126

Димитър Димитров

преди 10 години

Тези които призовават да превърнем положението в България, като в Украйна са крайно прости ***.... те знаят ли изобщо какво се случва там, знаят ли че там украинския народ се използва като средство за разчистване на сметки между Русия и ЕС... Сигурни ли сте, че искате това да се случи и в родината ни??Как може само един от "окупаторите" да учи в университета? Явно на площада е студено и са си потърсили топло местенце. Как може да провалят сесията на хората, омаловажават труда им...

125

Монархист

преди 10 години

Софийски университет е срам за висшето образование в България! Толкова време не могат да се справят с някакви лигльовци, а когато дойде време за държавни субсидии и семестриални такси реват на умрело и мрънкат по медиите.Хората са пратили децата си там за да учат, а не за да чакат банда хипита да се налудуват, и тогава да учат. Вземете се засрамете.А полицията? Колко време й трябва за да влезе и да сгази с палки тия платени провокаторчета пречещи на нормалното протичане на учебния процес?

124

аха

преди 10 години

Какво не разбирате бе, дърти, горзни, прости и космати селяни.Нашите искания са ясни:1. КОЙ?2.#ФОСТАВКА

123

Анонимен

преди 10 години

Българина е недъгав,поучетесе от Киев на минус 17 градуса и несе спряха унищожиха изгориха всичко което се движеше и не се движеше правим им чест.Видяхтели как пребиват от бой полицаите как им вземат 6титовете как ги млатят на почивки.Нашето правителство е по лошо дойде с преврат,ставай Бугарино въоръжавайсе.Убиха 3 полицаи с куршуми в главата отвлякоха неколко.Време е да спрем султана Доган да командва от сараите.Като чели в тая страна няма ***.

122

kremenaabv

преди 10 години

и така,в петък срещу събота 6 лапета завладяват огромната сграда на ректората и прогонват 8-те охранители и задържат деветия като заложник.как ви звучи това

121

kremenaabv

преди 10 години

и така,в петък срещу събота 6 лапета завладяват огромната сграда на ректората и прогонват 8-те охранители и задържат деветия като заложник.как ви звучи това

120

Анонимен

преди 10 години

За 24 години нещата и разбиранията на всички,за морал ценности,политика,историческо минало и вс.останало толкова се объркаха,че ще ни бъдат необходими поне още 50,за да намерим поне верния път,към тях!Ей това се казва скалъпена демокрация на бързо,такава каквото ни я поднесе и набързо зглобеното СДС от отпадъка на БКП и ОФ!

119

стефанова

преди 10 години

Мястото на протестите трябва да е в Бояна , Драгалевци,Бистрица, Симеоново, където живеят мутробароните като Делян Пеевски и много други , и старите комунистически фамилии, които си построиха"комунизъм" за тях !

118

банкеръ

преди 10 години

Т.н. цвят на нацията след,като се е окупирал на топличко и няма да отстъпи трябва да се спре електрозахранването,интернета,тока и водата на окупираната сграда.Тогава ако до три дни не освободят университета 10 командоси да отидат да ги окафезят,защото са изтрещяли не полудяли.Нещата за,които се борят студентите са бял кахър в сравнение с проблемите в гетата пропастта между тях и хората,които наистина имат основание да протестират а не го правят странно защо е очевадна.Сопа си трябва.

117

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 115"..София е наш общ дом.." Какъв Ваш дом, дядо, не виждаш ли, че от пъпа на София, те благославя, ШМАЙЗЕРА на БАШ ОКУПАТОРА ???

116

макето

преди 10 години

Хи Хи ХИ имало още дет се занимават с тия баш кат дойде сесията се сетат да окупират мръзеливци де дренова тояга де

115

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 122Да , бе. то и в Турската империя има още две Българии, ама вече не си личат !

114

Хан Тервел

преди 10 години

Алоооооо , "РАНОБУДНИТЕ"......... Как така "ЗАТВАРЯТЕ" Софийският Университет ?!?! Да не би случайно да е ваша собственост или....?!?! Като сте такива "гоУеми тарикати" отидете и "ЗАТВОРЕТЕ" бялата сграда на около 200-300 метра от вас , заедно с ония 240 оядени тулупа вътре....... Или за там НЕ ви е платено и казано , а?!?! Защото ПРОБЛЕМИТЕ на България идват главно от тази сграда! А НЕ от СУ !.............

113

Анонимен

преди 10 години

До 115 БКП създаде...6-7години вече,ТЕЗИ за които пишеш в коментара си ЕС не може/или по-вярното е,че не иска/да ИЗМЕТЕ!!!Защо???Ами защото ВСИЧКИ са послушковци!!Наивно е да се мисли и вярва,че ЕС няма КАК да се справи с шепа балкански тарикати,ако ще да са бивши комунисти,сегашни демократи или бивши агенти на ДС!!Но ге го прави-ЗАЩО ЛИ??? И след измитането/по-точно премитането/ ще се отзовем в същото положение с нови изпълнители-яко в позиция"партер"като отзад отново ще са тези от ЕС!!!

112

Анонимен

преди 10 години

Само един учел в СУ!!!!!! Защо ги търпим тия смръдльовци бе хора, ние дето отделяме от залъка си децата ни да учат там. Най-малкото което заслужават тия безсрамни *** е един здрав бой.

111

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВсеки, който не харесва кражбите на Станишев, Орешарски, Местан и Сидеров е подкупен от Американското посолство! Няма толкова разумен българин, който сам да разбира, като го крадат!

110

наказани и закопани

преди 10 години

Тия онанкупатори призовават за държавен преврат. Ще бъдат намерени, наказани и закопани!

109

Анонимен

преди 10 години

Ей *** гейберясали, в Руската федерация има още една България и ние няма да бъдем срещу нашите братя, а ще бъдем с тях!

108

Анонимен

преди 10 години

Наколкото уидиота от окупацията на Университета платените медии от рано днес им взеха по няколко интервюта, да им правят евала.И какво казаха мънкащите ***?Обявиха се за цвета на нацията и говориха за сталинската милиция ***...Цвета на нацията!!! Тези ***.Тежко и горко на нацията с такъв "цвят".

107

Анонимен

преди 10 години

До златко"...всеки нарушител на обществения ред да си получи заслуженото.." Да започнем от нарушителите на обществения и КОНСТИТУЦИОННИЯ РЕД, в деня на размисъл 11.05.2013, които провалиха изборите и узурпираха властта. Първо те трябва да бъдат изметени от властови позиции, да се въведе извънредно положение и един конвент с международно участие, да да се произнесе за предварително остракиране на пряко замесените за вкарването на държавата в поредната глуха улица!