93

Не ви вярвам

преди 10 години

Колкото и жестоко да звучи, може би расистки, справянето с битовата престъпност може да стане при следните условия: Да се унищожи контингентът, който упражнява вродената си наклонност към престъпност. По-хуманния начин - да се изгони от държавата този престъпен контингент. Това са стотици хиляди, в чиито подсъзнание е залегнала простъпноста като начин на живот и битие. Третия начин е затворени обществени места - бандустани, където контингентът, за да оцелее, трябва де си произвежда сам.

92

ХА ХА

преди 10 години

Абе ние знаем че ви е достатъчен ресурса! Въпроса е защо не си вършите работата?! Другия въпрос е защо пазите Народното събрание, а по селата хората ги е страх да заспят!? Превърнахте държавата в *** рай! КАКВО ИСКАТЕ БЕ, ВСИЧКИ ДА ПОЧВАМЕ ДА КРАДЕМ И ДА ЧАКАМЕ НА ПОМОЩИ ЛИ?! НЕКАДЪРНИЦИ! ОСТАВКА!!!

91

ivan

преди 10 години

oresarski,ovcarov i t.n.t samo im poglednete familiite,tova sa vjat njakoga sloi bg,nizi na nai.dolnii tova e elitat na bg, mrasni zarvuli...

90

ivan

преди 10 години

ne stiga teritoriata v bg,ziganskata-turska sgan zaliva i germania.uzas,hora,

89

ivan

преди 10 години

golemi gluposti,zasto non stop laze,

88

sova

преди 10 години

VSICKO PRI SEGASHNITE E V BADESHTE.SMESHNI MANIPULATORI.

87

ГЕРБ

преди 10 години

Чакай бе, Йовчев, за каква престъпност говориш? Нали Цветанов каза неведнъж, че се е справил с цялата престъпност и повече няма такава у нас?! Значи ти нямаш работа там, а Цветан Велики е свършил всичко преди теб и след Него няма нищо за правене...

86

трафоПОСТ

преди 10 години

До до 83да, а едно кафе е 4 лева. За наемите няма да ти казвам. Всичките ми познати, които се бяха изнесли се върнаха.

85

trafoPOST

преди 10 години

Ей, тоя вътрешен *** не спря да дудне глупости. Абе, свърши нещо бе говорител. Егати простата ученичка е тоя милиционер. Не е спрял да приказва от 9 месеца, какво щял да направи. Ами, хайде, досега сме те видяли само как пазиш депутатите, как привикваш в 6 часа сутринта невинни хора и как събираш незаконно лични данни, за друго не ставаш, Пинокио на Вътрешните работи.

84

COLONEL K

преди 10 години

*** престъпност !!!Всеки ден някъде някого убиват или насилват/от глад/.Г-н министъра е или Лъжец ,или Наивник.На никой от така наречения Консултативен съвет по Нац.Сигурност не му пукаНЕ ИМ ВЯРВАМ.Сънародници ,обединявайте се и си помагайте сами.

83

Анонимен

преди 10 години

това е първия министър, които има някакъв потенциал - професинален да направи нещо по въпроса! Без политически пристрастия - има потенциал - остава да има желаниеи воля - това е изпитанието - има ли ги ?! ВРЕМЕ Е някои властимащ да направи нещо за този окаян и изтерзан от проблеми и мародерства народ - Време е да спрем да бъдем роби на анадолци, атлантици, либерасти, псевдохумаисти и всякаква *** и да кажем истината - БИИ да те уважават - Дебелата сопа да зайграе и без поклони пред чужди лакей!

82

до 83

преди 10 години

Средната пенсия в Гърция е 940 евро.

81

HST

преди 10 години

За да се справите с битовата престъпност, трябва да почнете да биете *** като по татово време. Факт!

80

ОСТАВКА

преди 10 години

ПО СЕЛА,ГРАДОВЕ,ВЪТРЕШНИТЕ ЧАСТИ НА КВАРТАЛИТЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПОСТОЯННО ДЕЖУРНИ! А В СЕЛАТА БЕДНИТЕ ОТРУДЕНИ И ГРОХНАЛИ СТАРЦИ,КОИТО ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ И ВЗИМАТ МИЗЕРНИ ПЕНСИИ ЗАЩО НЯМАТ НИКАКВА ЗАЩИТА ОТ ДЪРЖАВАТА? БОГ ДА ГИ ПАЗИ!

79

ДО 85

преди 10 години

До Анонимен ТОЧНО ТОВА МИСЛИХ И АЗ!

78

Анонимен

преди 10 години

Г-н Йовчев, за да се справите с битовата престъпност, трябва да се справите с ***! Искате ли??????

77

Анонимен

преди 10 години

разрешете да се ползва оръжие за защита на имуществото и живота , като се отстрелят десетина *** и ще има хепи енд

76

jan

преди 10 години

Точното определяне на проблема е основа за решаването му. Няма битова, има *** престъпност.

75

Анонимен

преди 10 години

А политическата/легализираната престъпност?

74

Анонимен

преди 10 години

ха-ха-ха! Остави тия опорни точки, признай си че не разбираш от тая работа и слез на земята! Ако поне малко беше в час, щеше да разбереш, че адвокатите "вият", защото нямат работа, демек няма задържани престъпници! Прокурорите също вият, защото също нямат работа. Полицията се занимава с охрана на Парламента и измисляне на статистика! Това се нарича провал! Пълен провал! И то защото системата за сигурност се оглави от истински некадърници.