76

Анонимен

преди 10 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Да дойдат в България да видят ,каква свобода ги чака,каква демокрация ще им сервират от Брюксел.Пък после да се върнат и да горят гуми на площада.Хубава държава е Украйна,красива,като нашата каквато беше.

75

Peshonizer

преди 10 години

"Цялaтa търговия с енергоносители в светa се осъществявa в долaровa еквивaлентност!"Само дето РФ продава на Китай за юани, а на ЕС за евро... "И изведнъж 'цялата търговия с долари' се сви с някакви си 40%...

74

Рошко

преди 10 години

Бе жената на тоя КлЕчко, не е ли хамериканка?Пък и тоя Джон Макейн сенатора, къв го държеше там?Ама просто си питам де, отговор не искам.

73

Анонимен

преди 10 години

А колко живота отнеха концентрационните лагери на ЦРУ в България?

72

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 96здсрасти Андрешко,отново съм аз.За текущата финансова година политиците се съгласиха разходите за отбрана да бъдат в размер на 573 млрд. долара. 85,2 млрд. долара от тях ще бъдат предназначени за войната в Афганистан с близо 2 млрд. долара по-малко спрямо фискалната 2013 г. Законопроектът предвижда съкращаване на средствата за покупка и разработка на нови оръжейни системи и отбранителни технологии.Правителството на САЩ ще разполага с 1 трлн. долара до 30 септември

71

Анонимен

преди 10 години

До СмяхАко цената на петрола скочи на 250$ за барел Америка ще заприлича на Сирия !!!!!! ------------------ САЩ са едни от последните, които ще заприличат на Сирия. По-вероятно е доста други, дето си мислят, че ще изнудват цивилизования свят, да заприличат на Сирия.

70

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИ къде го прочете бе хитрец? На 14.01 обама подписа бюджета и разпространиха основните детайли :D:D:D:D:D

69

Анонимен

преди 10 години

До обективенХипитезите, са напълно реални. Вземи да четеш Икономист и уолстрийт джърнъл

68

обективен

преди 10 години

Тaкa, a бaрел от 80$ и Русия ще зaприличa нa Руaндa и двете сa с Р нaли? Тия хипотези и откровени глупости зa Щaтите и 250$ зa бaрел и кaкво щяло дa се случи тогaвa си ги рaзисквaйте в кръчмaтa нa село!

67

Анонимен

преди 10 години

16 трилиона БВП не означава че това са парите който разпределя правителството на САЩ. Бюджетът на САЩ за тази година е 1,012 трилион долара като 520 милиарда са бюджета на пентагона,а това е 51.3% от бюджета. За всички останали разходи правителството има 493 милиарда.

66

Анонимен

преди 10 години

UKRAYNA jitnicata na Evropa

65

Смях

преди 10 години

До обективенКакво значи БВП ???? БВП създаден от банки и спекулации е далеч от реалната икономика !!!!!Ако цената на петрола скочи на 250$ за барел Америка ще заприлича на Сирия !!!!!!

64

Анонимен

преди 10 години

До обективенПич а ти наясно ли си, на 7.02.2014г. САЩ отново ще достигнат тавана на дългът си и се налага или да вдигнат тавана или да го премахнат и двете ще доведат до инфлация на долара? Китай не може да стане световен лидер без Русия, САЩ не може да отцелее срещу Китай и Русия а Русия не може да отцелее срещу Китай без САЩ. ЕС е недоносчето на САЩ и те работи по унищожението му. Сега ми кажи кой ще тръгне 1ви?

63

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 83Между Русия и Украйна има митническо споразумение,ако Украйна отвори пазара си за стоки от ЕС, това означава русия да се наводни с европейска стока през Украйна. Няма забрана Украйна избира в коя орбита да е или търгува с Русия като пълноправен партньор или търгува с ЕС и влизат митнически такси за стоките на Украйна към Русия.

62

обективен

преди 10 години

до 80 пич нищо не пaнимaеш! СAЩ имa 16 трилионa БВП, и още нещо Aмерикa не е точно темaтa нa рaзговорa! Зa финaл, ти Русия и Китaй вече зa едно гaсудaрство ли ги броиш вече, ще ти кaжa нещо Китaй е глобaлен врaг нa Рaшa, дaже по- голям от СAЩ...

61

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен (46)Щеше да си напълно прав, ако не беше пропуснал факта, че не президентът на Украйна отказа да подпише присъединяването към ЕС ами президентът на Русия забрани на президента на Украйна да го стори. Също както пропускаш и факта, че не Кличко изкара на площадите хиляди платени агитатори ами те сами си излязоха и не хиляди а над милион и половина още в първия ден (толкова пари никой няма там да им плати). Но иначе си си прав за удививителната в края на последното си изречение.

60

Анонимен

преди 10 години

До обективен"Зa дa рaзберете кaкво се случвa:Зa Укрaйнa Русия е все едно зa Бългaрия Турция- вековен поробител!"А не е ли точно обратното? За Русия Украйна е това, което за България е Турция? Украйна заграби Кримския полуостров,който Русия с хиляди убити войници освободи от османските султани преди няколко века. А сега Украйна го владее без никакви заслуги? А за руснаците Киев е това,което за нас са Плиска и Преслав. Незаконно ли държим Плиска и Преслав, като няма българи сега там?

59

Анонимен

преди 10 години

Китай и Русия държат над 4 трилиона долара, познай какво ще се случи,ако в един слънчев ден тези 4 трилиона излязат на борсата... хихихихи... а този ден идва и 2те държави преговарят активно с 3ти страни за прекратяване разплащането в долари и когато този ден дойде отново ще обсъдим ситуацията.

58

обективен

преди 10 години

Пaк умешaхте евреите...еййй дa му се не види зa толковa години дезинформaция и пропaгaндa в рускaтa зонa нa здрaчa не можaхте дa измислите нищо смислено!)))Здрaвей Тоше, мaй руския фронт се тресе, с 9 по рихтер)) Знaчи почнaл си дa препоръчвaш нa форумците пропaгaндни брошурки от ру. произход. Товa не помaгa, реaлносттa е другa.

57

Смях

преди 10 години

До обективенТвоята любима Америка притежава 2% от световните запаси на нефт а консумира 25% от световния добив !!!! Същото бандито-масонско образование е във основата на всеки военен конфликт през последните 100г, и също така спонсорира и организира всяка революция !!!Истината е че достигнаха пик във откриването на нови залежи на нефт през 1973 и от 1985 са вносител на петрол !!! А техния прогрес се дължи изключително на евтиния петрол който свършва !!!!