Снимка: Facebook

Поредният компромат срещу мен е подготвян дълго, написа Бойко Борисов на стената си в Facebook по повод обвиненията, че е платил 12 000 лв. и обещал още половин милион на Бисер Миланов-Петното, за да дискредитира Николай Бареков.

В интервю за вестник „Галерия“ Йордан Бонев, дясната ръка на Петното, казва, че договорката е станала на среща в Банкя.

Днес на стената си в социалната мрежа Борисов качи част от кореспонденцията, за да докаже, че приближени на Бисер Миланов-Петното сами потърсили връзка с него.

„От тези снимки ясно проличава, че този пореден компромат срещу мен е подготвян дълго време. Тези хора, които първо обсаждаха дома ми, после ме търсеха месеци наред. Между другото, всекидневно си пиша във Фейсбук с много и най-различни хора, без да ги познавам. Но тъй като очаквах подобен сценарий, затова си пазя цялата кореспонденция от Фейсбук. С тези снимки сега разобличавам поредния опит за дискредитирането ми от най-верните хора на цензурирания“, пише Борисов.

Според него в момента, когато нови 3 милиарда лв. излизат от джоба на българите, сме свидетели на поредния опит да се отклони вниманието на хората и да се измести темата чрез поръчка, планирана месеци наред.

"Отклоняват вниманието на българите от безпрецедентния скандал как фамилия Станишеви връща пари на Европарламента заради съмнения за далавера; как тихомълком искат да застроят Странджа; как ДПС, БСП и "Атака" дружно отхвърлиха искането на ГЕРБ за анкетна комисия за Христо Бисеров, който е разследван за корупция и пране на стотици хиляди евро; как държавата се проваля в сектора "Сигурност"; как опорочиха и провалиха избора на главен съдебен инспектор; и как всеки ден им се проваля кворумът в парламента и не могат да работят. Освен всичко това тези хора, които ми приписват, винаги са твърдели, че са свалили ГЕРБ и тогава за цензурираната партия и за Орешарски, който ги приемаше в Министерския съвет, те не бяха криминално проявени", посочва Борисов.

"Но това е последният път, в който се обяснявам по компромати, свързани с личния ми живот. и дома ми", категоричен е лидерът на ГЕРБ в коментара си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase