79

rustam

преди 10 години

Направо да им повярваме

78

ХА ХА

преди 10 години

Ще се борят с жаднармерия с престъпността?! Ха ха, все едно престъпността стои строена и ги чака на бойното поле! Смешници, пак акцийки за заблуда на хората, че уж се върши нещо! Само ще потрошите още пари, това е! Престъпността няма нужда от войска срещу нея, просто трябва законите да такива, че да не си помислят даже да ги престъпват, и да се прилагат! Тя цялата полиция не си върши работата, те жандармерия ще пращат? НЕКАДЪРНИЦИ! ОСТАВКА!!!

77

муспи

преди 10 години

Другари, това е за пред тълпата, аз предлагам да повишим десеторно пособията за да ги направим на европейско ниво, което ще освободи ромите от грижа за насъщния и ще се съсредоточат в образованието си. Това от своя страна ще създаде средна класа в България, която ще я изведе а нивото на турция. Ще се пречкат до последно издихание бугарите! Това няма да го допуснем! На борба с класовия враг другари!

76

СПАС

преди 10 години

Демокрация през крив макарон, има си дежурни да редактират .За *** е забранено да се пише .Истината е, че ще се стигне момент в който ще се вземат закони да си купуваме оръжие и да се стреляме , като в дивия запад .Двама като се карат, продавача на оръжие ще печели .

75

Кой там ?

преди 10 години

До Див аграрНа края сам си отговаряш на въпроса за оръжието , кефиш ме , щи звънна ;/

74

ddd

преди 10 години

Дано да успеят поне малко да намалят страха на хората по селата. Но с оръжие и сила ефекта ще е временен, трябва си подход, работа за хората и спокойствие, което едва ли ще видим скоро. Но въпреки всичко успех на полицията и спокойни нощи на родителите ни по селата.

73

Див аграр

преди 10 години

Оръжие в домовете на всички психично здрави и неосъждани Българи, както и промяна на определението на неизбежната самоотбрана и неприкосновенност на частната собственост, и за 2-3 месеца нещата ще си дойдат по местата.Но не им стиска. Едно е да се бият от полицията баби и старци пред парламента, съвсем друго хора с оръжие в ръка, решени на всичко, превъртяли от мизерия и "добро управление"...

72

STANIK

преди 10 години

Имам питане след като публично оповестихте акцията значи ли че крими контингента сега стоят и ви чакат да ги приберете

71

Анонимен

преди 10 години

Поредното хвърляне на прах в очите на електората от страна на Партията-майка!!!

70

Анонимен

преди 10 години

Крумови закони трябват иначе няма оправия!

69

Анонимен

преди 10 години

Имаме и няколко хиляди военни, да вземат и те да излезнат, че поне да разберат за какво взимат заплата.

68

вдр

преди 10 години

да пратят малко жандарми и в парламента. там селски крадци колкото щеш/най-малко 240/ хем голяма успеваемост и уловяемост ще реализират. само да не пращат жандармите там в петък, щото няма да хванат никой. тогава депутатите/крадците/ са на гастроли в провинцията.

67

Пъдаря

преди 10 години

До Пешо Хванаха един сляп за оная работа

66

Анонимен

преди 10 години

"Жандармерия вече дири селските крадциМВР удари и нова група за ало измами" .... а има ли обесени . ..

65

Пешо

преди 10 години

Хванаха ли поне един ***!?

64

Валентин

преди 10 години

До МислещЕ да ама ако продължи достатъчно дълго *** може и да измрат от глад.

63

Анонимен

преди 10 години

Когато има добра координация с авиацията,*** апаши лесно се засичат.Жалко ,че каруците им не за с GPS.

62

интернет лумпен

преди 10 години

@72Да, ве, най-големите бандити, изклали над 100 000 българи и ограбили 5 пъти Бългрия, ще се справят с престъпността. Само изкукал народ може да го повЕрва това.

61

НАПРАВЕТЕ ГО

преди 10 години

Мрязя БСП за мен те са виновни за безизходицата във България,но ако се справят със битовата престъпност ще им стана най големия фен на света.Аз от плитиците нищо не чакам нито работа,нито пари или друго.Но по малките села,градове и най вече вилни места е нещо ужасно къщите със арматурата крадът,доматите със колците и животните със плевнята.Самонастаняват се определени групи и неможеш да ги изгониш от имота ти а данаците трябва да му плащаш.СМАЖЕТЕ БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ МНОГО ВИ МОЛЯ.Смажете я.

60

Мислещ

преди 10 години

Не забравяйте че "гладът е по-силен от тока" ! Акцията ще завърши, но гладните *** ще останат в селата и градовете. След акцията всичко ще продължи по старому.