128

Министър А. Иванов

преди 10 години

До 130 какъв чужд труд Дядо ми си е купил имотите и сам си е строил какъв чужд труд . Комунизма е най справедливата идеология на света.

127

BorisovTroll

преди 10 години

Щом приемате парите на говедата от ГРОБ, които ви плащат, чума да ви умори. Да ви секнат гласчетата, гръм да ви удари!!! Правителството няма да падне, защото България е зад него!!!

126

Министър А. Иванов

преди 10 години

До анонимен хората които работеха в Сирия Иран Ирак Монголия Кндр и др не мряха а живееха богато там и тая причина си купуваха чисто нови мерджани от там и никакви бяганици не е имало на запад повечето и до днес твърдят че им е било добре и пак искат да е старото време

125

hristo.gunchev

преди 10 години

Този докарва на *** между руский мужик и корейка. Как да не скрепи дружбата между народите ни!

124

Министър А. Иванов

преди 10 години

До анонимен апартаментите не са от одържавените а са строени при социализма също и вилата

123

Анонимен

преди 10 години

До Министър А. ИвановИманно за това говорим .Кого убиха без съд и присъда 1944 за да се настани в апартамента му дядо ти с цървулите от село?

122

Анонимен

преди 10 години

До Министър А. ИвановЕ преборихте я Америка.И защо все в тази лоша Америка ви напъва да ходите.Защо все тези отровни долари ви са в главата.Защо си разсипваха здравето хората из дивите пустини за шепа долари?Държаха доларите във Външно търг банка защото беше ЗАБРАНЕНО притежаването на валута,да не би някой да духне от социалистическия рай.И защо всички бягаха на Запад,а от там никой не избяга при нас?Загадка.Жалки и смешни сте

121

Министър А. Иванов

преди 10 години

До Анонимен Напротив дядо ми и като министър и като вицепремиер и като секретар на ПП на БЗНС бе член на правителството и той взимаше основните решения в Държавата заедно с Тодор Живков и не малко взимаше участие в Заседанията на Политбюро. Като такъв ни обслужваше чисто нов мерцедес 280s със шофьор и охрана. Дядо ми има голям 4 стаен апартамент Вила на 3 етажа 250кв и 5 стаен апартамент който бе на името на баща ми.

120

Министър А. Иванов

преди 10 години

До анонимен с цел борба с америка трябваше да забраним свободна обмяна. Ако си искал долари отиваха хора да работят в Сирия Иран Мароко Ирак а за рубли в Монголия КНДР и др. Даже нови мерджани и др коли от Ирак Иран Мароко си купуват други от Кореком и то с кеш долари които седяха на сметка в бълг Външ търг Банка а не с бонове. Който не е ходил не знае аз знам.

119

Анонимен

преди 10 години

До Министър А. ИвановМомченце, ти наистина имаш тежки ментални проблеми.*** се пргледай докато е време.Да не би да се изживяваш като наследник на някой световен владетел.Дядо ти е бил един нещастен чиновник,който не е никакъв.Просто е пълзял в краката на другия *** от село Правец и заедно докараха България до пълна катастрофа и даже предложиха доброволно да станем територия на чужда държава.За това се полага разстрел

118

Министър А. Иванов

преди 10 години

До Strерhеn напротив навсякъде където работеха Българи в Арабските страни и др взимаха кеш долари и после в България с тях си пазаруваха в Кореком а тия дет бяха в Монголия и др в Рубли никакви бонове. Някои си докараха мерджани от Ирак

117

Анонимен

преди 10 години

До Министър А. ИвановИ къде можеше да си купиш долари по 1.50 преди 1989г?Знаеш ли че тогава притежанието на валута беше престъпление?Разбира се че курса от 97-*** е следствие и на политиката след 89-та,но кой управляваше тогава.А отново *** с изключение на едни 9 месеца от правителството на Ф Димитров.Няма какво да се оплаквате-от последните 25 г -18 г управляват вашите ***,разбира се в съюз с турците и три *** партии,защото не ви достига електорат.

