Май пак ще ти трябва урок. Отивай да миеш чиниите за $15/час за да не те изгонят от работа!

17

Анонимен

преди 10 години

До Прасето Гошоте РЕАКТОРИТЕ не говорят,а реДакторите.Да научиш ти книжовния език.

16

Анонимен

преди 10 години

това на снимката курорт ли е ?прилича на катун.

15

Прасето Гошо

преди 10 години

Тоя с тези три езика е за цирка бре. Да го вземат да се плези и показва езиците. Алоо реакторите може ли да сте толкова *** бре. Ако сайта ви е жълта говорилня да говорите така . Ама ако имте претенции за сериозна журналистила уважавайте книжовния език.

14

Анонимен

преди 10 години

острова е в окаяно състояние,ако е като на снимката.вижте гръцките острови как са.ще трябва доста да се потруди да го стегне

13

до 4

преди 10 години

Здравейте, вече няколко пъти попадам на Ваши коментари. След като е толкова хубаво в Австралия и толкова гадно в България, след като не може да понасяте нищо и никого... защо не пишете по австралийски форуми, а постоянно коментирате тук

12

Анонимен

преди 10 години

От един остров, та на друг :)

11

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАЛоуууууу, Сиднииииииии ... Австралия ли еееее ? Да ми ядеш *** малоумникоооо :)))) хахах виждал си ти Австралия на картичка, тъапко неграмотен :)) хахаха Да хванеш па да се обезиш на някоя палма, че само заемаш излишно място на тая земя, ***. А има толкова хора които се нуждаят от органи ... тъй че са самоубий внимателно :))