32

Гого

преди 10 години

Ненадеен шамар Станишев получи от дъщерята на Жан-Мари льо Пен, която в ТВ предаване влезе в остър спор с френския министър на икономиката Московиси. Той обвини председателката на Националния фронт, че саботира ЕС посредством крайнодесните формации в Европа. Тя му отвърна, че ПЕС, където членува партията на Московиси, се председателства от човек, управляващ заедно с крайната националистическа партия в България. Пометете пред собствената си врата и отново ще говорим, отсече г-жа льо Пен.

31

Горски

преди 10 години

не бил момента - не съм виждал по мекушав министър от тоя - ами айде да станемЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ тогава -комунистически изтърсак

30

Омонимен

преди 10 години

А дали този низ от недоразумения, наречено Министерски съвет, знае какво работи изобщо?

29

varg

преди 10 години

Напрежението в Босна ескалира на третия ден от протестите срещу високата безработица в страната. Протестиращите в Сарево са започнали да хвърлят камъни, кофи за смет и пътни знаци по полицията. Извънредна ситуация е била обявена около Министерския съвет в Сараево. Входът на сградата бил е запален, а част от протестиращите са успели да влязат вътре и са започнали да изхвърлят предмети през прозорците. Колите на пожарната не са успяли да достигнат сградата заради засиления автомобилен трафик.

28

Анонимен

преди 10 години

Тоя пун*ьо откога започна да мисли

27

аз

преди 10 години

Борисов и Цветанов ги канеха, защото са марионетки и продажници и "каненето" се изразяваше в това да докладват, стоейки мирно пред господарите си в Анкара и Вашингтон най - вече..започнат ли Щатите да те "канят"..ясна е работата..*** ти им принадлежи..който мисли,че Запада+Щатите са загрижени за благото на Източна Европа..значи скоро не е ходил на доктор

26

политолог

преди 10 години

Какъв Шенген какви пет лева. Отблизо година вече на власт Орешарски никъде не са го канили .Няма нито едно официално посещение в Държава от ЕС или САЩ. Уж опозиция , а Б.Борисов и Ц.Цветанов ги канят навсякъде. Е опорните точки какво ще кажете на вашите драскачи, че те само знаят да плюят и псуват, ама това не върши работа.

25

Анонимен

преди 10 години

До никога вече Герб.Аз не виждам никаква разлика между изброените...

24

Владимир

преди 10 години

А ние се надяваме скоро вас да ви няма псеведо министре !!! Долни комунистически ко***ета!

23

IIvanoff

преди 10 години

Не е сега момента ... сега момента е да си траем докато ни довършат!...

22

Доколенков

преди 10 години

До АнонименОт къде знаеш бе?

21

Доколенков

преди 10 години

Ка щяло да му е времето? Нали, ако се натиснем,ще ни бият шута,като краливо,корумпирано лъжливо племе,пардон депутати

20

vesko02

преди 10 години

Мераклия за еврокомисар.Въпреки името няма да заблудим никой.

19

Анонимен

преди 10 години

Седем милиона мишлета,робуват на ДС-ченгета,а със доклади критикува ни ЕС-то,за Шенген ...забравете!

18

Анонимен

преди 10 години

"Булгараси, на никой не му пука за вас в ЕС."В български сайт си. Ще проявяваш уважение към Българите и ще пишеш на български, а не на туземския си език.

17

АнаЛиз

преди 10 години

Няма ли кой да му припомни множеството коментари по темата от приятелката му Сергей.Спомням си ,че Сергей многократно се изказваше по въпроса и изтъкваше ,като основна причина да не бъдем в ШЕНГЕН , премиера Борисов и това ,че му нямали доверие на него.Но от една година ,другарите не искат да се пита нито за Шенген ,нито за доклади от ЕС ,нито за делата срещу България за АЕЦ Белене.Не трябва да се пита и коментира , даже засекретиха срещата с руснаците за Южен поток и ни дърпаха ушите от ЕС

16

Анонимен

преди 10 години

И този момент няма да дойде докато сте на власт.

15

Анонимен

преди 10 години

Не е лесно да си пасивен...Сълзът очите и много боли.

14

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Така е ! Не е сега времето да поставяме въпроса за Шенген.Дошло е времето да поставим направо въпроса за членството на България в антибългарския Еврейски съюз.И да го напуснем час по-скоро !!!Но, докато външните ни министри са меки китки и п.тьовци като Вигенин и Калфин или евреи като Николайчо Младенов и Монито Паси това няма как да стане.

13

ШУНДА

преди 10 години

Шушумига, а не министър