35

явертъ

преди 10 години

Преди да пишете глупости се информирайте кой е Христо Николов Луков и какво е направил. При евентуална забрана Герб ще си понесе негативите, защото Фандъкова се командва от Герб.

34

Възмутен

преди 10 години

Разстрелът на шестте ястребинчета е командван от фелдфебел школник Никола Маринов който е бил член на РМС(младежкото крило на БКП).И какво излиза един комунист командвал разстрелът на други комунисти.Досъщ като в италианската мафия!А после генерал Луков ви бил виновен,нищо,че вече 10 месеца не е бил жив!!!

33

за Христо Луков

преди 10 години

Генерал Христо Луков е бил убит на 13 февруари 1943-та година.Шестте ястребинчета са разстреляни на 20 декември 1943-та година.Не разбирам как той може да е наредил разстрелът им.Няма как да е станало.Всеки друг може да обвините но не него и цар Борис-починал е на 28 август 1943-та година.Така,че феновете на БСП нека да намерят някой друг за виновен.Явно е,че ген.Луков е неподходящ!Или единствената мозъчна клетка на БСП не е при пишещите в този сайт!

32

Антифашист

преди 10 години

Интересно ми е,дали участниците в Луков марш,щом не са нацисти и фашисти,ще отидат на паметника на Шестте ястребинчета да поднесат цветя и венци ?!?

31

Анонимен

преди 10 години

Богдан Филов в дневника си добре е описал нищожеството фашист Луков. Фашиста най-добре може да опише фашисткото нищожество. *** Расатковци, кога вашия лидер ще спре да се резили публично, скрийте се бе заспали хора, 1000000 пъти по-добре гейско шествие, което не одобрявам, отколкото вашата политическа ***, че половината ви фашистки идеалисти начело с Хитлер не са ли обратни в хиляди отношения...

30

Анонимен

преди 10 години

фашист и хитлеров агент, политически топач пред хитлер на царя и правителството, идеал на жалкия расате и компания

29

Куроландес

преди 10 години

Твърдо НЬЕ на фашисткия марш.

28

Анонимен

преди 10 години

Споко, Фъндъка пуска на всички вече почти цяла година.

27

Патриот

преди 10 години

Гей паради може, а Луков марш на родолюбците не?

26

Анонимен

преди 10 години

ДА , на Луковмарш !!!

25

Анонимен

преди 10 години

В историята пише изрично, че няма доказателства за антисемитизма приписван на г-н Христо Луков. Културно е да се придържаме към доказани факти - другото е клевета.

24

Strict

преди 10 години

Луков марш с масовостта си трябва да покаже нетърпимостта на хората с българско самосъзнание към сегашното политическо статукво. Сега е време да се обединим с истинските патриоти и националисти от БНС-Гвардия и да им гласуваме доверие на престоящите извънреднипарламентарни избори. Друга алтернатива за спасение на България просто няма.

23

Даца Фандъка

преди 10 години

Фандъкова, ти си една нещастна проста жена, която няма и грам чувство за национална принадлежност. Ти си машата в ръцете на политическите мутри, крадеш за червената мутра Бойко Борисов. Да ти припомня, че откакто си кмет от мръсотия и дупки София прилича на средновековна клоака. Вместо да се занимаваш с Луков марш, което шествие е в памет на един истински българин, вземи да оправиш града, който си превърнала в ***. Това ли ще е културната столица на Европа. С *** каруци. Пази боже!

22

За Генерал Луков

преди 10 години

Луков марш е едно от малкото, ако не и единственото събитие, което почита един Българин патриот. Естествено е всички анти-български организации като Шалом, неокомунистическите партии като ГЕРБ, БСП, ДСБ и всички пръкнали се от комунистите *** яростно да протестират срещу опитите да се възстанови българската история и да се почетат хората борили се за независимостта на България. Фандъкова е една от тези ***, политическата *** на комуниста Боко -тиквата, сикаджийската мутра.94739

21

Анонимен

преди 10 години

Фашистите са заклеймени и комунистите са заклеймени и талибаните са заклеймени и така нататък.Обаче навякъде има антисемитски движения,ксенофоби,хомофоби и прочие фоби.Именно фашистките движения и организации направиха зулумите в Киев и окървавиха протеста.И какво като проведът шествието?До сега за 10г какво лошо стана?Защо пендетата могат да си развяват задните части по софииските улици,защо Доган може да докара турци да опикаят градинките а тия да не могат?Айде бъдете толерантни бе другари.

20

Анонимен

преди 10 години

Фандъкова, омразата я посяха и продължават да я "ръсят" нискочели хорица, какъвто е Вожда ви! Мъртвите герои са си мъртви герои, а отрепките избиват комплексите си, плюейки всички и всичко, което не им е симпатично и не им носи далавера! Та първо се поогледай във "вашия клас", другарко!

19

Анонимен

преди 10 години

Фандъкова, излагаш се. Жалко че минаваш за интелигетна жена, макар и учителка, макар и по руски.

18

Елена Павлова

преди 10 години

Българи, засрамете се ! Вие от мизерия ли, от злоба ли, от беднотия ли, вече съмсем се смахнахте ! Никой по света не чества фашисти !

17

Анонимен

преди 10 години

Фашистите са зеклеймени в целия цивилизован свят, само в България, където нещата са тотално сбъркани и наопаки се намират някакви, които искат дори да ги честват.

16

до 18

преди 10 години

До За Христо ЛуковТова е един от митовете, които фашисите са измислили за Христо Луков. Всеки, който е служил в артилерията (а аз съм) знае, че това няма как да стане. Обаче пък звучи много героично някнак си, особено за балъците, които не могат да мислят със собствените си мозъци, а знаят само да повтарят като папагали.