9

ЗЛАТКO ЖEЛЕВ

преди 10 години

ехааа

8

Бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

Пътят на Станишев към Брюксел минава през софийски градски съд.

7

Az

преди 10 години

Бунджулооов, Бунджулов!Върни се в нафталина и си остани "вечния комсомолец" в стария скрин.

6

Анонимен

преди 10 години

Имам възможност да общувам със северноамерикански политолози. Мнението им е, че върхушката на БСП се държи като "отвързани капиталисти". Забележете - не като диви(западните), а доста по - зле! И се подсмихват като го казват. Твърдят, че за цял свят мотивацията на българските управляващи е прозрачна, само за българите е неясна.

5

Един българин

преди 10 години

Станишев най-много го интересуват парите. Заради тях дори и кариерата си би пожертвал !

4

Ани

преди 10 години

Основната цел на Сергей Станишев е нанасянето на максимална вреда на България и Българския народ.Той трябва да бъде лишен от Българско гражданство за това, че уронва престижа на България пред международната общественост.

3

Анонимен

преди 10 години

Чегеварата Че каква лява партия е БСП приела плосък данък и поддържаща олигархичния модел в България тя отдавна нее партия на трудовия народ! А Станишев заради собствента си кариера е предал и националните интереси като е првернал България в зависима държава от Доган и Ердоган

2

ЧеГовнарата

преди 10 години

До ЧегеваратаНе можете да правите добро с доказан лъжец, крадец и мафиот като Херсонския Хамстер! Нито пък с останалите от шайката на Позитано? По какво се различават от Бареков - милионери с часовници за 7000, но иначе (Сит на гладен не вярва?) социални и социалисти:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

1

Чегеварата

преди 10 години

Бунджулов , вятър те вее на бял кон !Въобще не си в час , не ти е ясно, че в БСП никой не се интересува от Станишев , от кариерата му , от Първанов или Жан Виденов !Масата от членове се интересува само от доброто за България , а ти си ***!!!