81

Анонимен

преди 10 години

България е държава на всички други но не и на българите.

80

Анонимен

преди 10 години

Те *** заселиха цялата държава,а вие за някаква болница скимтите ! Смешна работа!Свиквайте,те са бъдещето на тези земи!Вакум няма да остане,щом българите не могат да си бранят земите ,*** вече ги заемат,и то със страшна сила!!

79

Анонимен

преди 10 години

ДАААА ЕУЕКТОРАТ !!!!

78

Анонимен

преди 10 години

Ама са електорат на бкп/дпс/батака и нищо няма да им се случи.

77

st

преди 10 години

До Dublin Защо да не я кръсти Рокфелер пиша кръсти ти не се ли кръстиш пред един еврейн и неговата майка Мария и отрочето и израелтянина Христос.

76

Рали1

преди 10 години

89, "Европейските пари за изграждане на жилища за ромите и други социално слаби групи през следващите няколко години нарастват на 86 млн. лв., става ясно от проекта на новата оперативна програма "Региони в растеж". Темата е на вестник Сега. За целево финансиране са определени 67 града в България. "Това е от печата днес.Когато и вашия Волен е в парламента.Какво прави той сега,не сме чули реакция за тези пари .Със сигурност тези региони ще раснат и пораснат,ако ги настанят там.

75

Лая Манолова

преди 10 години

Разберете ни хора, ние не можем без ***, защото иначе не можем да спечелим изборите, затова умишлено стимулираме явно и неявно *** раждаемост и умишлено явно и неявно правим всичко възможно да не се раждат българчета. За нас властта е далавера, ние сме жадни за милиони и лукс, за да стане това е нужна електорална маса - затова толкова много обгрижваме ***. Освен това вие така и така не гласувате, значи не ви интересува бъдещето на България , следователно нямате право да ревете,

74

Симо

преди 10 години

Замислям се, като казвате помощи за дете.Какво значи да ти помага някой и то с 35 лв. на месец.Моя роднина прескочи с няколко лв. над минималния праг понеже е законно омъжена и се замогна малко повече мъжа и, та и спряха тези 35 лв.Пак си живеят.Който има дете,няма да разчита на тези и без това мизерни 35 лв.По-скоро да дават във вид на стипендия отличили се ученици,някой който ще има поне теоритично вероятност да направи нещо тук.Някой от вас - разчита ли на тези пари?

73

Анонимен

преди 10 години

Тикви!!!!Тиквеняци безсеменни!!!Тия *** не са от вчера, недейте да спекулирате!!Всички *** от ГЕРБ(БКП) БСП и Сини сте за затвора за хиляди огромни престъпления срещу България!Сидера ше ви опраи вас, ах как ще ви боли на евроизборите, нямам търпение да ви видя пяната!!!!!!!

72

Доколенков

преди 10 години

До ФюрераДА

71

Да

преди 10 години

Какво се чудите - това са гласоподавателите на БСП-ДПС.

70

??

преди 10 години

Абе, този Рокфелер дали няма да може да организира някаво масово извозване на роми към многонационална амрерика. 310 милиона изобщо няма да усетят няколкостотин хил. ***?

69

Доколенков

преди 10 години

Ако Европа знае как се превъзпитават ***, да си ги вземат всичките заедно с кучетата и конете! Ако не знаят- да бъдат така добри да не ни се месят!

68

Анонимен

преди 10 години

ОЩЕ ГЛАСУВАИТЕ ЗА бсп и дпс

67

петричанин

преди 10 години

до Елия Рокфелер се ползва с много уважение в Петрич,защото неговата фондация е спасила града от смърт.

66

Анонимен

преди 10 години

След Петрич идва ред на Благоевград, а после и на София.

65

петричанин

преди 10 години

До Eлия

64

петричанин

преди 10 години

До EлияРокфелер се ползва с много уважение в Петрич,защото неговата фондация е спасила града от смърт.

63

Dublin

преди 10 години

До EлияЕгати тъпата държава! Да позволят да кръстят Българска болница Рокфелер. Човек да плаче или да се смее.. kolega,tuk ne si prav.Predi vek v raiona sa izmirali masovo ot malaria.Imalo e ogromni plosti s blata okoli grada-idealno miasto za razmnozavane na malariini komari...Rokfeler moze i da e vsiakakuv, no v slucaia e napravil dobro-DAL e pari za presusavane na blatata.Zatova e krustena bolnicata na negovo ime.

62

бб

преди 10 години

Спиране всички видове помощи за ***,ограничаване на раждаемостта,плащане на данъци и медицински осигуровки в противен случай България изчезва от картата на Европа!Всички българи сме виновни за това положение,че търпим.