11

ха

преди 10 години

БОЙКОТ НА ТУРСКИТЕ СТОКИ.

10

9667

преди 10 години

До ТТБаси лошия навик имате балканските *** - видите ли турчин, веднага се хващате за ***! Ошттттт, остави го - не е за тебе! Ако те сърби гАза - при магаретата!!!!

9

гдфг

преди 10 години

А някой грижи ли се за блокираните шофьори междувременно?

8

Анонимен

преди 10 години

Който не е запознат с тайните игри на ДС, няма да разбере за какво става на въпрос.Този трик бе игран навремето на границата с Гърция пак зимно време за да не се развалят стоките.Става дума за прекарване на наркотици в огромно количество..... събират се много тирове и след като ги пуснат никой от тях не се проверява . . . . а Электората си мисли, че наистина има някаква криза . . . . да на външен вид така изглежда . . .

7

Анонимен

преди 10 години

Унизителна капитулация на България пред Турция и невиждано предателство на български министри.

6

Анонимен

преди 10 години

Само така , пълна блокада момчета

5

Peshonizer

преди 10 години

Що не кажат какво са се споразумели? Или май е прекалено срамно, че да си признават?

4

boc

преди 10 години

Това антибългарско правителство, подкрепаяно от ДПС и Атака и изолирано от целия свят, показа безучастността си към интересите на БЪЛГАРИТЕ за пореден път!ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Оставка за правителството! !! Нови избори. Задължително гласуване, за да не се върнат пак на власт тези ***.

2

boc

преди 10 години

Боже, Боже! Гледах я тази "министърка", преди малко.Тя ще заспи, докато говори!Абсолютно безучастно се държа към проблемите на българските превозвачи!Има наглостта да каже, че това е спор между частни фирми!АААаа, и България била склонна на отстъпки на Турция.Абе др**ло, ти вече се се на***ила на Доган и Местан, но не се изказвай от името на БЪЛГАРИЯ!!!

1

Анонимен

преди 10 години

България отстъпи на Турция.