83

Дръндер

преди 10 години

До АнонименПрав си, а Борисов е най-големото комунистическо ***!

82

Анонимен

преди 10 години

Ще се изчистим от всички комунистически мекерета, само да станат задължителни изборите, те ще станат малцинство и от затвора ще си правят един на друг денонощно компромати.

81

Българин

преди 10 години

След тези избори ... Ако пак продължава старата картина с едни и същи .... и ако Управляващият тогава НЕ ГИ ВКАРА В ЗАТВОРА И ДА ИМ КОНФИСКУВА ВСИЧКО ИЗКРАДЕНО ЗА МИЛИАРДИ .... ХОТЕЛИ КЪЩИ .. ДА ДОКАЗВАТ ... АКО НЕ КОНФИСКАЦИЯ ! АКО НЕЩО НЕ СЕ ПРОМЕНИ ВДИГАМЕ БУНТОВЕ ! ;)

80

Язе

преди 10 години

Аз от снимката разбрах, че Борисов приема среща с Йордан Бонев. Явно нещо са говорили.

79

Анонимен

преди 10 години

Ако и сега масонът не се самосезира за Петното на Борисов, това ще стане и Петно за всички свободни зидари и това петно няма да се отпере никога!

78

Анонимен

преди 10 години

По бързо избори за да те изберем пак Бойко. Този път ги вкарай по затворите защото пак ще изгориш. Петното и харата му са приятели на йовчев, така че всичко е в кръга на нормалното. Ники дидука пак е в кюпа.

77

Българин

преди 10 години

Ми г-н Борисов.... вместо сега да се оправдавате, че ви мачкали и незнам си какво си ... ЗАЩО НЕ ГИ ПРИБРАХТЕ ВСИЧКИ КОИТО ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ГИ ЗНАЕ .. ДАЖЕ И В ЕВРОПА ГИ ЗНАЯТ ... НЕ ГИ КВАРАХТЕ В ЗАТВОРА И ДА КОНФИСКУВАТЕ ОТКРАДНОТОТО НА СТОЙНОСТ >>.. ДЕСЕТКИ АКО И НЕ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ?!? АМИ РЕШИХТЕ ДА ПРАВИТЕ СДЕЛКИ С ТЯХ И ДА ВЗИМАТЕ ПРОЦЕНТ МОЖЕ БИ ... ДУМИ НЯМАМ ДА СИ НОМЕР 1 В ДЪРЖАВАТА НИЩО ДА НЕ НАПРАВИШ И ПОСЛЕ ДА СЕ ОПЛАКВАМЕ ... ВИЕ БСП АБВ ДПС СДС НДСВ КОАЛИЦИИ.. СЛАБО

76

1

преди 10 години

Само като видях името на вестник "Галерия" и ми стана ясно.Първо Бареков раздухваше как президента си е купил незаконно къща в Гърция.После се оказа,че е законно и скандалът изчезна.После Борисов бил на флашка с Първанов.И това се оказа не съвсем вярно.Е как пък сега да повярвам,че е обещавал някакви си половин милиона на некво си ***.То на Борисов проблемът му е БСП,а не Барека.Просто последния си прави Пи АР на негов гръб.

75

???

преди 10 години

Тоя циркаджия Борисов се чуди вече какви номера да прилага, че да остане в "светлината на прожекторите".......хахахахахааааа *** !

74

оооооо

преди 10 години

Е,то няма такъв смешен компромат! Това подобие на човек - петното, не излизаше от срещи с Ореха, не спря да ходи да вика пред президентството и окупирания университет, а на срещите с Бюрека беше тих като "мушица".

73

Анонимен

преди 10 години

Гербаджии, задръжте си благопожеланията за ваши хора, а Боко повече власт няма да види никога!

72

ББ

преди 10 години

Вижте сега, всичко е едно голямо недоразумение, аз му викам дай си телефона, а оня разбрал, че му искам номера. Викам да му се обадя да се разбереме за цената, а оня вика дай да дойда в Банкя да ти покажа кви мелодии има. После като дойде взе да се пазари и ми каза ше ти го дам за 12 000, викам ти луд ли си бе, тоа телефон да не е златен, *** оня ми вика, че немал бръмбари сложени от Йовчев и аз се навих.

71

ДС от 21 век

преди 10 години

Защитниците на ДС подслушвачите, нека да гледат немския филм"Животът на другите" и тогава дълбокомъдрено да се изказват, че комунистите са ангелчета и пърхат с крилца! Борисов страшно дразни всички тези чугунени глави и само от това може да се направи извод, че е ПРАВ!

70

Анонимен

преди 10 години

Виждам че някой пишат идиотизми та затова да кажа и аз нещо ,но не толкова тъпо:човека е прав,прав е за едно това за което го обвиняваха сега го правят по3.Друго какво?Като знам че ни управляват комунисти ,турци и някакви измислени психари няма какво да се коментира камо ли да чакаме по добър живот.Хайде със здраве си останете всите.

69

ууу

преди 10 години

БОКО ПАЛУДЕЕЕЕЕ!!!! ПО ЗДРАВИ ОТ ЙОСИЧ!!!

68

Анонимен

преди 10 години

"всекидневно си пиша във Фейсбук с много и най-различни хора, без да ги познавам."Абе Боко на всички непознати ли им иска номера?

67

Анонимен

преди 10 години

Kу*венските номера пак започнаха.... Ако Боко е бил толкова глупав че наистина ги е поканил в къщата си - сега ще трябва да разправя че "няма сестра".

66

Моника в сливенския затвор! А СерГей... и той!

65

Анонимен

преди 10 години

Тиквата му поискал телефона,за да му се обади лично,че не става сделката ХАААААА !!!ХЕЕ........хаааааааа слушам и не вярвам на очите си !!!!Тиквата пак успя да се измъкне с блестящо обяснение на нещата ....ХААААААА

64

Анонимен

преди 10 години

До gost99ти с колко акаунта си ве мой :D баси фурията бонус ли гониш?