125

garo

преди 10 години

Не само няма да го осъдят, а му правят и е безплатен ПР. И на кьоравият е видно, че всичките обвинения ся балон. По тази логика трябва всички министри упражнавали поста да са в затвора. Ами нали той после ще осъди държавата за вредите които са му нанесли? На свобода са всички източили държавата с безогледни договори за консултантски услуги, а Цветанов защото имал 5 апартамента, от които една къщурка е трън в очите. Ами пребройти ги имотите на бизнесмените в енергетиката.

124

Анонимен

преди 10 години

Тук не става въпрос какво искам, кого харесвам, както за част от пишещите, а за обвинения, които са въздух под налягане! Целта им е да се гъделичкат поръчителите. Хем вълкът сит, хем агнето цяло!

123

Бойко

преди 10 години

Цецко, спокойно брат, колкото и да се пенят и прокуратурата и разни жалки драскачи тук, няма да те осъдят, защото няма за какво. А ще дойде време, когато ще им потърсим сметка за целия тормоз и калтак.

122

Винету

преди 10 години

В обвинението няма и намек за незаконно подслушване, каквато беше основната версия на сигнала. А това, че не е осъществил контрол върху подчинени е супер жалко обвинение, защото по тази логика може да бъде съден абсолютно всеки министър от който си искате кабинет.

121

Анонимен

преди 10 години

"... ще бъдете арестуван и обвинен в престъпление корупционно. Тъй като сте си абсолютен престъпник... колеги, както за всеки един престъпник - както трябва. Долу на земята, на колене!".Време е това да се каже и на Цуцко и Боцко

120

иван

преди 10 години

Действително трябва да има осъден по това дело,но не Цветанов а лъже-социалиста Станишев.

119

СОНИ, сонииии

преди 10 години

що ми се чини, че бойко те онажда тебе?

118

Анонимен

преди 10 години

Дори и привържениците на ГЕРБ ,много добре знаят , че ГЕРБ са си абсолютни *** без никакъв опит.Що се отнася до вождовете им много добре се знае , че те дойдоха на власт с убеждението , че ще царуват поне 20 г.. Това поведение на ЦЦ, че може да си подслушва, колкото си иска и няма да му се търси отговорност, идваше точно от това. А това е вследствие, че тези двамата ЦЦ и ББ са неграмотни те нямат култура на поведение , на изказ и логично мислене. Мисленето им е престъпно.

117

Еее, стига де !!!

преди 10 години

Ако,ако, българският съд беше справедлив, тоя трябваше досега да е обесен.

116

Цветанов

преди 10 години

Лягай на земята и давай ръцете за белезниците. Ти си престъпник. Лягай на земята Цветанов. Ти си престъпник. Лягай на земята. Веднага. Престъпник. С твойте методи по твойта глава.

115

СОНИ

преди 10 години

До Бойкоо, къде сиии ?БОЙКО Е У ВАС ДО ЖЕНАТИ В СПАЛНАТА

114

Физиономията му

преди 10 години

Само Тиквата и Цурко в световен мащаб са единствените "политици" с феномелни мафиотско-посткомунистически мутренски физиономии. За книгата на Гинес са. Пожарникар и физкултурник- босове на партийно-мафиотска групировка.

113

Ша са откупи

преди 10 години

Ша са откупи тоя. Хамериканците ша го откупат от съда. И после им става роб. И ша продаде и страната и майка си и баща си на Хамерика.

112

Анонимен

преди 10 години

тоя само за физиономия са му сигурни 10 години :):):)

111

Цацата

преди 10 години

Днес е тъжен ден за Сергея и за Цацаров.Днес прокуратурата официално призна,че всъщност не е имало незаконни подслушвания.Това горе е най-нелепото обвинение на света и ще влезе в учебниците по наказателно право като виц,за да го изучават студентите и да се смеят.А сега Цецо ще може да осъди държавата заради глупостите на главния прокурор и да си купи законно още 6 апартамента,муахаха.Предлагам и да съди Станишев за набеждаване.

110

Анонимен

преди 10 години

ДОРИ СТУДЕНТ, КОИТО Е ВРЪЩАН 100 ПЪТИ НА ИЗПИТА СИ ПО НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО ЩЕ ВИ ОТГОВОРИ, ЧЕ НЯМА ТАКОВА ОБВИНЕНИЕ! АБСОЛЮТНО НЕЯСНО! АКО СЪДЪТ Е ОБЕКТИВЕН, ТРЯБВА ДА ВЪРНЕ ДЕЛОТО ОБРАТНО! А ОБВИНЕНИЕТО Е НЕЯСНО, ЩОТО ПРОСТО Е ИЗМИСЛЕНО И НЕ ПОЧИВА НА РЕАЛНИ ФАКТИ! НЯМА ИЗПЪЛНИТЕЛНО ДЕЯНИЕ, НЯМА НАСТЪПИЛ ПРЕСТЪПЕН РЕЗУЛТАТ, НЯМА ДОКАЗАНА СУБЕКТИВНА СТРАНА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО - УМИСЪЛ! НЯМА НИЩО И СМЯТАМ, ЧЕ ТОВА ЩЕ Е ЕДНО ОТ НАЙ-ЛЕСНИТЕ ДЕЛА НА МЕНКОВ! АКО СЪДЪТ Е ОБЕКТИВЕН РАЗБИРА СЕ!

109

Безделник

преди 10 години

"Втора серия: Цветанов пред Темида и за СРС-тата"-Айде ,че съм заседнал здраво на сериялите, а пък тоях се очертава да е поне 20-30 сезона.

108

на бас

преди 10 години

БОЛШЕВИКИ СКОРО ЩЕ ГО .АПАТАТЕ...ЦЕЛИ ГОЛ...АМА ТОО ПЪТ ДАНО ВИ НАТИКАТ ПО ЗАНДАНИТЕ

107

Братя Галеви

преди 10 години

ОбяваБратя Галеви, чакат Братя Мутрафонови - Борко и Цурко, да им дойдат на гости.

106

мендунар.джурналист

преди 10 години

Цурко отива да види какво може да уплете с хамериканците пак. И да предаде флашките от мандата на герберастите с подслушванията на бизнесмените в бг. Защо да ходи при Путин? Путин долари за флашки не дава. Парите от флашките му трябват за се откупи от прокурорите.