86

kazak81

преди 10 години

Kato imam izmamnici kato Ivan Neykov-biv6 ministar ,Asen Agov- deputat i Vasil Vasilev -Sauza na rabotodatelite i firmata im Human Power kak iskate da se opravi tazi darjava.?

85

АМИ ДА ...

преди 10 години

НАШИТЕ МОМЧЕТА , ТРЕБВА ДА СА С ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ ....ИНАЧЕ КОЙ ШЕ ГЛАСУВА ЗА НАС ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА...

84

студент във франция

преди 10 години

Не виждам кого може да задържите в България с такива заплати. Аз работя събота и неделя в супермаркет като касиер (естествено на минимална работна заплата) и взимам 480? който заедно с държавната стипендия от 250? ми са напълно достатъчни да се издържам сам, даже и понякога да ми остават пари на края на месеца. Отделно началната заплата в сферата в която следвам е около 2000? ... За съжаление, след 10 години ще има само мутри, *** и пенсионери в България...

83

до дивият аграр

преди 10 години

Ами нормално е след 10 години компютърджии да правят основен ремонт на автомобили.То в днешните коли има електроника като за 3-4 компютъра.Затова са в сервиза през 1000 километра.Сега ако някой направи толкова здрава кола колкото се правеха през 1985-1990-та направо ще закопае останалите.И докато компонентите за компютрите се правят от големи,реномирани фирми,то електрониката за колите се прави от самите производители на коли.И е трагедия!

82

1914

преди 10 години

До АнонименТочно така е. В примитивна държава като тази са ни принудили да се "радваме" на такива космически суми. В Германия за един IT специалист 2700 Евро са експлоатация. Нормално е един учен да взима около 30 Евро на час за квалифициран труд. Верно, че работата е много и е 8 часа на ден (а не на 15 минути цигара), но парите си заслужават, а отпуските са си отпуски и човек в удоволствие си харчи парите за каквото си поиска!

81

бат Коля

преди 10 години

До Митьо-Таръбатаей драскач колко стотинки ти дават на коментар да дрънкаш простотии

80

бат Коля

преди 10 години

До Митьо-ТаръбатаХоохоохо милионера вместо да си пие уискито в лондон ми кисне в днес бг брееей ,бегай бе ти дали си виждал 50 лева на цяло ме съмнява!

79

Митьо-Таръбата

преди 10 години

До бат КоляМилионер не съм, но си живея приятно.А сайтче можеш да дадеш на некой студент от ФМИ-то да ти направи. Хем ще вземе пари човека, хем ще има готова дипломна работа.Аз не съм програмист и не се занимавам със сайтчета.

78

до 66!

преди 10 години

Е ела мечко вземи ми бизнеса!Няма да ти кажа ,ама сам знаеш една машино-смяна колко струва на някои вид механизация ,почваи да със съжденията и ще се светнеш ,че за гориво и амортизация се плаща нормално,но за оператора -не!

77

Анонимен

преди 10 години

И тези пари за тези простотии ги плащате Вие дами и господа дето коментирате, че са ви ниски заплатите. Вие обслужвате тази пасмина на разни отворени, затворени и незнайно какви общества. А след като им платите започвате да ги плюете. Парадоксално е, но ако се замислите ще разберете истината. Но въпреки това ще продължавате да ги плюете и същевременно да им плащате от собствения си джоб.

76

Анонимен

преди 10 години

Защо спорите, а нокой не обърна внимание, кой прави тази "система" Георги Стойчев, "Отворено общество" на еврейна Сорос- Тя се разработва и развива по проект, финансиран по оперативна програма Развитие на човешките ресурси, изпълняван от дирекция Висше образование на Министерството на образованието и науката. Системата се разработва от консорциума ИОО-МБМД-С, който включва Институт Отворено общество, социологическа агенция МБМД и Сирма Солюшънс.Това са пълни глупости, струващи милиони.

75

ANTIBANKER

преди 10 години

До ИвоИмам въпрос колко инженери са необходими за създаване на нов автомобил? Не повече от 5. Всичко вече е универсално - глобализирано. Взимаш един чарк и го прилагаш в "n" модела машини. Колко души са необходими в производството 10?! - има си роботчета вече. Не се заблуждавайте вече нищо не трябва технологиите ги има включително и генно инженерство. Просто хората са незначителен ресурс вече и е дълбока заблуда, че ако изучиш това или онова ще прокопсаш. Всичко е еднодневка.

74

Иво

преди 10 години

Първо инженери отдавна няма ако не сте забелязали.дипломи има ама не и инженери.Второ какви възможности за реализация когато в развитите държави процентът на висшисти се движи около 10% от населението а в бг сигурно е над 50.ква реализация кви пет лева.ако всички сме на бюро кой ще произвежда?че и тези на бюрото не вършат това което трябва.Не разбрахте ли че се плаща за продукт а не за седене?Аре чао от мене с *** не ми се спори!!!

73

ANTIBANKER

преди 10 години

До Див аграрПо скоро повечето ще са канибали. Инженери и техници няма да им трябват щото вече всичко се прави от ден до пладне и се хвърля после. Зеленчуци отглеждат в неестествени условия. Машинарии правят машинарии. Хора не трябват вече. За съжаление най-лошите сценарии за человешкото бъдеще, писани от фантастите бр. Стругацкий, Азимов и др. се заформя като алтернативен живот. Населението на планетата е твърде много, а конкуренцията за пари и власт жестока.

72

Анонимен

преди 10 години

Ега си евтината манипулация. Опитват се да внушат на материала ,че 1000 лв са космическа сума и само богоизбрани трябва да се радват на нея.

71

1914

преди 10 години

"46% от висшистите работят на ниски позиции"А сте седнали да ревете, че емигрираме. Какви възможности за реализация ни предоставя тази държава и с какви очи после говорят за "изтичане на мозъци"?И да бяха само парите и позициите?А здравеопазването, инфраструктурата и транспорта, сигурността? "К'во прайм" с тях?

70

Анонимен

преди 10 години

То виШУто у нас по - лесно от средното се изкарва...

69

бат Коля

преди 10 години

До митьо-таръбатаХайде да те наема направи ми едно сайтче давам ти 10 бона остави телефонче ако си истински :)

68

бат Коля

преди 10 години

До митьо-таръбатаХахахах я не лъжи нищо нямаш, сигурно си милионер нали а ?Е аз па зимам 100000 на година Cock за теб !!

67

ТАЙСЪН

преди 10 години

ЗАПЛАТИТЕ В БГ СА ПРЕСТЪПНИ!Н ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ЧЕ И БИЗНЕСЪТ НЕ ВЪРВИ И НЕ МОЖЕ ДА ДАВА ПОВЕЧЕ. ТАМ КЪДЕТО ВЪРВИ ПЪК ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ. ЗАПЛАТАТА ТРЯБВА ДА Е МИНИМУМ 3 ПЪТИ МЕСЕЧНИЯТ МИНИМУМ ЗА ЖИВОТ ИЛИ КАКТО СЕГА Е 590 ЛВ * 3=1770 ЛВ...Е ТОВА Е ЗАПЛАТА ЗА БГ, ЗА ДА НЕ БЯГАТ МЛАДИТЕ И ДА ИМА ДЪРЖАВА ТУК!