116

О С Т А В К А !

преди 10 години

О С Т А В К А !О С Т А В К А !О С Т А В К А !

115

български ИДИОТ

преди 10 години

*** НЕ Е ЗА ТОЗИ ПОСТ! Съветския гражданин серГЕЯ Дмитриевич ГО БОЦНА ТАМ ,ЗАЩОТО СА МНОГО близки интимни ПРИЯТЕЛИ...Този Външен "Министър" е грешка на природата...ОСТАВКА НА НЕКАДЪРНОТО МАФИОТСКО ПРАВИТЕЛСТВО!

114

Министър А. Иванов

преди 10 години

До анонимен и Strерhеn Документите са в Държавния архив който иска да види да ходи. Те са правителствени решения и няма как да лъжат. При социализма няма фабриканти и министъра е държавата в иработодател на трудещите се . А и даже във Византия министри магистри и др хора от изт римската номенклатура са имали право само и единствено да са собственици на средства за производство. Дядо ми бе един от най умните политици при социализма и щеше да ти каже същото което и Аз

113

strephen

преди 10 години

До Министър А. Иванов ПРЕДИ 10.11.1989-А 1$ СТРУВАШЕ ТОКОВА САМО В БАНКИТЕ! НА ЧЕРНО БЕШЕ ОКОЛО 2-3 ЛВ! ЗА ДА СИ КУПИШ ДОЛАРИ ТИ ТРЯБВАШЕ ДОКУМЕНТ, ЧЕ СИ КОМАНДИРОВАН В ЧУЖБИНА! МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПАСПОРТИ СЕ ВРЪЩАХА ОБРАТНО В МВР СЛЕД ПЪТУВАНЕТО, ДА НЕ БИ ДА РЕШИШ ДА НАПУСНЕШ РАЯ НА ЗЕМЯТА!:) ПРЕЗ8Т7-А ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРОДАВАХА ДОЛАРИ, А ВАЛУТНИ БОНОВЕ ЗА МОРЯЦИТЕ ЗА ДА ПАЗАРУВАТ В КОРЕКОМИТЕ!:) ТАКА СИ КУПИХ НАУЧЕН КАЛКУЛАТОР, КОЙТО СТРУВАШЕ 150 ЛВ! ВСИЧКО РЕЗУЛТАТ ОТ МЪДРАТА ПОЛИТИКА НА БКП!:)

112

Географ

преди 10 години

"Страната ни има дипломатически отношения със Северна Корея, както и с почти всички страни-членки на ЕС"Чшш, Ало, Вигенин. КНДР не е от ЕС.

111

Анонимен

преди 10 години

До Министър А. ИвановНе бъркай опорните точки с документи.Ти имаш партийна пропаганда а не документи Министъра не е държавата.Министър означава слуга,а работодател на министъра е суверена т.е.данъкоплатеца.Парите за заплатата на министъра ги плаща "лошия"фабрикант респективно дядото на Strephen.Малоумието наследство от дядо ти ли е?

110

Министър А. Иванов

преди 10 години

До Strерhеn Долара и 97 и 90г бяха резултат от политиката след 10 ноември 89. Знаеш ли че в определени години преди 89г 1 лев бе 1, 50 дола. И византийските императори са тръгвали от коняр и селянин но ставали най могъщите ръководители на Света и наследявали децата и внуците им длъжноста въпреки че византийския император никога не бил наследствен пост избирал се е от Синклита Парламента.

109

strephen

преди 10 години

До Министър А. Иванов МИНИСТЪР, ДЕПУТАТ И Т,Н СА ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ, ИЗБРАНИ ОТ НАРОДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТЕ СА СЛУГИ НА НАРОДА! ЗАПЛАТИТЕ ИМ ИДВАТ ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!!!!! МИНИСТЪРА НЕ ПРОИЗВЕЖДА НИЩО!!!!!!!!!!! ТОЙ САМО РАЗПРЕДЕЛЯ ДАНЪЦИТЕ!!!!!!!!!!!