56

коци

преди 10 години

Я кажи ти колко открадна "законно" ??

55

Анонимен

преди 10 години

Появили са се милиончета в министерството, сега серия чакаме злобни статии срещу лекари за отвличане на вниманиетоЗащото докторите може да кажат нещо неуместно-например как с години се правят поръчки ту за изграждане на нещо,ту за ''разграждането'' на същото това тищо. Поръчки да стават,ама за заплати паори да те се даватТака че сега се чакат гадни нападки срещу редови лекари,за да се отклони внимаонето от крадливото МЗ

54

Анонимен

преди 10 години

Новите стари експерти в спешната помощ пак побързаха да се облажатС лакомията си свалиха Костов,сега ще гътнат и СтанишевНикой няма да им прости,че смучат от парите за бърза помощ

53

Анонимен

преди 10 години

Десито пак се оака, ама то когато в главата ти са само мъжки полови атрибути нищо читаво не може да се "роди" от същата тая глава! Ега`ти "тежката" герберастка к.рволерия, пардон артилерия!

52

До TankoBG_:

преди 10 години

Искаш факти - ето: "Настоящият здравен министър уточни, че обществената поръчка е с предмет "Осигуряване на комуникационна свързаност, поддръжка на информационно-комуникационните системи и системата за проследяване, оперативен контрол и управление на автопарка от реанимобили на Спешната медицинска помощ в Република България". "Обществената поръчка е само за поддръжка, а не за изграждане на системата, както твърди Атанасова", допълни Андреева."... Аууууууууу ... и к`во пра`йм ся, ***?!

51

лош

преди 10 години

Тая от снимката е най-наглото и лъжливо недоразумение.Същата обаче има грехове и ще й ги изкарат през....Невъзможно е ,но наглеците нямат мяра.

50

Критикар

преди 10 години

За 25 години всички управляваха, ни един не успя да изкара България мааалко напред ... извода: "Ни един не става за политик.. червен, зелен, бежав ... глутница продажници ...". Това са лицата на прехода ! Все родолюбци ... и пак гласувайте за тях !!!

49

политолог

преди 10 години

Това не може да е вярно. Сатанишев каза, че няма пари за повече увеличение на пенсиите, но все пак 4.50 лв. НА МЕСЕЦ си е цифра. Това , че милиарди се крадат просто не е вярно. Тези пари ще помогнат на икономиката да заработи и през 2080 г. минималната заплата ще е 600 лв. Хайде сега на изборите пак да гласуваме за любимата партия , защото това все пак си е обещание, а няма друга партия така хубаво да обещава.

48

Анонимен

преди 10 години

Я,стига с тези ***!То в Бг други няма !Като вземат да се делят на ГЕРБ-аджии, демократи и незнам си там какви изчадия,направа да умреш от смях! Истината е,че всички са си едни професионални крадци,облечени в имунитет .

47

TankoBG_

преди 10 години

*** вият най-много като ги настъпят с факти.Я да чуя пак вашето "Ауууууууууу!" в хор.:-)

46

Анонимен

преди 10 години

Така е драги приятели, политиката е единствения начин никому непознати и нереализирани прости селяни като това недоразумение на снимката, да станат известни и да излязат от локвата в която са били.

45

NERON

преди 10 години

NA VNMANIETO NA IZBORATELIA- SIKTE LI JENITE VI DA SA KATO TAZI RASPORETINA KOJATO SI GO SLAGASHE S PLAMEN NYNEV BIVSH SHEF NA POLICITA V RYSE DEPUTAT OT GERB -KOI LI JA IZDIGNA TAZI SHAFRANTIA V GERB -POZNAITE ? LUBOVNIKA I PLAMEN NYNEV ESETSVENO I TAZI NEMA SRAM I MY VARTI SVIRKI OSTE ,A MUJUT I E MYXAL KATO PLEVELA

44

456

преди 10 години

Тази жена много велика стана,гледам вече и в комисията по новия предизборен кодекс я включили гербаджииже.Абе вие кадърни юристи ли нямате,че до тази провинциална адвокатка допирате навсякъде,къде е завършила право може ли да ме уведомите.Двете с Цецката големите юридически умове - това ли е капацитета на гербаджиите.Жалко че много народ се подава, такива като тези двете да му правят законите и Федоската разбира се.

43

с

преди 10 години

Да не забравяме само, че именно Тиквуня от Банкя и антибългарската му хунта заръча на очилатото идиотче Симеон да вземе 1,5 млрд от Здравеопазнването, за да прави няколко калпави километра път. Въобще гербаджии да говорят за здраве.... не мерси.

42

пропангатор -лъжец

преди 10 години

До 33 анонимен:Като лъжеш,вярваш ли си? - 1.4 от здравната каса отидоха в резерва преди да подаде оставка правителството на Б.Б. И,ако искаха сегашните можеха да ги върнат обратно,но им беше по -удобно да лъжат народа и да вдигат шум до небесата. ....... А, и направиха тази рокада за да дадат пари на земеделците,а не да ги откраднат,което по закон е позволено.

41

ОУУУ!

преди 10 години

В ЧИЙ ДЖОБ ОТИДОХА ГОВОРИ МАЛКО ПО ИНТЕЛИГЕНТНО ГОСПОЖО - ТОЛКОВА ПАРИ ОТКРАДНАХТЕ ОТ НАШИТЕ З.ВНОСКИ ЧЕ СЕГА Е ПО ДОБРЕ ДА ЗАМЪЛЧИТЕ И БЕЗ ТОВА НИКАК НЕ СТЕ ИНТЕРЕСНА И КОМПЕТЕНТНА ДА БЕШЕ ЗВЪРШИЛА МЕДИЦИНА ЧЕ ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ ПОВЕЧЕ А СЕГА МЪЛЧИ ЧЕ СИ ДОСТА ГЛУПОВАТИЧКА И СЕ ИЗЛАГАШ

40

Анонимен

преди 10 години

Два случая, в които лично е замесен експремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, са посочени в доклада на Европейската комисия за корупцията. Става дума за известния на всички случай Мишо Бирата, при който Борисов предотвратява митническа проверка във фабрика, която произвежда контрабандно алкохол, и за т.нар. случай Кокинов. Така на практика Европейската комисия уличава бившия министър-председател Бойко Борисов в корупция.

39

Анонимен

преди 10 години

A za *** euroto de e , za integraciikata ? *** setih sa , u cherven krast , tam deto revete postoqno che samo mingisqnite vzimat brashno , olio , ocet i 1 , 2 paketq sol !!!

38

анонимен

преди 10 години

ТАЗИ ЗНАЕ САМО ДА КЛЕПА ЛЪЖИ.***.

37

ууу

преди 10 години

гузен не гонен бяга ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