121

0

преди 10 години

Не са виновни ***, виновни са тия, които изобщо допускат това да стане възможно!!!Нещата се уталожили кат им дали неизплатените заплати..., които по принцип дължат, е, боже опази, ако това разрешава всичко и толкоз!

120

БПФ

преди 10 години

Къде е полицията, та не изрите ная *** от болницата? Защо директорът и не е изправен пред съда, задето е превърнал едно здравно заведение в безплатен приют за банда вонящи ***?Всяка една от тия гнесни *** взема купища детски, майчински и т.н. помощи - вероятно двойно и тройно повече от заплатите на сестрите и лекарите в болницата - дето всъщност и не получават заплати месеци наред, докато *** помощи не закъсняват и ден !!! Какво излиза - болен здрав носи и гладен сит храни !

119

бяла раса

преди 10 години

До asiktirтихо бе ***

118

azis

преди 10 години

Kmeta na Petrich e pomak a zam kmeta *** normalno malcinstvata da sa s preoritet

117

Бивш полицай

преди 10 години

Пенсионер съм от МВР.Почти цялата ми служба е преминала в криминална милиция/полиция в *** райони.Едно време,отивахме рано сутрин в някоя *** къща,служебно,по-повод,5-6 човека,въоръжени с помощни средства-палки,белезници,тояги.Като за начало,да ги събудим и разсъним ги смилахме от бой,до откат,до припадък,след което прибирахме,който ни трябва или казвахме защо сме отишли у тях!За 30 години служба,от домакина на районното не съм получил толкова химикалки,колкото палки!Ех ИНТЕГРАЦИЯ.....

116

rom

преди 10 години

volgari-ri dochli ot volga prevzeli zemite na (rim) rom tova kak zvu4i.

115

Анонимен

преди 10 години

Да живее българската демокрация,или:държавата - на ***,или:вън българите от България ,или,,,,,,,,, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,ТАКИВА ЗАСПАЛИ ИНСТИТУЦИИ,ТАКИВА БЕЗДЕЙСТВУВАЩИ И ЛАКОМИ ПОЛИТИЦИ И "ТАКОВА"НЕКАДЪРНО ПРАВИТЕЛСТВО В СВЕТА.Ако беше в САЩ,ьдосега да са ги СМАЗАЛИ И НАТИКАЛИ НА КУЧЕТО В Г.ЗА.

114

I

преди 10 години

*** в акция. Какво да се каже за ***- действат на най-елементарното възможно ниво.

113

Анонимен

преди 10 години

Без РЕВОЛЮЦИЯ нищо няма да се подобри !!

112

Анонимен

преди 10 години

скоро куп развалини и изтръгната арматура

111

Анонимен

преди 10 години

БЪЛГАРИО ,БЪЛГАРИО..И ДО ТОВА ЛИ ДОЖИВЯХМЕ--*** ДА СИ ПРАВЯТ КЕФА И ДА ИМ ХРАНИМЕ КОПЕЛЕТАТА--НЕ СТИГА ЧЕ И ТЯХ ХРАНИМЕ!!!!

110

Анонимен

преди 10 години

ДОКОГА ШЕ ТЪРПИМ Тея хрантутници ???

109

Анонимен

преди 10 години

Защо полицията спи там ало ПЕТРИЧ!Пратете жандармерия..

108

Анонимен

преди 10 години

Тея *** заплашват лекари и мед.сестри и няма кой да ги вкара в затвора!!!

107

Анонимен

преди 10 години

Ромите се размножават като *** не плащат и окупират болници!Къде е главния прокурор питам?

106

Българин

преди 10 години

Ако искаш/имаш повече от 3 деца, то ти или си:- българин, който е преценил, че може да си го позволи, или- ром.Първите не се нуждаят от помощи. От вторите не се нуждаем.Нека помощите спират с 3-тото дете.

105

Новатор

преди 10 години

Защо някоя фармацевтична компания,изпробваща нови лекарства не се свърже с вождовете на ромския етнос?Ще вземат малко пари и по време и след експеримента,може да намалят раждаемостта в резултат на неприятна мутация.Така ще ограничат популацията си,която вече расте в геометрична прогресия.

104

бай иван

преди 10 години

е, нема ли кой да палне клечката на тая болница да изгорят всички *** живи вътре? или например да изтърве малко отрова в кухнята, където приготвят храната на 'болните' ***?

103

Анонимен

преди 10 години

*** и ***. Да ги настанят в сараите на Доган.

102

Ботев

преди 10 години

"О, майко моя, родино мила,защо тъй жално, тъй милно плачеш?Гарване, и ти, птицо проклета,на чий гроб там тъй грозно грачеш ?"