9

Попа

преди 10 години

Крайно време е начало на държавата да избереме необрязани българи с топки, които да тропнат с крак и да въведат 100 евро такса за всяка кола, която се опитва да мине транзит между Капитан Андреево и Калотина. Като им забраниш с принуда турците да минават през България за разните им там празници и да заобикалят през Македония и Гърция, да ги видиш как ще омекнат бързо-бързо. Ама къде очакваш от турскоговорящите на власт в момента да защитят българските интереси, хеле ли пък на хасковсите тираджи

8

факт

преди 10 години

Георги Петърнейчев е крупен транспортен бос,който се храни от турски товари...сега остава гладен,заплатата която дава на 4 шофьори е колкото на един турски шофьор,ами защитавайте го...без турски товари е загубен,пази си своя хляб човека,не вашият...

7

Анонимен

преди 10 години

Какъв е извода от цялата патаклама? Че Турция, турската икономика, турското производство храни много хора в ***.Ето сами си го признавате. Турция спря да дава товари и вашите ТИР-ове не работят. Турция не затвори границите си за преминаващи ТИР-ове, Турция не дава на български ТИР-ове да товарят турски стоки от Турция за трети страни-примерно Иран,Ирак,Германия, Франция, Румъния.Ето една въздишка на Турция и край с вашата икономика.Искате на работата лекото и на баницата мекото. Не може.

6

Анонимен

преди 10 години

Успехът на Турция е много важен за България Турция в ЕС ? Da ! Balgaria prestava da bade granica mejdu Evropa i arabskia sviat. Neka turcia da poeme tazi otgovornost. Turcia ima voiska a Balgaria niama nishto.

5

Някой

преди 10 години

Така така на ви са червена хунта, на ви сега турски ***. На ви на всички дето не сте ходили да гласувате. Аман от роби в тая да държава заради тях не може и нормалните хора да живеят.

4

Анонимен

преди 10 години

Турция в ЕС ? Ко ? Не !

3

Анонимен

преди 10 години

Турция изнудва България !Така ще бъде докато има национални предатели .Росен Плевнелиев декларира подкрепата на България за европейската интеграция на Турция. България вижда възможности в успеха на съседна Турция. Успехът на Турция е много важен за България ?

2

ОСТАВКА-некадърници

преди 10 години

червено-турската мафия не може да разреши нито един проблем,а само да ги създава 2м.колегите чакат на границата с товар,а тия тук мълчат като комунист на разпит...

1

Petar

преди 10 години

Tozi Георги Петърнейчев ne beshe li zamesen sas ubiistvoto na sestite belneiski ot Pazardjik ?Pomnia che togava toi beshe v ministerstvo na transporta v komunisticheskoto pravitelstvo i priatel na Rumen Petkov.Kakvi hora dnes sa pak v upravlenieto na Balgarai ? NAEMNICI NA OLIGARHIATA ?