58

DATUKISEGA

преди 10 години

ЛЕГАЛИЗАЦИЯ !

57

Бай Ганьo

преди 10 години

До straightForAreason Легализацията носи пари, защото се продават "саски" който са с платен акциз. И никой не ти е казал че щом може да се тревиш, то ще може и да си гледаш.... Като цяло - докато не се формулира ясно и точно какво да го *** е "лека дрога" - съм против. Още една причина да съм против - българина няма чувство за мярка - като му разрешат да пръцне той ще се накъка...

56

Анонимен

преди 10 години

Разликата между тежки и леки наркотици се измерва в степента, в която опустошават мозъка. Именно затова алкохолът е при тежките такива.

55

до 54

преди 10 години

Ами като вземем впредвид речника ви госпожице ... :)

54

Анонимен

преди 10 години

Каролев с ТЕБ СМЕ

53

Анонимен

преди 10 години

Каролев ПОБЕДА

52

Деян

преди 10 години

А какво е лек наркотик? И откога се делят на леки и тежки? Марихуаната е високорисково наркотично вещество!

51

Анонимен

преди 10 години

Със сухия режим се облагодетелства мафията олигархията ! трябва мерките да са срещу дилърите и Образование трябва което е най-важно! Зконите у нас се правят в полза на мафията и олигархията!

50

straightForAreason

преди 10 години

Легализацията обаче не носи пари , понеже свободно може да си отгледаш и да си пушиш , ама тогава спонсорите на политиците ще останат без бизнес (дилари пласьори ) Всички знаем , как такива не ги закача и полицията , ама момчето дето си е купило му* мамицата за 2 грама . И последно , какви сте вие че ще забранявате едно от първите култивирани растения на този свят ! Освен , че не сте богове , ами сте и неграмотни мишки , дето само злобеят ....

49

.............

преди 10 години

Кралев да бъде и синоптик .....

48

Анонимен

преди 10 години

Марихуаната е в групата на леките наркотици, където е най-безобидна. Много по-опасни за здравето са другите леки наркотици като кофеин(кафе, черен, зелен чай, какао), захар, шоколад, тютюн и т.н. Алкохолът вече е в групата на тежките наркотици наравно с хероина. Марихуаната лекува десетки болести, помага при рак, глаукома, атеросклероза, депресии, злоядство, безсъние и т.н. Използва се за производство на въжета, дрехи, пластмаса, масло и какво ли още не.

47

straightForAreason

преди 10 години

Кафето е наркотик , алкохола е наркотик , хората са закачени за телевизия , за пазаруване , за спорт , фанатици колкото искаш и нищо от това не е полезно . Тревата не пристрастява , имам приятели дето отдавна спряха да пушат понеже не им допада, както на мен не ми допада да се напивам да не мога да ходя , да ме боли глава и да не ставам на човек ден два след това . В днешно време икономиката е направена с цел да те зарибяват , за да си консуматор , за да им носиш пари ,

46

straightForAreason

преди 10 години

Ей пак много разбирачи , ама коментират човека не какво е казал , затова в бг няма да го докараме далеч . Без значение какъв е е прав , че половината свят я легализира , другата половина пушат . Пуша от 15 години , за това дали съм оглупял не мога да се изказвам понеже съм скромен човек не се имам за нещо особено . Наркотик била тревата , ами ок само дето от аналгин може да предозираш и да умреш , а с трева ти трябват към 15 000 цигари за около 20 мин , за да може да предозира мозъка и да спре

45

Maketo

преди 10 години

Тоя, каролев да вземе по-напред да си плати дълговете към хората в Разлог /дължи им пари за ток, като си е строил хотела, друг въпрос е откъде има пари за цял хотел/, па тогава да ръси акъл и да дава съвети. Крадец, мошеник и измамник.

44

Анонимен

преди 10 години

Умен си Каролка, умен да искри хвърляш от ушите. Хубав лек имаш за нашата беднотия:1. Ликвидира всякакво земеделие и животновърдство, защото са с ниска добавена стойност, къде по печеливши са високите технологии примерно.2. Натъпкваме се висчки в София, зер нали трудовата мобилност била ниска.3. Селяните стават програмисти и финансисти, сядат пред един комп и започват да цъкат.Е, кило домати става 30лв. понеже ще се внася от Н. Зеландия, ама кво, нали ще сме богати.

43

ViturStSt

преди 10 години

До АнонименБе аз вече съм на годинки и от приятелите ми сериозни пафкатори нито един не е наред с главата.Спрял е на 16 годишна възраст.Марихуаната причинява множество области в мозъка с нарушен кръвопоток.На резонас много прилича на боксьорска глава.

42

Анонимен

преди 10 години

една тютюнева цигара е по вредна за здравето от една цигара марихуама

41

ViturStSt

преди 10 години

До Гошо...ТъпотоНе свободната икономика е експериментално доказана като силно неефективна.Няма един положителн пример (една едничка държава няма) в историята.

40

Анонимен

преди 10 години

Все тая дали ще се легаризира марихуана или хероин. Всичко младо и кадърно се изнася на работа в ЕС. Тук остават некадърните и наркоманите. На кой му пука дали легално или нелегално ще се тровят?

39

сgt. Hale

преди 10 години

Каролев да не е станал акционер в Advansed Nutrients?? Рязко почна да лобира за корпоративни интереси...