35

Izmit

преди 10 години

Ясно е, че правителството клекна, но не пред турците, а пред нашите тираджии-мрънкачи дето всяка вечер ги дават по телевизията и го оплюваха, вместо да го подкрепят в борбата с турското правителство. Всяка вечер мрън, мрън, мрън и най- накрая и на мене ми писна и нека да си стои стария режим дето турците взимат стотици хиляди, а нашите и 10 хиляди няма да получат.

34

Картофобеляч

преди 10 години

Е сега кой спечели - големите фирми, кой загуби - малките които са теглили заеми и сега са на загуба от неустойки и трябва да връщат заемите с нови или да продават камионите си и да губят за сметка на големите фирми. Няма външен министър, няма политици, той за продавач на зарзават не става на пазара, а Станишев за министър на външните го цанил

33

Бай ви Ганя

преди 10 години

Вигенин да си подава оставката, а не да си подава ***. 125 000 или половината дадени разрешителни са точно толкова колкото Турция ползва на година. От тези изходни точки ще преговарята - за какво 0т 2500 разрешителни да получим 5000 ли. Толкова колкото бяха и до сега. Циркаджии.

32

prix garanty

преди 10 години

bg tzentralnata darjavna administratzia e za izhvarlyane na bukluka. :-)))vseki malogramoten balgarski *** e sto pati po-dobar manager ot tyah.:-)))

31

Просто човек

преди 10 години

Почти на 200% е сигурно ,че нашите т.н. политици в случая министрите на транспорта и външните работи , вече са клекнали пред турците. Вместо да задържим блокадата за 15-20 дена след което съм абсолютно убеден ,че турските министри щяха да искат спешни срещи с нашите и със сигурност щяха да са доста по-отстъпчиви.

Нашите министри се репчиха, репчиха и накрая като палета заскимтяха пред турците. Турците ще ни дават по 5 хил., а ние - 125 хил. за половин година. Къде дават така? Кон за кокошка. Ивсичко стана след като Турция заплаши изобщо да затвори границата. Нашите специалисти толкова ли не могат да се усетят, че турците никога няма да направят подобно нещо, защото ще им се срине цялата икономика - земеделие, туризъм, индустрия. Щяхме да ги съсипем за 7 дни.Но ние ленто се дадохме, нагъзихме се. Вигенин.

29

до 14

преди 10 години

до Баце,абе колко камиона има в тая малка държава че да и дават повече от 5000 разрешителни?В България няма производство какво ще изнасят дърва ли? и товече е на свършване,остава вече в тировете да натоварите българското мучене и завист!беднотията и простотията вървят ръка за ръка

28

помак

преди 10 години

Вече мандрата свърши никой на никого ей така не дава,кво си мисли българина че лесно ще забогатее ли!Има българи на четири очи си вършат работата но те са малко,или тия корумпирани ги изолирват и те немогат да гъкнат!В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИМА СМЯНА ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ И ВНИМАТЕЛНО ДА СЕ ПОДБИРАТ,ИНАЧЕ СПАСЕНИЕ НЯМА НАРОДА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ПРЕЦАКАН

27

Анонимен

преди 10 години

Какво да клякате,заради вас българите ние турската и помашката общност в трудно положение се намираме!Вечно не сте доволни и все искате подкуп,защо мислите че не бяха издадени допълнителни разрешителни,нали българските власти и те искат да папкат.

26

Анонимен

преди 10 години

грешно е написано името на външният министър господин Давутоглу

25

оооо

преди 10 години

Тези с многото камиони,дето плащат много данъци и големи заплати защо не си търсят други пазари?Хем ще ядат хляба на турция,хем ще се*ат на паницата им,няма как да стане...

24

Д. Бобева

преди 10 години

Даниела Бобева е тотална некадърница! Но пък тотално служи на мафията, за унищожаване на малкия бизнес в транспортните услуги. Чрез некадърност към прогрес! Мотото на Бобева.

23

янис

преди 10 години

Станишевците за пореден път се огъзиха на Догановците.

22

1

преди 10 години

НЕ СА КЛЕКНАЛИ ПРОСТО РАЗБРАХА ЧЕ БЕЗ ТУРЦИЯ,БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА

21

Путев

преди 10 години

Клекнаха на турците веднага. Като щяха да клякат, що чакаха 3 дена тировете да висят на границата? Можеше да клекнат още първия ден.БСП е вредна за България!

20

Анонимен

преди 10 години

КОГА ЩЕ ПАДНИ ДИРЕКТОРА НА РД"АА "ДАИ ЯМБОЛ ДИКРАН БОХОСЯН ? ПРОБЛЕМЕН , КОРУМПИРАН И СИЛНО ЗАВИСИМ !

19

Анонимен

преди 10 години

С други думи накрая клекнахме на турците. Е па що тогава го ручахме жабето?

18

irena

преди 10 години

do kogo sme opriali da ni upravliava-dps i kgb.bravo..e,tova niama nikade v eu,zasto spis narode-stani,stani i gi premahni

17

irena

преди 10 години

bandi v parlamentia,bravo-dobre pravi turuia-probutva arabi,reketira za pari,imoti i teritoria,vsickite si pravia vsicko koeto poiskat-dokaga.turzi vav vlasta. bolen,boiko-goiko.pederi i kakva li ne paplac. v kakvo prevrastat rodinata,ei,ne spirat..v edin den,vsicki zaklüceni vatre i ***

16

Анонимен

преди 10 години

За миналата година България е номер 3 в списъка за износ на турски плодове и зеленчуци, на номер 1 е Русия, а номер 2 Германия.... и ние барабар Петко с мъжете! Човек ще си помисли че сме велика индустриална страна като Русия и Германия! Отвратен съм от безхаберието и некадърността на управление на тази държава!