9

Анонимен

преди 10 години

Само че не Пеевски, а ДКЕВР назначена от Боцо и Цоцо вдигаха тока с по 12% три поредни години..

8

Куроландес

преди 10 години

Ами като не ви харесва намалението на тока и по-ниските сметки и само търсите под вола теле, върнете си Боко и Цоко да ви го увеличат, сметките ви да станат двойни, та дано тогава мирясате.

7

Homer

преди 10 години

Вдигнете пак тока, както се говори и ми понамирисва, че сградите ви ще изгорят

6

To

преди 10 години

Еми смей се, обаче факта си е факт ! Погледнах си фактурата в сайта на чез - вместо на 03.02. при мен е отчетено на 29.01. А защо е така, всеки с малко умствен багаж ще се досети.Айде приятен ден.

5

Пич

преди 10 години

До бмпИ колко мислиш ти взимат тези "кърлежи" на месец за примерно 100 лева сметка? Ти направил ли си справка колко точно се пада на ЕРП-тата от цялата ти сметка за ток? Вероятно като разбереш, че те взимат 1-2% и много ще се изненадаш, и после може и да си напънеш мозъка, че да се сетиш кой точно ти взима парите. Хайде потърси информация, помисли малко ...

4

Анонимен

преди 10 години

До To - 2Извинявай, ама много са ми смешни такива като теб, които все са недоволни. Миналата година плачехте, че отчитането било направено 10 дни по-късно, а сега се оплаквате, че било направено 5 дни по-рано. То угодия няма.

3

Анонимен

преди 10 години

Моята дори е с повече, не зная дали се дължи на намалението или на топлото време, но миналата година платих 157лв, докато тази само 86 лв.

2

To

преди 10 години

Това вече не се понася - МАМКА ВИ ! - отчитането е направено 5 дни по-рано ! Дребни хитринки и манипулация, но много хора ще клъвнат.

1

Анонимен

преди 10 години

Всички вестници и телевизии ще бъдете подпалени паднели това правителство,дето се правите на мафиоти, дето изопачавате всички новини и числа.