23

паметливко

преди 10 години

До НезнайкоНе само човек без заслуги, ами човек, явяващ се един от символите на задкулисието и корупцията в милата ни татковина.

22

самозванец

преди 10 години

Не трябва да се дава дума на хора, чиято дейност е изцяло в чужди интереси за сметка на родината.

21

Анонимен

преди 10 години

"Моето мнение е твърдо, че Борисов трябва да бъде държан далеч от властта, ____Tака е ***, но ти пък трябва да бъдеш държан в затвора.

20

Анонимен

преди 10 години

Подигравка с хората е да се дава думата на един Нечистоплътен ***,чието място е единствено и само зад решетките.

19

Анонимен

преди 10 години

До 16Да, и при това тези 25 милиона са за най-големите градове в страната, където кметовете са от ГЕРБ - т.е. София, Пловдив (оп, на тях нито лев!), Варна... Щедрост Орешарска!

18

Анонимен

преди 10 години

Toya shto ne e v zatvora?

17

Анонимен

преди 10 години

Не трябва да се дава думата на хора ,които станаха милионери на гърба на държавата и хората! Неморално и нагло е!

16

до ррррр

преди 10 години

Защо мислищ,че другите не мислят само за власт,всички тези партии и партиики мислят само за власт и как техните хора да могат повече да грабят.

15

Незнайко

преди 10 години

Кой е този НЕсимпатичен човек ?Защо трябва да ни пука, какво е казал ?КАКЪВ е той, КАКВО е НАПРАВИЛ, за да ни го пробутвате ???Някакъв учен ли е ? Изобретил ле е нещо ? Направил е нещо за страната си или за света?Издал е книга ? Помогнал е на бедните ? Помогнал е на гладуващите ?Спечелил е Нобелова награда ? Или пък, може би е спечелил някакъв медал в някоя спортна дисциплина ?КАКВО...???

14

Анонимен

преди 10 години

Тогава малките няма да имат друг избор освен да се отделят от такава държава и да търсят независимост, защото иначе ще загинат ако така продължава. Нямат друг изход и държавата или ще загине или ще се дезинтегрира и разпадне.

13

Гражданин

преди 10 години

Да де, ама големите градове правят 80 % от приходите в бюджета. Я си представи да спра да плащат данъци и какво ще стане тогава със селата и мърлявите *** в тях?

12

Анонимен

преди 10 години

На евровота всички против БСП и ДПС да гласуваме!

11

рррррр

преди 10 години

"Първата задача на БСП е да държи ГЕРб, далече от властта. Втората е да спечелят изборите праз май"г-да Социалисти, първата задача е да вдигнете жизненият стандарт на хората, втората е да им осигурите спокойствие и сигурност. Кауни, само за власт мислят. Затова сме тук !!! Да изметем долните комунисти.

10

Анонимен

преди 10 години

Големите градове може да събират допълнителни данъци и така да се финансират без да вземат помощи от държавния бюджет, иначе след 5-10 години ще трябва да се закриват и ликвидират не само села, но и малки градове вече.

9

Анонимен

преди 10 години

Трябва да се спрат субсидиите на големите градове и да се дават помощи само на селата и малките градове докато настигнат жизнения стандарт на София.

8

гьонсурати

преди 10 години

Що за наглост,човека ограбил и ограбва собствения си народ,опустошил енергетиката ни,превърнал хората в "донори" и роби,излиза и дава мнение и съвети.Безбожник!

7

Бай Ганьo

преди 10 години

До Денислав Kaкакви 25 млн за общини от ГЕРБ, като само Варна получава 50 млн - това е 10% от целия фонд (500 млн)....

6

Анонимен

преди 10 години

Енергетика, ти най-малко трябва да говориш. Ти и крадливата ви партия ни направихте най големите мизерници.

5

Денислав

преди 10 години

Тоя няма ли да го вкарат в затвора?Цитат: "Той допълни още, че 25 млн. лв. са предвидени за общини, чиито кметове са членове на ГЕРБ." - много са отпуснали, трябваше по-малко, но явно не са имали толкова проекти от ДПС и БСП.

4

Р.Овч...

преди 10 години

р. овч., ако искаш ти да говориш за справедливост?! *** долен.