42

sss

преди 10 години

До xxами да видим колко приходи има Бориславова за същите години примерно...

41

Анонимен

преди 10 години

Еййййй, Адемов изглежда много симпатичен в тандем с онва другото на снимката!!!!!!!!

40

ЛПД

преди 10 години

Как няма да скочат т.н. "Работодатели". Те не осигуряват работа, а наемат аргати на, които плащат колкото и когато си поискат за да могат да живеят охолно. След като е наел работник и той е работил, следва да му се изплати 100% и в срок възнаграждението, противното е узаконена измама и толериране на некадърните собственици на фирми. Сещате ли се защо е приета досегашната норма. Има един виц, който покрива напълно състоянието:"У нас е прието, който работи го е..т, а който е.е трябва да яде."

39

НИКОВ

преди 10 години

Интересно какво очаквате от тези две същества - крава и тапир.Да ви оправят заплатите?Ами те са бавноразвиващи , на две магарета сеното не могат да разделят, а цялото им правителство е такова.

38

Анонимен

преди 10 години

До ДидоАми няма Дидо! Как да има като всеки от тези,които избираме вече 24 години е вързан с някой от проспериращите "бизнесмени"!Ако не е така,дали щяха толкова свободно да си разиграват коня?Да си видял някой от управлявалите до сега,да не е излязъл по-богат от политиката,от колкото е влязъл?Няма червени,сини или други ! Всечки са МАСКАРИ,колкото и да се опитват да ни убеждават,че не е така!За това вече над 2 милиона са на вън,за това след 20-30г. тук ще има само пенсионери и ***!

37

xx

преди 10 години

КРАДЕЦА ВИКА: ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.Фирмата на Моника Йосифова Актив Груп ЕООД, с ЕИК 121891779, има приходи от ПР и реклама през периода 2007-2012г.: (видимо от търговският регистър) ;2007 3 991 000 лв.2008 6 039 000 лв.2009 4 620 000 лв.2010 2 176 000 лв.2011 2 141 000 лв.2012 1 513 000 лв.Общо за 6 финансови години 20 480 000 лв.!Ето това, товаришчи и гаспада обикновени социалисти е Сергей Дмитриевич Станишев и семето му !!!СОЦ МОРАЛ В ДЕЙСТВИЕ

36

San4o

преди 10 години

Да продължа.Пак в същото време,на работника който работи и не получава заплата,му плачат децата за филия хляб,съдия-изпълнителя му продава покъщнината,и пр, и пр.Хайде вече баста!Който не може да върти бизнес-на бюрото на труда.Ама били 1%.Като са 1%защо реват кански.Защото са 100-1% гадините.Всеки да си носи кръста,а не само беззащитният работник.

35

Dublin

преди 10 години

Бизнесът скочи срещу промените за изплащането на заплатите......Под 1% от предприятията имат затруднения по изплащането им....E togava zasto skacat tezi mushmuli??P.S. neka da doidat da praviat bg biznes/narocno s malka bukva/ v Dublin, ce da mi opitat bg prijomite...puk da vidim...KON BOB JADe LI...Boi, J_BANjE i IRLandski tanci v kausha......i MAIBASI/maybach/ samo na snimka ot Wikipedia...

34

San4o

преди 10 години

Ако един работник не може да се справя с работата,той си заминава на секундата.Така трябва,нищо лошо.Но защо когато един "бизнесмен"не може да се справи с работата си,закона му позволява да не плаща заплати,дава му възможност чрез разни програми на бюрото по труда да взема работници на мин. заплата и държавата да им плаща осигуровките.И още ред знайни и не дотолкова знайни вратички да се източва държавата от негодни/или наши/ бизнесмени.В същото време цялата рода на чорбаджията карат фирмени кол

33

Анонимен

преди 10 години

Мазните БГ "бизнесмени" искат робите да им работят без пари.Това го има само във БГ.Затова се чудят дали да си купуват имоти на "Лазурния бряг " или да се нагушат със още хотели по родното крайбрежие.

32

Дидо

преди 10 години

Има ли сила в скъпата ни татковина да стъпи на врата на охранителна фирма БГ СОД гр.Варна. Всеки месец получават авмоарите си от общината на точно определена дата а на нас ни плащат три месеца по-късно. За месец ноември 2013 г. например ни изплатиха едва миналия петък. Ако си закъсал и им напомниш за заплащане отговорът им е: Който не е доволен да си върви.

31

swe

преди 10 години

До 1ми кажи и името де4. нека всички да я знаят .белким някой и направи проверка

30

1

преди 10 години

Фирма за мебели работи на пълни обороти и то все стабилни скъпи поръчки, взима от клиентите сериозни суми и ....не плаща на работниците по два месеца!?!? БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС..........

29

Анонимен

преди 10 години

ТАЯ МИ ПРИЛИЧА НА ПЕРНИШКИ КУКЕР! АМА МНОГО Е ГРОЗНА !

28

пророк

преди 10 години

Айде, кръъъгом и бегом марш обратно в социализЪма!Там държавата и партията ще ви оправя солидарно и ще можете на воля да мразите имериализма, частната инициатива и съседа.Като ви чета коментарите ми се повръща от безкрайната ви глупост.

27

fago

преди 10 години

До юсуфНе са много от коментиращите тук, които биха разбрали иронията и сарказма ти, драги. Но... днес е важно да си "млад и красив", може да не си много умен стига да можеш да скачаш по площадите като *** и да викаш "оставка", както и да плюеш отрова по форумите. Но ти не се отчайвай! Продължавай да им викаш "кратуни" на онези без дипломите. Макар че ако ги няма тях ние с теб своите дипломи нали знаеш къде да си ги заврем?!

26

Анонимен

преди 10 години

Да ама най-големия длъжник на НОИ и Данъчното е самата държава. Тогава Волен, Лютви и Гейо в панделата!

25

Бивш РАБОТНИК

преди 10 години

16 нашия бизнес ги съветва как да плащат и как да не спазват законите ни.

24

Големия ритник

преди 10 години

Ако наистина само 1% от работодателите са некоректни спрямо своите работници, то защо т.нар. "бизнес" вие като на умряло? Дали защото нашите "предприемачи" са неспособни да съберат две и две, да си направят сметката така, че винаги да изплащат задълженията си към онези, които ги хранят. Не "бизнеса" храни работниците, а обратното! Да сте видели някой "чорбаджия" да е отложил за по-добри времена закупуването на нова кола, яхта или хеликоптер? Е, затова вият и се гърчат сега!

23

pe6o

преди 10 години

Biznesa nai golemi BOKLUCI subrani na kup