16

varg

преди 10 години

Браво сте направили

15

Анонимен

преди 10 години

Цяла нощ не съм спал и сигурно никога времето няма да заличи случилото се от паметта ми. Ако се беше отворила и другата врата и аз щях да съм под гумите. Дайте ни гаранция, искаме да сме сигурни за живота и здравето си. Пестите пари за втори автобус за сметка на човешки животи", заяви един от учениците.

14

Анонимен

преди 10 години

Вчера сутринта аз и Гергана стояхме прави и с гръб до самите врати на автобуса, който от претоварване буквално пълзеше. Изведнъж едната от вратите сама се отвори и Гери падна, опитах се да й помогна, но не успях. Всички вътре викахме на шофьора да спре и когато той натисна спирачките стана мъртвило. Гергана беше прегазена, всички онемяхме от страх при вида на кървавата гледка. Не можем да дойдем на себе си, лично аз първите два часа в училище бях напълно неадекватен.

13

Герберка

преди 10 години

Дайте още малко по-навътре, има място!

12

до 9 Гневен българин

преди 10 години

по време на движение, на ляв завой в кръгово кръстовище, вратата на автобуса се отваря, жената изпада и рейса я сгазва! дано се оправи!

11

явертъуииоооп

преди 10 години

Да "учудена"-таЕми не всички сме със семейни коли, на по 10г, ама да сме с кола, нали? Който няма възможност, разчита на масовия градски транспорт! А се качваме в тях, само и само за да идем на работа или децата ни до чулище...Закъсняваш на работа 1-2 пъти, после на улицата...В не-столицата, труууудно мнооого трудно се намира работа!

10

К

преди 10 години

Как да се спазват правилата за безопасност като няма правила и контрол. Автобуса, с когото пътувам вече 15 години в София, винаги е претъпкан в пиковите часове. Като ги смениха Икарусите, сложиха от тези малки автобусчета, които побират още по-малко хора.

9

Правила?!

преди 10 години

Огрухана, ако автобусът е претъпкан, задача на шофьора или кондуктора е да свалят повечето пътници. Не се прави с цел ПЕЧАЛБА. Анадънмо?!?

8

учудена

преди 10 години

До До 5Не. Но се замислям, че има правила за безопасност, които трябва да се спазват. Елементарни правила!

7

До 5

преди 10 години

Учудена, никнеймът ти трябва да е "огрухана", ами не се ли замисляш, че в повечето случаи хората просто нямат алтернативи, за да отидат на училище, лекар, работа и т.н.

6

Уроди гнуснииии

преди 10 години

За пияни таксиджии и претъпкани автобуси никой не следи, ама ушефф ще те одръсти за без включен фар посред лято без да се замисли, гадта ***!

5

учудена

преди 10 години

Дано бързо се възстанови жената! Но по повод на цитираните изказвания искам да попитам, някой насила ли вкарва пътниците във видимо препълнения автобус? Защо все търсим вината вън от себе си?

4

до 2

преди 10 години

Повече автобуси в натоварените часове, което ще предотврати подобни инциденти. Други въпроси?

3

tarbuh

преди 10 години

След дъжд качулка, но поне собственика не се крие като собственици на автобусни и други фирми след инциденти.

2

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЕто това е коментар без грам идея. И какви са исканията ?

1

Анонимен

преди 10 години

Ето това е протест с ясни искания.