69

Анонимен

преди 10 години

Гоце-е какви обиколки правиш ве?

68

Анонимен

преди 10 години

Тоя е уникално кух. Не му ли омръзна да се излага ?! *** с *** е сиромашкия....

67

Мар...Попова

преди 10 години

Гоше,бременна съм...)))

66

Анонимен

преди 10 години

Ако Гоце Седефа, след изтичане на президентския мандат, бе станал управител на ловно стопанство, всичко щеше да си е на място. Той е признавал многократно, че авджилъка му е насърце, така че можше да сe захване с пълнене на хранилките за сърнички, а после да ги отстрелва. И вълците тоже. Приятелите му щяха да го навестяват, да се веселят на воля, спомняйки си времето на неговото царуване.

65

Неформална

преди 10 години

Е, няма търпение да видя листата на Гоце. Щом води с цяла една обиколка сигурно някой миропомазан от ЕС ще участва.

64

Първан Георгиев

преди 10 години

Много съм радостен за Гоце! Не понасям всякакви видове комунисти, но дано този път да се задави от собствената си партия! Такава наглост не съм виждал! Десет години си драпа онази работа и се прави на краля-слънце, сега пристига на бял кон и разпръсква светлина! Ужасен, мазен, подъл и зъл, истински КОМУНИСТ! Ама тя неговата партия, хубаво ще го подреди! Те са показали, рано или късно ще се разправят с такива герои на капиталистическия труд!

63

Станислав

преди 10 години

По тази сутрин го гледах и му правя евала, за това че назовава с истинските им имена нещата. Няма страх да посочи Пеевски като над-партийния лидер на БСП....

62

Волен Сидеров

преди 10 години

Не се радвайте ***, ще ви изчистя всичките!

61

берия

преди 10 години

този ,БЕЗЛИЧЕН ЧОВЕК ,ТАЗИ БЕЗИЗРАЗНА ЛАТЕРНА ,ТОВА ПАРТИЙНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ДА СИ ОПРАВИ ПИСТАТА ,НЕБИВАЛИЦИТЕ ,ЧЕ ВОДИ С ЕДНА ОБИКОЛКА ,ГОВОРЯТ ЗА ИНТЕЛЕКТА МУ.СРАМУВАМ СЕ ,ЧЕ ТОВА ЛИЦЕ МИ Е БИЛО ПРЕЗИДЕНТ 2 МАНДАТА.

60

Анонимен

преди 10 години

той е.

59

Анонимен

преди 10 години

Общуването между Боце и Гоце се е отразило много зле на последният. Първанов е сведен до положението да дрънка пълни глупости. Колкото и да се пъне няма да вкара отново калфата си в европарламента.

58

Анонимен

преди 10 години

Как да вярвам на формация с лица като Румен Петков (който отдавна трябваше да е забравен за политиката и клиент на следствие и прокуратура), че е нещо по-различно от другите? Или Надежда Нейнски (преди Михайлова)? Само със *** и запалки напред не се върви.

57

Гошо Първенеца

преди 10 години

Който се смее последен.... Маратонското бягане, скъпи Гоце, е за издръжливост. Историята помни много случай на препънати точно на финала. Не се радвай предварително.

56

Анонимен

преди 10 години

АКО ГЛУПОСТТА ИМАШЕ КРИЛЦА - ГОЦЕ ЩЕШЕ ДА ХВРЪКНЕ КАТО ГЪЛЪБИЦА!

55

Анонимен

преди 10 години

Първанов е един мършав, грозен и крайно беден селянин от село Сирищник, повръща ми се от него, как можаха ДС ченгетата да поставят такова нищожество начело на държавата

54

ВИКТОР

преди 10 години

а БЕ ПИЧОВЕ ТИЯ ОТ каста маста ли бяха къде потънаха. При Гоце ли легнаха, при Волен ли или при Кунева?

53

M.Ataturk

преди 10 години

Хора пред прага сме на "Последното време"..Дедйвид Рокфелер:"Ние сме владетелите на Новият световен ред".Проучете и осведомеде приятелите си.

52

otvraten

преди 10 години

Станишев ми е един от най-противните политици. Но Гоце бие Станишев, Бойко,Доган и Сидеров взети заедно. Тоя да вземе се завре в миша дупка, където си мишкуваше и досега.

51

vesko02

преди 10 години

Най после ще имаме регистър и преброяване на доносниците .

50

Анонимен

преди 10 години

АБВ - партия трудовога крестьяне-рабочего кагебисткого народа! Да здравствует таваришч Гоце, неутомимий борец комунистического авангарда КГБ за просперитета и счастья Советской-Руской Болхарии! Да здравствует мир во всем мире!