82

тъп

преди 10 години

Някой може ли да ми каже тези хрантутници в момента, които сме командировали в ЕП и сме им платили по милион евро на калпак за заплати плюс два пъти по толкова командировъчни и др. разходи какво смислено за нас са направили?Щот да си купувам торбичка със себестойност от 0,5 ст. на цена от 50 и европейска крушка по 7 лв. не го смятам за смислено.А гледам и в Актата бяха активни да не говорим, че сега искат и прахосмукачката да забранят щото - ми и те не знаят ама тъй.

81

аз

преди 10 години

Искам Боце да ме представлява в ЕС. Ако не друго из Брюксел непрекъснато ще се чува за поредното мачле или за това как той е дал пари за това и онова. Пък и щат не щат дебелобузестите бюрократи ще им се наложи и български да научат, че да могат да му коментират изказванията

80

До evgeni1234

преди 10 години

До evgeni1234Не се "включва в контакта" , а се включва отзад... В панделата го чакат, за да го включат и после да забравят да го изключат...

79

На Крисето

преди 10 години

На Кристалинчето му "спретнаха" к.р капан... Като на Румето преди време...Криси, нема да плачеш - яж си кифтенцата, докато ги има... а после - на метлата и у дом /този, дето е на кокоши крак/...

78

nana

преди 10 години

ne sam politik da komentiram

77

do Div agrar

преди 10 години

Vajnoto e 4e e kadar na mutrata tova e nai vajnoto pa na Balgariq minatai tiq izr.di

76

Див аграр

преди 10 години

Някой ще ми припомни ли, какво направи като комисар по бедствията и авариите, специално за България , тази, освем да гали сирийско дете -бежанец по главата? И въобще, какво е направила изобщо за България? За нея ние сме само трамплин, гласувайки за нея, да скочи по-високо в Иерархията, нищо повече.Даже съм сигурен, с отвращение се сеща за страната си, ако може-ще си пренапише автобиографията...

75

evgeni1234

преди 10 години

До: pr***gerb.bgОтносно: пести енергияДата: Понеделник, 2014, Февруари 10 19:45:13 ЕЕТ"Цец-Три-Джет".Компактен пластмасов корпус,шарени лампички,енергономичен.Гони мишки,паяци,бойкови таратули,охлюви и слузести и цицерони и попове и барек-мъхести.Предпазва от масово облазване.Има силно разхлабителен и диоретичен ефект(виж стенограмите на НС).Включва се в контакта.

74

Секирчо и Манарчо

преди 10 години

сталинка няма място в българия да я кандидатират от северна корея

73

RADOSLAV19R0

преди 10 години

МЪДЪР СИ БОКО, МЪДЪР СИ, ПРАВИЛНО НЕ СЛАГАШ ТАЗИ КУХА ЛЕЙКА КИСТАЛИНА ЗА ВОДАЧ НА ЕВРОЛИСТАТА СИ, ЗАЩОТО ЩЕ СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛЯ, КАКТО С РУМЕТО !!!

72

Анонимен

преди 10 години

Като че ли някой го интересува.

71

Анонимен

преди 10 години

Не социология, лоботомия ти трябва, миляк смотан!

70

Румен221

преди 10 години

Приятели, БУДА-лите са артисти от филма Ни чул ни видял!- Роско-офшорката, мери, реже и все късо му идва- Борисов е "вечно подведен"- Цветанов не знае кой (освен него) подслушваше в МВР - Дянков не знаеше къде са парите- Лилянка не знаеше защо магистралата не се строи- Делянчо не знаеше какво става в енергетиката- Никой в ГЕРБ не знае кой е здравен министър и защо българите се самозапалватОще ли им вярвате?! - Тези патологични лъжци, СА мафията - гледат ни в очите, лъжат ни и са СИГУРНИ, че ще им се размине... .

69

Анонимен

преди 10 години

БОЙКО,А КО СТЕ ОПОЗИЦИЯ - НАПУСКАЙТЕ НАР,СЪБРАНИЕ....ВРЕМЕННО ПРАВИТЕЛСТВО И ПРЕДЕСРОЧНИ ИЗБОРИ...ОЛИГАРСКИЯ ЧЕРЕП.... НЕ Е ЗА ТАЗИ РАБОТА...МАФИЯТА - ВЪН !!!!

68

Анонимен

преди 10 години

а кой ще я води? Престъпникът Цветанов ли?

67

лудия

преди 10 години

Боко Бандита още не в затвора???

66

Анонимен

преди 10 години

БЕЗ Бойко И Цецо - ГЕРБ ЩЕ Е МНОГО ПО-ДОБРА ПАРТИЯ ! ТИЯ ДВАМАТА НЕ "ПРЕДАТ" ПОВЕЧЕ...

65

Анонимен

преди 10 години

До хахаАми това е проблема на всички партии и сега се обедениха всички срещу ГЕРБ,всчки престъпници се изкараха социалисти например,Цар Киро,Петър Сумиста и всички престъпници.И това им пречи на всички че ГЕРБ им спря кранчетат на всички и сега всички престъпници и всички партии са срещу тях.Явно много ги е страх от ГЕРБ да не ги бие отново,и мислят какво ли не да ги умаскарят.Даже и волен си смени религията само и само да попречи на ГЕРБ.

64

Gabara

преди 10 години

Мутрата си поръчал социология?!?! И тоя *** беше премиер! Е, няма такава страна!

63

до 64

преди 10 години

а защо да не поведат хорото кредитните милионери,приватизатори и бетонджии с крадена земя по морето,ами се Борисов ти е на езика?дали няма да ви оредеят червените членове?