22

Анонимен

преди 10 години

Сарафов е правил чадър над лелята, която здраво е омазана в далавери.

21

Анонимен

преди 10 години

Справката, за която бившият вътрешен министър Цветан Цветанов говори не е за зам.-главния прокурор Борислав Сарафов, а за неговата леля - Лиляна Тодорова/Танчева/. Тя е майка на депутата Светлин Танчев, който напусна ГЕРБ преди няколко месеца.Тя е била обект на разработка от ГДБОП за данъчни престъпления. Действително името на Сарафов се споменава в справката, но в неутрален контекст - бил е засечен на обяд, на който освен други хора, са били той и леля му.Прочетете в нета за Лиляна Танчева

20

Анонимен

преди 10 години

До Топа ти си преди тях в шахтата и ще им целуваш задн...е като се приземят при теб точно така както сега целуваш задн..а на Доган !

19

Топ

преди 10 години

Цвъки го дадоха на вълците. Боко му намаза ските и го бутна по склона. Тикво след него си ти

18

Анонимен

преди 10 години

Цаца, стига мишкува, излез като мъж и главен прокурор и вземи отношение по най - големия скандал в държавата! Бившият вътрешен ти казва, че има конкретна преписка срещу заместника ти. На анонимките на Станишев търчеше като спринтьорка по медиите да даваш разяснения, сега си се покрил като партизанин в землянка. Излизай и се обеснявай или ще фърчиш от поста си за умишлено престъпление. Бай Ставри те чака с настървение. Пада си по рубенсов тип.

17

на амбразурата

преди 10 години

Вие четете ли изобщо текста, Велчев казва, че по негово време нямало преписка, е да, ама по Цацово е имало, иначе защо Цацата се е скрил от няколко дена и не смее да излезе от къщи. Какво ми вадят някакви бивши прокурори, да излезе настоящият и да каже - КАКВО СТАВА С ПРЕПИСКАТА СРЕЩУ САРАФОВ???Цветанов цитира конкретна такава на ЦСБОП.

16

Анонимен

преди 10 години

До Анониментролче пращиш от простотия,само че като ви се плаща за коментар защо не ви платят и да се изучите и на правопис и родолюбие.

15

Анонимен

преди 10 години

До ДраганКАК САМО СЕ ДЪРЖИТЕ ЧЕРВЕНИТЕ НЕНАСИТНИ АКУЛИ ! ЗАЩОТО И ВЕЛЧЕВ И САРАФОВ И ЦАЦАТА СА СИ ЧЕРВЕНИ ЧЕ СЕ ПРЪСКАТ ПО ШЕВОВЕТЕ ОТ ПОДКРЕПА И РАЗТВАРЯНЕ НА ЧАДЪРИ НАД ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ ? ОТ КЪДЕ САРАФОВ ИМА 6 АПАРТАМЕНТА И ТО ДОСТА ПО-ГОЛЕМИ ОТ ТЕЗИ НА ЦВЕТАНОВ И ЗАЩО НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА КАКТО СЕ ГОВОРЕШЕ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦВЕТАНОВ !

14

Анонимен

преди 10 години

Много им се иска на простите кухи герберски кратуни да се разпадне бсп-то. Знаейки, че тяхните герберски лидери вече се чудят с какви средства да спасят недоразумението герб. Не гледайте *** гербери в канчето на стария, гледайте си вашата. А тя вече е много празна. Пари не му се дава на боко за диверсии. Все пак е супер стиснат.

13

Драган

преди 10 години

До Българин Нищо не прави, за това го сложиха там ! Приказки под шипковия храст !!! В това е добър Велчев. Като е клевета да го осъдят, главните прокурори ги клеветят , а те само приказват !!!

12

13 февруари

преди 10 години

Вече няма.

11

Анонимен

преди 10 години

Айде, бе! Аман от опорни точки. Много сте бързи. Има си крушка опашка. Сарафов отдавна се държи агресивно при публични изяви. Света вода ненапита. Започва една уникална защита на Пеевски - изненадваща, като се има предвид ясната обществена реакция. Направо ще побъркате Европа. Това няма да остане така. Готови сте на всякаква мръсотия, за да останете във властта. Отвращението от действията ви е пълно. Така давате зелена улица на хора като Бареков и сие. Явно у нас всичко може. Наглеци.

10

Анонимен

преди 10 години

Toja pluzhek Velchev.

9

Анонимен

преди 10 години

И какво стана?! Кмета на квартал Изток в Перник напусна герб. Много як разпад очаква тази еднодневка партия. Даже ндсв не успя така да се сгромоляса. Издигнаха се скандално. През главите на много хора минаха. Но сега падайки ще минат през същите хора. Тежко им на гумените гербери. Резилът ще бъде голям когато боко и цвоко почнад да се бият сами с компромати. А това ще стане. Сладка власт пуста...

8

Bit

преди 10 години

Цвъки се оцвъка! От утре е независим депутат.

7

бай Петко

преди 10 години

Евтино, евтино, ама да ме стане така, че да му излезе доста скъпо. Хората са казали...не бъркай л....то, че много мирише и може да се изпръскаш... ако вече не си оплескан. Или...колкото повече мърдаш повече ти влиза...Цецо, Цецоооо сбран багаж си вече !!!

6

до 1

преди 10 години

Щом отявлени престъпници като Цв.Цв. и Боко Тиквата още не са в затвора, значи прокуратурата НЕ е достатъчно силна !--Точно обратното - дори слугинската прокуратура и съд на ДПС и БСП не може да намери достатъчно основания за престъпна дейнност на Борисов и Цветанов!

5

Анонимен

преди 10 години

На запад за една клевета депутати подават оставка ,,,Тука нашите ги съдят и пак не са виновни,,как може да има толкова безочливи и нагли същества,,,,,

4

368

преди 10 години

Те хакерите ще покажат, както показаха пощата на Илияна Йотова:)))

3

Анонимен

преди 10 години

Е може ли такиваидиоти като ЦвъЦвъ и Баткода разиграват толковавреме един цял народ!Че и много хора да се увличат по простотиите им!Ако имате достойнство катонарод,като хора уважаващи себе си,ми престанете да ни занимавате с тези полуграмотнидвама нещастници бе!Който си ги харесва да сисложи в дома си техни снимки,да им се кланя,обожествява и т.н.!Но моля ви,нито имат значение за българите,нито за държавата,нито за живота ни,тези криминални и ограничени типове!Стига вече!