83

pepi

преди 10 години

edva li 6te bade 4uto

82

Джапанка

преди 10 години

Е тоз *** пък не се наяде цяла България ограби и все още реве *** ГрозеН и ненаситен ейййй аман теб и Цветанка само ревете за Садомазо.....

81

Неформална

преди 10 години

Борисов ще иска обяснение на премиера защо толкова малко пари са отпуснати. Кофти, но това има, това са ви дали. Баницата вече не я разпределя Борисов и сега го болииии, много го болииии....

80

batko

преди 10 години

Бойко, спри да ревеш и да се оплакваш! И малкото хора, които вярваха, че има нещо мъжко в теб, вече се отказаха. От месеци не си спрял всекидневно да се жалваш от какво ли не. Приеми реалността, че вече не ти разпределяш баницата и няма да можете да крадете с две ръце!

79

Анонимен

преди 10 години

По-малко пари за герберските кметове , по-малко кражби! Няма гербер , който да не краде!За съжаление от това страдат данъкоплатците и обикновените хора от по-малките населени места.

78

Мирослав

преди 10 години

Нито ме интересува кой какво е казал, нито какво се случва вътре в парламента, нито в партиите! Просто искам да излиза нещо полезно от работата на тея палячовци!!! Не по цял ден да чета как си разменят 2 думи чрез медиите! Искам резултати в полза на народа, а не да чета глупости!

77

ха ха ха

преди 10 години

Тиквата що не отиде на среща с Дамбовеца , че човека го чака от три години?Страх малее ,страх е сковал празната мутренска главица.

76

UK

преди 10 години

Червени ***

75

ПАРАЛИЯТА

преди 10 години

На боковите кметове мушеници да им даде тои ТИКВЕНИКА 4 години крадеше от народните пари сега пак иска да открамне гол хоу за тях БАНДЯГИТЕ

74

любо

преди 10 години

ох. няма ли да мине поне един ден този да не се изказва? стига го публикувайте нека го забравим.

73

Анонимен

преди 10 години

Кой сега ще му напише опорните точки по темата на мин.-предсказателя. Ами той няма опора в обществото. По-добре да не отиде на срещата, защото ще е много смешен.

72

Анонимен

преди 10 години

Моля не вкарвайте Варна в кюпа с София,Пловдив и Бургас!За Варна Бат Бойко спря парите щом дойде на власт и 4 г. не даде нищо.В Варна спряха всички инфраструктурни проекти и града направо замря.Всеки който е идвал е забелязал как за 4г. Варна остана далеч зад Бургас.Но в Бургас беше първия ГЕРБерски кмет освен в София и в Бургас ББ наля много пара.

71

Анонимен

преди 10 години

IMA SAMO EDNO OBIASNENIE ZA B.B.-BUDA,TOI E BOLEN 4OVEK.TOLKOVA LUGI, TOLKOVA PROSTOTIQ, TOLKOVA BEZUMASTVA V PARLAMENTA, 4E OTVRU6TENIETO KUM NEGO E VSEOB6TO. I NAISTINA ZA DA TRUGNE STRANATA V PO-DOBRA NASOKA,NEGO I SLUGITE MU TRIABVA DA SE VKARAT PO ARESTITE, IMA ZASHTO.TOGAVA SHTE IMA I PO-SMISLEN DIALOG I NIAKAKVO RAZBIRATELSTVO.VIGTE MU SAMO OHRANATA? ZASHTO E TAKA? TOI GIVEE V STRAH I PARANOIA I E CHUDNO,KAK EDNA PARTIA V KOIATO IMA UMNI HORA SLIAPO MU SE PODCHINIAVA.NIAMAT LI DOSTOINSTVO

70

Dan

преди 10 години

Абе тия *** пак с изобретената от тях математика, те им казват по колко на човек се падат , той обяснява ,че не е така и колко % от общите средства са отишли за районите с кметове от ГЕРБ!!! Абе "ДРУГАРЮ" МИНИСТЪР, СЛЕД КАТО КАЗВАШ, ЧЕ НЕ Е ТАКА КАЖИ ПО КОЛКО ЛЕВА НА ЧОВЕК СЕ ПАДАТ!!!???? А НЕ ДА МИ ВИКАШ НЕ Е ВЕРНО ,ЧЕ ЧУШКИТЕ СА 3.20 КРАСТАВИЦИТЕ СА 1.80

69

Анонимен

преди 10 години

Oлигoфpен

68

Анонимният

преди 10 години

Интересно дали някога ще се сети, че и той е отговорен за фалита на държавата?

67

калинко

преди 10 години

Този треторазреден политик смята,че България е единствено и само София,Бургас,Пловдив, Варна,и още няколко големи града.Другите,от малките градове и всички села на държавата ни трябва да загинат,въпреки,че плащат чинно данъците си,а нямат елементарни условия за живот.Липсата на нормални пътища,на ток,на надеждни канализации за права и обратна вода и други в широката периферия на държавата за този напомпан медиен образ не им се полага,защото не са млади,умни и красиви,те са матрял без права.

66

Анонимният

преди 10 години

В демокрацията, когато хората не те искат, се отива на избори, за да се види на кого искат да поверят управлението на държавата. Така е! Прав е Борисов! Не го искаха хората през февруари, той отиде на избори и се видя на кого поискаха да поверят управлението: НА ВСЕКИ ДРУГ, но не и на ГЕРБ. Да, дори и на Атака са готови да дадат управлението, защото на фона на ГЕРБ дори и Атака изглеждат като благочестиви попове.

65

Анонимният

преди 10 години

Преди дни се е занимавал да споделя мислите си, ако може да се използва тази дума, относно провеждащия се конгрес на БСП. Конгрес, на който доста хора казаха много ясно каква е целта на кабинета: да направят така, че да е невъзможно нито ГЕРБ, нито подобна на нея групировки да върнат България назад към управлението на дясната ръка Цвинокио и принадлежащото му дясното рамо и глава на Борисов.

64

Анонимният

преди 10 години

СЪРДИТ БОЙКО, НА КОЙТО ТОРБИЧКАТА ОБАЧЕ /ВСЕ ОЩЕ/ НЕ Е ПРАЗНА