9

1

преди 10 години

чудно красива зима

8

Румби

преди 10 години

Не мога да разбера защо толкова се драматизират нещата с обстановката в Североизточна България. Живея там и честно казано си е нормално зимно време. Какво очаквате, да вали сняг само по канавките и нивите ли? Колкото до движението, вярно е, че се пътуваше по-бавно и трудно, но се пътуваше. Ама като почнат с тия кодове - че жълт бил, че оранжев бил, хайде сега, бабите ни едно време само с кодове определяха времето. А днес вече си имаме слънце, свети, та не се трае. :)

7

И ние и ние...

преди 10 години

И ние у София сме в снежен капан,щото хем има 5см.сняг па и хем е студено и никой не ни чисти колите. Отгоре на това и никой не ще да протестира срещу квото и да е,така че сме като затворници по кварталните кръчмета и кафенета

6

езичник

преди 10 години

вие на това зима ли му викате? от 90 зимни дни 5 дена сняг и всички реват. вижте ни географската ширина. не сме тропиците а умереният пояс! естествено че ще вали сняг.

5

Анонимен

преди 10 години

"Снежен капан"?! Някой хора се опитват да ни накарат, че България е Мексико. По нашите земи всяка божа година е падало порядъчно сняг. ВСЯКА ЗИМА!!! От кога снега е снежен капан и от кога заради сняг се обявява код лилаво и пембено и тем подобни глупости. Изкарайте машините да чистят и да обработват пътищата и няма да има "бедствие". Години наред няма осъдена почистваща фирма, за това, че не си върши работата и че парите потъват в дън земя. Просто ударих дъното вече.

4

Анонимен

преди 10 години

"Снежен капан" - едно от най-абсурдните клишета в родната журналистика !

3

Анонимен

преди 10 години

Бях още дете преди години, когато зимите бях много по сурови и пак ходехме на училище.

2

Варна

преди 10 години

Летище Варна работи без проблеми

1

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен1 Кажи го на умрелите от студ през последните години!