46

бестман

преди 10 години

да дават по 2хиляди работодателите,закон трябва в тази държава!!!!!!!!!!!!!!!!1

45

ноби

преди 10 години

IТ сектора сме с високи заплати, само защото работодателите нямат избор и не могат да излъжат някой за 500-600 лева. Не, че не се опитват де. Западните "инвеститори" започнат добре, и след годинка две се побългаряват . Добре, че има търсене, че мамата си е.ало

44

Хорейшио

преди 10 години

Тея па отворковци, 1000 лв е много сериозна сума пари ако трябва да ги изкараш като печалба и да ги дадеш на работник, а и за теб да останат поне толкова, да има и за държавата... бизнеса е в сложна позиция, в момента в Бг такива заплати са абсурд да са масови, много ни е слаб пазара...

43

е и!

преди 10 години

Какво като пиша неграмотно или съм *** или беден,истината си е една ?Ти да не си от благородно потекло ?Най-много дядо ти обирал мандри и вече ти е до колене!Пълен т....к е България!Заплащане е като в Китай и андрешковци станали чорбаджии с претенции ,че им се отдава.

42

ддт

преди 10 години

А защо не станете вие фирмаджийчета ,а?Щото сте страхливи мишки,които ставате за обслужващ персонал и на 30 число да си получите порцийката. Животът си минава ,а вие чакайте след 10 год. Европа да ни оправи "Със стиснати крака не се ражда"

41

8jijk

преди 10 години

До "до 37"Точно ти си некадърник, друже. Виж се само колко неграмотно пишеш, а си тръгнал акъл да даваш.

40

Анонимен

преди 10 години

Много хитри българи засилиха децата си в София, "да правят кариера", защото безработица в София " почти нямало"!Но и от там ще си вземат ПЕТТЕ ПАРИ!

39

Dublin

преди 10 години

До 7Аз съм работодател и моа ви кажа че 1000 лева ше ги видите през крив макарон ......vizdame gi...vizdame..., i 11 000 na mesec gi vizdame.E viarno, ce po-na zapad, izbiagal ot takiva *** kato teb...P.s. Ama ti kakuv ste go lapnes, kogato ti ostanat huhriacite malkoto ostanali s VISHU v Bg-to...Ce to svestni malko ostanaha v rodnia ni MUTRO-BAROK.

38

Анонимен

преди 10 години

"46 процента, от висшистите работят на позиция, за която не се изисква висше образование." - Т.е. почти половината от висшистите в България са безработни

37

Фирмаджийче

преди 10 години

Абе има тука едни пари, дай да измислим неща, да ги вземем. Проектче, нещо да направим, това-онова.

36

до 37

преди 10 години

Като ти е малък!Бизнеса може да ти е семеен както е в 2/3 от случайте из европата ,та така няма да се налагаш да плащаш.Много се научихте на мързел ,а тея времена са си баш чорбаджииски.Единия с файтон за шапката си ,а другия от сутрин до вечер.

35

до 37

преди 10 години

Ами ти бизнесменче!Вземи твоята си я закрии когато не си в състояние да плащаш нормалната заплата в ЕС!Съжелявам ама това е истината ,не аз съм некадърника ,а ти !С приватизация не става трябва и акъл!Радваи се ,че няма кои да те хване още за т....е с минимална 1000 да речем ,ама както ни взимат акцизи от 4лв за цигари ,утре и 500? ще е социалнат средно-европейска.Въпрос на време!Та да не те уча ,ама му викат автоматизирани процеси ,и межународни пазари.Останлото е шивачки за 120 лв

34

Димитър

преди 10 години

Не мога да повярвам, че 1000 лева се възприема като някаква голяма заплата. Може би преди 10 години, но сега не е.

33

ddt

преди 10 години

До всички,за които 1000лв са нищо: Направете си една фирма,раздавайте по минимум2хил. заплати,а вие взимайте по 10.Да видите колко е лесно и спокойно.Освен да ревете и да се оплаквате,какво друго?Сухо дупе риба не яде е казал народа..

32

Анонимен

преди 10 години

Аиде бизнесменчета като 33.Без гъбаркане бе ,синът ти и гювендията ти ако са ти пример!Не ми обесняваи как не работил българина ,че има хора по 240 часа работят и колко изванредни и ..И за какво ? няма и 3 чувала брашно накрая!

31

до 34

преди 10 години

Точно тоя дъмпинг на заплатите ни смъкна да извършваме труд и за без пари.Винаги се поевява някои с посредствени качества готов да работи за едното ядене.Абе какво го умуваме генерираш печалба по-голяма с ниските заплати ,как да се откажеш от това кога не ти стачкуват ,а и да можеш да ги замениш за една седмица ,че и новите на по-ниски заплати ще работят.!

30

до 25

преди 10 години

ми дай ми ги като не са пари.да дам ли джиесем????

29

Анчо Шукри

преди 10 години

Българите не обичат да се трудят. Предпочитат да правят "*** номера", за да изкарват пари.

28

макето

преди 10 години

па за пари и работа думате а я 4 кило вино пием станете овчаре бре заплата 4-5000 шапка на тояга я тоже за 1000 лв не ке да пипнем нищо

27

Анонимен

преди 10 години

До ИСТИНАТА 100%Отворко, питаи работодателя дъщеря му от колко лева парфюми ползва?!