32

зико

преди 10 години

Тази мушмола нещо на последък много се разприказва,и много акъл взе да дава. Той не виждали че империята ЕС НАТО взе да се разпада.

31

22

преди 10 години

Може ли най-накрая някой да формулира европейските ценности!? Звучи красиво, но добре е да знаем, какво точно са.

30

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен--16 ***

29

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен--29; Най загубен президент беше ловеца ГОЦЕ.Никой не писка да се срещне с него,

28

Шоп

преди 10 години

Е, да, не е като да пуска *** вицове за троянски магарета и да се подиграва на протестиращите. За това се иска да си роден, какъвто е Станишев.

27

Бодила

преди 10 години

До Анонимен--14 ;Европа е до УРАЛ.

26

Анонимен

преди 10 години

Нашата подкрепа като страна с изключителен авторитет в НАТО и ЕС е много важна.Само една наша дума и Черна гора и Грузия веднага ще бъдат приети ,тъй като нашите'' евроатлантически партньори'' и по специално САЩ не вземат нито едно важно решение без да се допитат до нас.

25

румен221

преди 10 години

До Анонимен 27,Янукович Е търговец, който ще продаде пари на евреи...!!!1. Свали цената на газа със 100 долара и взе 15 милиарда от ПутинСлед това2. Ще подпише договор с Е.С., но не днешния унизителен "български" пакет, а не по-лош от Полския...- От Е.С. се усещат и затова платиха на украинските "седесари" да ИСКАТ "БЪЛГАРСКО" РАЗОРЕНИЕ НА УКРАЙНА...- Е да, ама не...!!!.

24

Анонимен

преди 10 години

До румен221Янукович с референдум ли иска да вкара Украйна в руската кошара?

23

румен221

преди 10 години

ХА-ХА-ХА...,Лъжльо Офшорналиев,- КАКВО СТАНА С ХИМИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ ИЗПОЛЗВАНО ОТ АЛ,КАЙДА, нали щеше да ги НАКАЗВАШ И БОМБАРДИРАШ?Лейбъристите твърдят, че британска компания е получила разрешение за експорт на химически вещества за Сирия (ОТ КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ ЗАРИН) десет месеца след началото на въоръжения конфликт (но не за Асат). - ПРИЗНАХА СИ! - ВИНОВНИ ЗА АТАКАТА СЪС ЗАРИН СА БАНДИТИТЕ ОТ АЛ,КАЙДА И ЛОНДОНОФШОРНАЛИЕВ, - "И...КВО ЧЕ ПРАЙМ СЕГА, НАЧИ"...? ШЪ ТРЯАА НАЧИ ДА УДАРИМ ЛОНДОН С ТРИТЕ ИЗПРАВНИ САМОЛЕТА!?- ***!!!.

22

румен221

преди 10 години

Изпълнението на Договора с НАТО е ПРОТИВОКАНСТИТУЦИОННОЗащото:- Отстъпва НАРОДЕН СУВЕРЕНИТЕТ, а не е утвърден с референдум! Конституция - Чл. 1. (2) ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ ПРОИЗТИЧА ОТ НАРОДА. Тя се осъществява от него НЕПОСРЕДСТВЕНО и чрез органите, предвидени в тази Конституция.(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция (ПАРЛАМЕНТА Е САМО ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ) или отделна личност (ПРЕЗИДЕНТА) не може да си присвоява осъществяването на НАРОДНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ..

21

Шоп

преди 10 години

До АнонименАми всички честни хора в България и Европа го уважават. Само изметта - русофилите от Атака и БСП плюят.

20

Анонимен

преди 10 години

Ха, ха, ха ..."Плевнята е уважаван политик..."Как разбра, че е уважаван тоя послушко?Вицът на годината!!

19

Анонимен

преди 10 години

НАТО sche pobedi RUSIA kolkoto DIANKOV gi NAPLIASKA

18

Шоп

преди 10 години

Плевнята е уважаван политик за разлика от полуукраинеца-полуевреин Станишев, когото никой не бръсне за слива. НАТО трябва да смачка руския империализъм, това е основната задача днес.

17

ИВАН

преди 10 години

ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ СЕГА. ПРЕДИ 1990 Г КАЗВАШЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО...... НАЛИ СЕ ТВЪРДЕШЕ ОТ Н А Т О , ЧЕ С ЛИКВИДИРАНЕТО НА ВЪРШАВСКИЯ ПАКТ ЩЕ СЕ ЗАКРИЕ И Н А Т О . ДА АМА НЕ.....

16

Освен да подкрепяш

преди 10 години

какво друго можеш да кажеш. Като са ни натикали в миши дупки с това НАТО и ЕС, какво друго да кажат мишоци като Плевнята. То за да имаш собствена политика се иска и поне малко мъжество. Ама нашите политици - всичките, не само Плевнята са като папагали, повтарящи Брюкселските и Вашингтонските директиви.

15

Отлуната

преди 10 години

Абе тебе кой те бръсне за слива?

14

681

преди 10 години

Ти пък къде се буташ в честото, бе?Когато атовете се ритат магаретата теглят така, че земи се скрий мишок!

13

Анонимен

преди 10 години

Смърт на НАТО