39

От лудия

преди 2 години

Ахмед Емин-Георги Илиев

38

безпартиен

преди 10 години

До Аз.Нали за това са избрани -да прикриват.Най-добрият адвокат е ПРОКУРОРА.От него зависи дали ще има обвинение,как и до кога ще бъде водено следствието.Като остави една отворена вратичка и най-посредственият адвокат ще се възползва да делнат парата на обвиняемия.

37

ognyanz

преди 10 години

Става дума за митрополит Кирил, извинявам се за грешката.

36

ognyanz

преди 10 години

Предполагам че е имал предвид убийството на Варненския патриарх Кирил. За него се пази пълно мълчание, но всичко е много съмнително.

35

тя

преди 10 години

Ти какво направи за ограничаване на битовата престъпност , когато беше министър ?

34

Анонимен

преди 10 години

Румене 100 процента знаеш за убийството на Ахмед Емин защо него кажеш кой е убиецът или поръчителят.Баща му каза че Емин е деснак а е гръмнат от ляво.Сега същият убиец е на власт.Здр прокуратура.А на Цацаров и Сарафов каточели време е даси заминат,и трябва да бъдат съдени по бръзата процедура,от ден на ден бият в очи че са замесени в много мафиотски игри.Здравейте Българи до кога щени управлява тази шепа 6яика.Животните така живеят сутрин ги пускат на паша и вечер ги пребират,в момента и народът сме така.Настрани нищо не трябва дасе вижда и говори.

33

НАЙДЕН

преди 10 години

Румене кажи си?Обикалям телевизиите, защото Станишев ме махна от яслата! Ако не ме бяха изхвърлили от депутатската листа щях да си стоя мирен в парламента и да защитавам премиера Орешарски като Матросов на амбразурата.

32

Анонимен

преди 10 години

Убийството на Ахмед Емин. Знаеме кой го е убил, знаеме кой го е поръчал. И той знае.... преди нас. ДАНС се грижат той да е информиран....Кой ?Той !С черпака и порциите.

31

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 26Би трябвало да знаеш че в тази среда честен индивид не може да вирее.

30

Анонимен

преди 10 години

***!

29

?!?

преди 10 години

До dnes. bg Напишете една сериозна статия за тези *** за Йотова и тази агенция, все пак цялата държава говори за това.

28

Анонимен

преди 10 години

Господин пикаещия също нямаше време да се занимава с престъпността защото беше ангажиран да обменя информация на тайни срещи с оперативно интересните лица братя Галеви. Сега е много лесно да хвърля кал наляво и надясно сякаш той е, и е бил света вода ненапита. Господин ***, ако случайно знаете къде се укриват от правосъдието братя Галеви е редно като съвестен гражданин да информирате правораздавателните органи.

27

Анонимен

преди 10 години

В бсп смърди повече отколкото в дпс зедно с пеевски. Фамилилията, манолова, кутев, нинова,стоилов,найденов , веднага в затвора. Да се поучим от ромънците.

26

Анонимен

преди 10 години

Много смърди тази държава. Време е да изметем целия политически елит и да сложим честни достойни хора. Не махнем ли тези крадливи клоуни от влста тежко ни. Дпс и сараите праят всичко а атака и бсп им припяват. ОСТАВКА!

25

Homer

преди 10 години

До Анонимен 2:Пише се румбУрак!!! ***

24

Куката

преди 10 години

Тук е момента да напомня за показно убийство на Людмил Конов по поръчка на Васил Антонови на Янко Кожухаров по поръчка на Радослав Илиевски, и двете убийства са прикрити по разпореждане на Румен Петков, а и двамата поръчители са в областното ръководство на БСП Плевен и местни феодали които не плащат данъци и осигуровки.Антонов с откраднати пари от Плама изкупи бизнеса в Плевен, а Радослав Илиевски бе назначен от новата власт за директор на РИОСВ за партийни заслуги.

23

Анонимен

преди 10 години

"Убийства и грабежи е имало, и ще има"...много окуражаващо, другарю Петков...няма да е зле да споменете, че основно се извършват от *** Ви електорат...

22

Аз

преди 10 години

До viovioiЕгати *** трябва да си да твърдиш че ТЕЖЪК МЕТАЛ се РАЗГРАЖДА! Лития е елемент, а не съединение, че да се разгражда! В най-добрия случай може да твърдиш, че организма го изхвърля чрез отделителната система - но тогава е ИДИОТСКО да твърдиш, че е отровен! Не може вещество, което е изхвърлено от организма, да е отровило човека! За да го отрови - трябва да е в организма!

21

dragko

преди 10 години

Допълнение от старите ленти:"И като приключи с изказването си гуспудинът притича до шадравана пред ресторанта и се изпика в него! Набра номера на брат Галев да му докарат джипа.После се наведе и повърна връз белите си хавлиени чорапи."

20

Аз

преди 10 години

До АнонименПрочети по-внимателно! Твърди, че убийството е разкрито, а поръчителя и изпълнителя не са арестувани!