8

...

преди 10 години

У нас, напр., почти изцяло липсва най- важният елемент- превенцията и скринингът. Важи за всяко заболяване, като за рака е особено съществено, т.к. редица видове рак са лечими, когато се установят своевременно.

7

ИВА

преди 10 години

РАКЪТ Е СЛЕДСТВИЕ ОТ ,,ДЕМОКРАТИЧНОТО"" ХРАНЕНЕ ,ОБЕДНЕНИЯ УРАН НА ВОЕНОЛЮБЦИ -ТЕ,КАКТО И НА ПРЕМЪЛЧАНИ АВАРИИНИ СИТУАЦИИ ВЪВ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ,,ВЕЛИКИ" ДЪРЖАВИ.МЪЛЧИ СЕ ЗА ДА НЕ ИМ СЕ ОРОНВА ПРЕСТИЖА. СЕГА ИМА В АНГЛИЯ. ЯПОНСКИЯ ОБЛАК НЕМОЖЕ ДА НЯМА ОТРАЖЕНИЕ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ. ЖУРНАЛИСТИ КЪДЕ СТЕ ?

6

Цигански ЕС

преди 10 години

В цяла източна Европа тече тх геноцид. Населението на всички бивши социалистически държави се е стопило с милиони. Който не вярва да направи справка. Единсвеното изключение е Полша, но за там има обяснение. Все пак поляците са католици и мразят руснаците. Затова Западът ги размножава като естествен щит срещу Русия.Всички други народи от бившия соц. лагер са подложени на унищожение. Най-силно и бързо е то в България...Еврогейският циганофилски съюз е оръжие за масово поражение на ционистите !

5

Анонимен

преди 10 години

авганистанците си умират от куп други причини които цивилизованите страни няма да срещнеш, затова до рак не стигат.Също и в Сомалия никой не умира от рак, значи трябва всички да гладуваме. В Северна Корея също няма рак единствено само ако вожда се разболее от тази болестНе е зле следващия път като споменаваш за страни като Афганистан и подобни където няма рак да земеш и да споменеш средната продължителност на жиота в тези страни. Кво ше каеш м?Цианида в костилките спокойно можеш да убиеш куче

4

heh

преди 10 години

измислено е братле и то не от докторите а от някоя висша сила.в афганистан няма болни от рак!! странно аа!!!яжте ядки от кайсиии и няма да имате проблеми с рака.кайсията съдържа витамин B17.пийте и кислородна вода.намерете системата за кислородната вода,иначе не е добре да започвате без да знаете как.

3

Анонимен

преди 10 години

KAK NE MU IZMISLIXA LE4ENIE,PRI TOLKOVA DOKTORI,TOLKOVA VREME VE4E NEZNAM

2

Даже и тук сме 2

преди 10 години

категория хора. ТЕНКЮ, ЕВРО-ИНТЕГРАТОРИ- БЪЛГАРОУБИЙЦИ

1

Алов

преди 10 години

Ще му е интересно на Стилян и Ламбо да го прочетат и после споделят с Тошко Колев :)