246

pit

преди 10 години

Избрали са му добра снимка за пиар но е от близкото минало . Май голяма мотика ще излезеш да се сравняваш с ББ ,старите са казали първо се докажи и накарай хората да те посочат не ти като *** да се хвалиш че всичко можеш и си по-добър от шефа.

245

трибют

преди 10 години

Абе Хора я се замислете защо Роската се махна от Слави - и каква е разликата между двамата Аз специално за Слави да кажа нещо не ми се вижда Чист - Много е КОМЕРСИАЛЕН пък иначе се бий в гърдите за патриот - Да ама има голяма разлика между Слави и ония клошар дето проси и си даде Всичката печалба - Просия на хората - Църквата А Славчо - Даже и на уличен протест не се е мяркал

244

П.Петров

преди 10 години

До Анонимен 276Не ти ли омръзна да настъпваш една и съща мотика 24-ри години?Не се гласува за "идоли", а за принципи, цели и методи за постигането им.Хора, които не са последователни в принципите си или действията им противоречат на думите, нито имат интелект, за да изградят методите за постигане на целите не заслужават доверие! Гласува се за демократична партия, чието ръководство е издигнато с гласуване, а не с назначаване, така се постига по-качествен материал на върха.А Реформаторския блок е най-близо до това с шансове за влизане в НС. ФАКТ!

243

werti

преди 10 години

Млади са, имат смелостта да изразят желание за промяна и че ще работят за България и националните интереси. Все пак знаят, че хората са обезверени, че ще им е много трудно, че ще бъдат хулени..., но аз ги харесвам и ще им се доверя.

242

Анонимен

преди 10 години

За кого да се гласува ,моля дайте предложения...За Станишев лиЗа Кунева ли,За Д.Цонев ли,За Волен ли,за Борисовчетата ли........."Бареков " е явление създадено от от безизходицата в която се намираме като народ и институции."Бареков" не е решение на проблемите на обществото,но е част от пътя,който трябва да извървим.

241

Анонимен

преди 10 години

СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПАРТИЯТА НА БАРЕКОВ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ,АКО ИМА ЗАЛАГАНИЯ ,ЩЕ СПЕЧЕЛЯ

240

П.Петров

преди 10 години

Да съдиш за Бюреков по майка му не е никакъв довод, по-достоверно е да се съди по приятелите, защото сам си ги е избрал. Бюреков се продава и е просто момче, това се вижда с невъоръжено око, а "който плаща - поръчва музиката"-Цветан Василев и мутро-олигархията. Росен не е толкова глупав, за да не го знае. Следователно по-вероятно е да е подразбрал, че ще го махат от бТВ и се е продал за добра цифра, докато може. Всеки се продава, но не всеки продава принципи и чест, тогава се става ***.

239

Анонимен

преди 10 години

Въобще не отиват на добре нещата в тази Държава.Големи беди ни чакат с това което сме изградили и с това което изграждаме.3 милиона Българи живеят и повечето работят в чужбина -там плащат данъци осигуровки,ТАМ ПРОИЗВЕЖДАТ ПРОДУКТУ нас имаме:Два милиона БЕЗРАБОТНИ , още толкова ПЕНСИОН. и един милион поддържащ персонал(институции)Стратегиите в Икономиката на Държавата са:Издръжка от Акцизи,данъци и такси на гърба на средната класа.Да се излъже някой чужд инвеститорНяма да ни бъде така!

238

Made in Varna

преди 10 години

Мечтаел си за български путин. Да не би да вижда себе си като такъв, след като Борисов го бил разочаровал. Само това му изречение е достатъчо. Путин ли им плаща и чрез тях ли източва България? Всеки сам може да си отговори. Щом бълват огън и жупел срещу Бойко, значи той е правилният човек!

237

цензор

преди 10 години

Работил бил та терен- смех смех

236

цензор

преди 10 години

Подозирам, че съсед *** от Филиповци е участвал в зачеването ви. Не само приличате ,ами се държите като ***. Дано БОГ ни опази от такъв министър. И сега ги имаме

235

Анонимен

преди 10 години

Пожелавам ти успех Росене, не обръщай внимание на ***.

234

Анонимен

преди 10 години

Като е толкова кофти БТВ, защо не се махна навреме, както направиха много от колегите ти, а сега плюеш?Намери и с кой да се съюзиш.

233

партиен член

преди 10 години

Ако свестен човек е този дето се върти по бързо и от вентилатор по посока на далаверата, значи Росене това е твоя човек.А колкото до майките, те всички са добри , но на някои децата нефелат.

232

Анонимен

преди 10 години

Битиви уж беше на Пеевски, сега пък са подгонили Бареков и Росен Петров, не знам кво става но нещо не се връзват нещата с твърденията на Цветанов.

231

ТЯ

преди 10 години

Е, хайде да видим и твоето действие - дано се различава от това на досегашните.

230

Бюрека

преди 10 години

Какво не знаете за Бюреков:1. Като ученик в гимназията се облича като Хитлер и говори като Фюрера, дори кара всички да казват Хайл Хитлер;2. На една промоция на дънки и тениски краде от стоката, после от багажника на една жигула е хванат да продава гепеното и си прави 3000 марки3. Обличат го в ресторант 19-ти век като жена и му казват да играе кючек, той се съгласява за 50 марки;4. Като DJ краде скъпо шампанско от 800 лева и го пръска по чашитеЗа всичкото това има ВИДЕО, ОЧАКВАЙТЕ БИВОЛЬ

229

Анонимен

преди 10 години

То е ясно, че докато Борисов управляваше си правеше каквото иска. Нима не помните как звънеше в ефир по всики телевизии и се включвашев реално време да мъмри водещите, а те гледаха като *** и не смееха да гъкнат.

228

бобо

преди 10 години

Росенчо,трябва да видиш и дядото на *** как се целува с Доган в Девин и още повече ще го обикнеш и ще му повярваш,че няма цензура!!! Ама ще ти кажа само едно, с право хората Ви обиждат Вас ченгетата като казват,че сте прости Ти,неправиш никакво изключение!!! Сега освен носа ще те заболи и кръста,щото постоянно наведен ще бъдеш!!! Внимавай с халката,не тая на пръста,а тази отзад!!!

227

Анонимен

преди 10 години

Родолюбеца РОСЕН ПЕТРОВ, който ни залъгваше със всякакви патриоти4ни тематики, се оказа поредния ***!